Muncesc de peste 25 de ani in presa din Romania : Tineretul Liber, Evenimentul Zilei, TVR, PRO TV, Antena 1, B1 Tv, Digi 24 si NASUL TV. Am construit 3 Televiziuni de la zero !

Sint crestin, patriot, ziarist integru si profesionist.

Am sprijinit candidatii cu cele mai mici sanse la Presedintia Romaniei, in mod transparent, fara sa mint telespectatorii : Constantinescu, Basescu de doua ori si Iohannis ! Si nici Trump nu avea mari cifre in sondaje cind l-am sustinut la Presedintia Americii.

Am fost de foarte multe ori, in acesti 25 de ani de presa, impotriva „curentului”! Uneori am fost singur impotriva Tuturor ! Dumnezeu a facut ca sa cistig mereu ! 

Am construit NASUL TV, un adevarat fenomen al presei libere, CEA MAI LIBERA TELEVIZIUNE din ROMANIA ! Am construit NASUL TV USA si NASUL TV CANADA ! Urmeaza NASUL TV EUROPE ! Avem milioane de prieteni si telespectatori in Romania si milioane de prieteni si telespectatori in toata Lumea !

Printr-un puci terorist am fost eliminat, temporar, din viata publica ! Am fost interzis sa profesez ! Mi s-a confiscat, temporar, Proprietatea ! Numai si numai prin smecherii ! Dupa ce ani de zile am fost torturat de Statul Mafiot ! De multe ori mi-am dorit sa fiu arestat si bagat in puscarie ! Mi-ar fi fost mult mai usor decit in aceasta „libertate” dimboviteana ! De o perversitate fara seaman !

Ei bine, nicio Televiziune din Romania nu m-a sunat sa imi puna macar o simpla intrebare : Cine sint acesti NO NAME care imi fura munca si proprietatea de o viata ?

NIMENI !

In schimb, cind Malin Bot, un ziarist, a fost bruscat de niste bodyguarzi, TOATE TELEVIZIUNILE din ROMANIA au dezbatut SUBIECTUL : Pro sau Contra Malin Bot !

Sa fiti iubiti! Vom invinge si acum !

Radu Moraru