Asa cum v-am obisnuit in ultimii 17 ani de „NASUL”, voi cistiga din nou, poate cea mai grea si neagra batalie din viata mea ! Stiam ca va urma un asemenea moment si m-am pregatit ca niciodata !

Stiu ca Statul Mafiot a ordonat lichidarea mea. Dar stiu ca Dumnezeu a fost, este si va fi cel mai puternic aliat si protector al meu. Nihil sine Deo !

Am avertizat SRI in Iunie 2017 ca voi fi lichidat prin atentat terorist. Sper ca profesionistii din SRI sa isi fi facut meseria, dupa plecarea generalului Coldea si a camarilei sale.

Dar chiar daca, prin absurd, SRI nu si-a facut treaba, eu si echipa NASUL TV ne-am facut meseria pe deplin ! 

Miine, Miercuri 18 Octombrie 2017, voi arunca in aer Statul Mafiot si Terorist prin DEZVALUIRILE pe care le voi face in urma INVESTIGATIILOR de PRESA realizate de ECHIPA NASUL TV !

Televiziunea Libera nu poate fi confiscata ! Proprietatea mea nu poate fi confiscata !

Joi si Vineri, cind ma voi intilni cu americanii, care vin sa investeasca miliarde de dolari in Romania, le voi spune ca am invins din nou ! 

Ramine o singura intrebare : Am invins SINGUR sau impreuna cu Statul Patriot ?! Miercuri 18 Octombrie 2017 este ZIUA Z ! Statul Patriot poate sa demonstreze ca lupta si cistiga impotriva Statului Mafiot !

Eu personal pariez pe mine si echipa NASUL TV ! Deocamdata nu risc niciun leu sa pariez pe Statul Patriot !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 20.15