To Andi Laslau, Paul Alexandru Moraru, Adi Buca, whatever….

Cand esti mort…nu stii ca esti mort. Nici cand esti prost nu stii ca esti prost. Constata doar lumea din jurul tau.

Dupa numeroase ore pierdute (cu folos zic eu fiindca am invatat foarte multe din aceasta experienta) am constatat ca gruparea care a ocupat ilegal NasulTV e chiar PENALA.

De ce? Pentru ca faimosul proces pe care ara miristea ca l-au castigat n-a fost un proces adevarat ci numai o cerere de inscriere de mentiuni in Registrul Comertului. Practic, aceasta decizie a instantei nu este despre EXECUTAREA SEDIULUI NASULTV si interzicerea intrarii lui Radu Moraru sau a echipei in acesta, ci se refera la faimosul punct 7 care se remarca prin totala absenta din inregistrarea la MOF partea a IV-a.

Cum Registrul Comertului este in parohia Tribunalului, toate miscarile trec pe la judecatorii acestuia.

Deasemenea, cuvantul dezinvestire la care se face referire pe site-ul TB se refera la faptul ca instanta de fond a solutionat cauza si si-a incheiat misiunea, ea fiind investita pentru solutionare si nu ca Radu Moraru a fost dezinvestit.

Ca tot va dati jurnalisti, mai draga!
––––––––––––

OUG 116/2009

ART. 6

(1) În soluţionarea cererilor potrivit art. 1 şi 2, directorul oficiului registrului comerţului de pe lângă tribunal şi/sau persoana ori persoanele desemnată/desemnate autorizează, prin rezoluţie, constituirea societăţilor comerciale, efectuarea tuturor înregistrărilor în registrul comerţului, a publicităţii, precum şi înregistrarea în registrul comerţului a declaraţiilor-tip pe propria răspundere şi a datelor cuprinse în acestea, după caz, conform prevederilor legale în vigoare.

(2) Rezoluţiile pronunţate în temeiul prezentului act normativ sunt executorii de drept.

(2^1) În cazul în care solicitantul renunţă la soluţionarea cererii, prin rezoluţie, directorul oficiului registrului comerţului de pe lângă tribunal şi/sau persoana ori persoanele desemnată/desemnate va/vor lua act de renunţare.

(3) Împotriva rezoluţiei directorului şi/sau persoanei sau persoanelor desemnate se poate formula plângere în termen de 15 zile de la pronunţare pentru părţi şi de la data publicării rezoluţiei sau a actului modificator al actului constitutiv în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, pentru orice alte
persoane interesate.

(4) Plângerea se depune şi se menţionează în registrul comerţului unde s-a făcut înregistrarea. În termen de 3 zile de la data depunerii, oficiul registrului comerţului înaintează instanţei plângerea.

(5) Plângerea formulată împotriva rezoluţiilor directorului oficiului registrului comerţului şi/sau persoanei sau persoanelor desemnate se soluţionează de urgenţă şi cu precădere, în condiţiile dreptului comun.

(6) Instanţa soluţionează plângerea în complet alcătuit dintr-un singur judecător, în camera de consiliu, fără citare. Instanţa poate să solicite orice lămuriri şi dovezi părţii sau informaţii scrise autorităţilor competente.

(7) Hotărârea pronunţată în soluţionarea plângerii este executorie şi este supusă numai recursului.
––––––––––––––

Deci, hotararea e executorie in privinta mentiunilor, da? Sper ca ati inteles si cu dezinvestirea ca nu s-a referit la Radu Moraru ci la proces. Ca nu l-a investit nimeni cu nimic. Poate ii explicati si aluia care se crede Garibaldi…
Asa ca ar trebui sa va luati catrafusele si sa dispareti din sediul NasulTV cat mai curand. Cum spuneam si ieri, sunteti PENALI! Si de-a dreptul kinky, baieti! ????