1. „În calitate de aliat NATO şi partener apropiat, Statele Unite impărtăşesc obiectivul guvernului României de asigurare a independenţei şi a profesionalismului sistemului de justiţie şi luptă împotriva corupţiei.

2. Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) este o instituţie de o importanţă vitală în aceste eforturi. Ne exprimăm admiraţia şi aprecierea pentru activitatea excelentă desfăşurată de domnul Lucian Papici şi de doamna Mariana Alexandru.

3. Este esenţial ca numirile înlocuitorilor acestora, care au o importanţă crucială, să fie rezultatul unor proceduri corecte şi al consultărilor, astfel încât DNA să continue să fie condusă de procurorii cei mai competenţi, curajoşi, cu realizări remarcabile în lupta împotriva corupţiei.

4. Îndemnăm toate părţile implicate: procurorul şef al DNA, procurorul general, ministrul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii şi preşedinţia, să coopereze şi să se consulte în legătură cu acest subiect.”

Haideti sa traducem si altfel acest „comunicat”, altfel decit toata presa.

1. FALS! Se vede din avion, sau de la Washington, ca obiectivele guvernului Ponta sint linsajul Justitiei, apararea si promovarea coruptilor. Practic, Ponta primeste o „albire”.

2. „Admiratia si aprecierea activitatii excelente” a unor procurori trebuie sa se materializeze in promovarea lor si nu in fraze sforaitoare dupa ce au fost executati pentru a inhiba activitatea tuturor procurorilor!

3. Fraza no. 3 „omoara” orice posibilitate ca abuzul lui Ponta sa fie reparat. Practic si Ambasada Americana ii inlocuieste pe cei doi procurori si priveste in viitor, la urmatorii 2! Corect ar fi fost ca cei doi procurori sa fie repusi in functie si sa-si incheie mandatele, asa repari abuzul! Restul e bla-bla!

4. Din aceasta fraza, no.4, dincolo de truisme, Ambasada Americana ii transmite Presedintelui un mesaj straveziu: usurel cu „denuntarea pactului” pe scari si un indemn sa „inghita” viitoarele numiri de procurori sefi, dupa modelul „broscoiului” Nitu, Procurorul General! Cum ar veni, D-le Basescu, l-ati inghitit pe „porcul” de Ponta, ce mai conteaza doua „broscute”?!

Acum inteleg de ce americanii inca nu au trimis un Ambasador! Ca sa poata da vina pe niste functionari atunci cind poporul il va alerga pe Ponta si va intreba SUA de ce l-a girat pe Ponta cu orice pret!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

28 COMENTARII

 1. …Faptul ca „iubiti” adevarul…nu insemna ca aveti dreptul sa -l si…violati.(sandukan) Adevarul nu apartine nimanui…el este impartial…iar atunci cand facem ….abuz…de el, folosindu-l cum ne convine…tot viol se chiama.
  Nu va regasiti in spusele d-l Radu Moraru, ca asa si pe dincolo. Ata ete.
  Vad ca este o „lupta” pentru prioritati…ignorandu-se MAREA prioritate care va rezolva din temelii toate problemele…deschizandu-se o noua perspectiva asupra rezolvarii problemelor acestei tari…
  Aceasta prioritate este…INLATURAREA DE LA PUTERE A POLITICIENILOR, organizati in partide CORUPTE.
  Restul discutilor sunt poezii si sloganuri…
  De fapt …cred ca si asta se urmareste…Se arunca cate o nefacuta pe piata…la care sa punem botu'(scuzati) si s-o molfaim…timp in care ei isi vad de treaba…calcand TOTUL in picioare.
  Statul de drept…de mult a fost terfelit, democratia clamata este o batjocura, constitutia facuta tot de ei, pentru ei…este si ea violata …pe unde este prinsa…IAR NOI…ne luptam pentru PRIORITATI…?!
  LA TREABA…SA-I DAM JOS…asta este prioritatea de unde putem incepe constructia…Intai trebuie defrisat terenul de smarcurile politicii romanesti…

 2. amabasada e si ea o institutie bugetara, nu?! e o harababura totala la ora acutala intre institutii. bye, bye muzee, parcuri, grand canion, etc. 800000 de bugetari dati afara din America!

  credeti ca mai conteaza ce mesaje de sustinere mai primeste invitatul la mimi? noi sa ne vedem de protestele noastre!

  dl Primo, cred ca se potriveste azi scrisoarea trimisa in vacanta!

 3. Felicitari, felicitari si iar felicitari Nasule pentru emisiunea care inca este in curs.
  Aplaud ce ai spus tu lui Ponta si ai sai:

  NU VA E RUSINE MAI!?

  si nefiind ziarist adaug: VFMC fiind de acord cu caracterizarea facuta lui Ponta de catre Cartianu pe care-l imbratisez. Si eu spun acelasi lucru despre Iulia Motoc.

  TU ai dreptate si Pavelescu cu increderile lui legaliste(cred ca sunt doar aparente) greseste
  Dar asta inseamna ca intram in situatia actiunii violente daca nu are dreptate Pavelescu. Adica la violenta am recurs contra lui Ceausescu si cine stie ce ne asteapta.
  Daca reusim cum spune Pavelescu sa oprim procesul acesta si daca se trezeste tara pana in alegeri mai ave o speranta.
  Declaratia drepturilor omului ci cetateanului are un articol care indreptateste actiunea violenta pe care un popor o face revolutionar pentru a se salva pe sine si tara lui.

 4. Domnule Radu Moraru,
  Sa nu ignoram contextul : Statele Unite traverseaza o perioada extrem de delicata.

  Personal, cred ca lipsa unui comunicat al Ambasadei SUA ne-ar fi pus serios pe ganduri.

  Este bine sa notam ca acest eveniment nu a trecut neobservat.

  Cu respect,

 5. Nasule, eu vad cu totul altfel, reparatia se poate face, oricum ei au terminat mandatele, erau doar provizoriu pusi pentru 3 luni, daca se pun la masa: procurorul şef al DNA, procurorul general, ministrul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii şi preşedinţia, sansa reparatiei e posibila, pot fi mandatati pentru un mandat de 3 ani, prin rocada care se propusese de Codruta Covesi. Deci nu vad unde e sustinut Ponta.

 6. s-a umplut forumul asta de activişti si postaci care trebuie să-si justifice salariul.dl.MOraru ridică doar nişte întrebări simple si logice,la fel cum întrebăm si eu anul trecut pentru a află de ce presh base l-a numit pe poantă premier.Într-un final constat ca dl. Moraru s-a trezit din „somnul cel de moarte” si reaprinde speranţele românilor într-o viaţa mai bună. să vedem însă acum dacă românii vor deschide ochi sau încă dorm duşi….

 7. DL sandukan,eu cetatean al acestei patrii ,te intreb direct pe cine aperi.Ca de altfel si pe ceilalti,ziaristii,analistii,si ce va mai declarati,dar ce sinte-ti numai bunul DUMNEZEU stie.Voi chiar nu intelege-ti ca se da batalia pentru ROMANIA,pentru acum si pentru totdeauna.In rest bunul DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA SI SA VA LUMINEZE.NU voi raspunde nici unui atac, timpul va arata cine are dreptate, dea bunul DUMNEZEU eu sa fiu cel mincinos.DOAMNE DUMNEZEULE OCROTESTE PE ADEVARATI ROMANI. CA DE TRADATORII TARA ESTE PLINA.

 8. Oricum cred ca m-am mai referit la ideea lui Basescu cu Boc, dar revin:

  Referitor la sustinerea dlui Presedinte Basescu ptr dl Boc, desigur ca si eu il sustin, eu fiind primul care l-am felicitat in decembrie 2009 pentru nominalizarea pe care am pariat la functia de PM, dar am niste observatii care poate ca pot fi utile dvs dar si dlui Basescu:

  PS Revin cu o precizare cred eu necesara:

  In Romania intr-un prim plan al candidatiilor la prezidentiale din punct de vedere al comportarii politice dar si din punctul de vedere al modului in care sunt receptionati de electoratul de dreapta sunt Isarescu, Ungureanu, Boc, Predoiu intrucat Blaga nu candideaza iar pe Elena Udrea cat si pe Monica Macovei le vad ca elemente determinante care daca impreuna si subliniez impreuna si cu Blaga si cu liderii celorlalte partide de dreapta, si sunt singurii care ar avea sanse sa intre in turul doi .
  Un Cristian Diaconescu din multe puncte de vedere este un candidat eligibil, dar este un social-democrat adevarat(cum nu este PSD care este doar o Cupola a mafiei politice si interlope) si vremea lui va reveni cand in Romania va exista in manifestare si oarecare forta o stanga autentica, democratica adica europeana.
  Isarescu iese din analiza deocamdata caci nu mai candideaza, i-a ajuns in 2000 cand PNL si din cauza candidaturii lui Stolo i-a ras orice sansa motiv pentru care si azi este apropiat de PNL (nu stiu de ce Stolo s-a pretat atunci la acest joc? Probabil, circumstanta atenuanta, de teama ca PNL nu va intra altfel in parlament lucru ce s-a intamplat cu PNTCD)
  Raman in tablou:
  1) Emil Boc(care odata ce este sprijinit de Basescu capata coeficientul sau de popularitate ) si are capacitate de crestere , nu in notorietate ca are destula slava Domnului ci in receptarea din ce in ce a populatiei in fata esecurilor si golaniei USListe care daca rastoarna balanta s-ar putea ca Boc nu numai sa intre in turul doi dar chiar sa aiba un triumf si sa devina Presedinte. Deci cu acesti daca.
  2) Mihai Razvan Ungureanu, nu sta cel mai rau in sondaje are ceva notorietate dar nu cred ca are sanse mai mari decat Boc(are uneori reactii copilaroase precum aceea de a se indica singur ca candidatul cel mai potrivit al dreptei) ar putea insa sa fie un secund de forta intr-o campanie caci urmand lui Boc ca PM poate certifica ce a facut bine Boc si guvernele sale de la care el a preluat stafeta
  3) Catalin Predoiu este foarte bun, dar nu cred ca i se poate creea o notorietate suficienta, insa in echipa cu Boc unde sa fie indicat ca PM al viitorului guvern de dreapta, cred ca ar mari mult sansele lui Boc , asa cum si Ungureanu ca viitor ministru de externe le-ar mari in acelasi mod.
  Dl Blaga ar trebui sa sprijine aceasta campanie de pe pozitia unui ministru de interne si/sau al armatei.
  Evident ca dna Udrea ar fi in echipa, pe un minister al dezvoltarii, investitiilor si turismului, alaturi de dna Boagiu la infrastructur iar dna Macovei pentru justitie.

  Deci ideea este sa se aleaga de intreaga drepata un candidat comun care sa fie in echipa cu un intreg guvern din umbra(forma din toate fortele de dreapta dar cu omul potrivit la locul potrivit, ministrul corespunzator din guvernul actual al PDL acceptand sa treaca ca adjunct la respectivul minister, ptr a dovedi ca un guvern al dreptei va fi unit eficient si ca deci asa cum Presedintele trebuie sa se aleaga cu peste jumate din voturi la fe si viitorul parlament trebuie sa fie la fel pentru a se putea forma un guvern de dreapta pur sange.
  Asa ceva ar aduna intregul electorat de dreapta si s-ar obtine maximul posibil iar in rest mai exista si ajutorul lui Dumnezeu pentru acest neam.

  Referitor la alegerile ptr parlamentul european este evident ca daca ar fi siguranta ca toate partidele depasesc pragul electoral atunci ar trebui facut cum spune dl Blaga si probabil ca s-ar evalua mai bine si forta reala a unei drepte care ulterior unite cum spun eu ar aduce la vot cel putin pe cei pe care i-au adus toate partidele la europene.
  Dar exista si un dar: daca partidele mai mici nu iau 5% iar DA nu ia 8%(fiind alianta de doua partide) risca sa nu aiba nici-un parlamentar si asta este un semnal demobilizator

  Asa ca dle Blaga daca exista siguranta ca toti acestia intra in parlament, atunci sa candideze separat, dar daca nu sa ii luati cu dvs, dar fara ipocrizii cu unitate care face putere, ca acum eu cred ca, ca numar de voturi uniti poate aveti mai putine decat acea suma teoretica obtinuta la separare, suma care chiar daca este mai mare decat ce s-ar obtine pe lista comuna, in fapt reduce numarul total, caci doar PDL va avea parlamentari europeni si este pacat.
  Cred deci ca daca sunt indoieli cu privire la sansela ca o lista sa fie peste 5% sau 8%(dupa caz) PDL sa ia pe lista sa printr-o alianta(ca doar va avea cel putin 8%) pe aceia care nu prea ar avea sanse, reducand astfel si o competitie care oricat s-ar incerca sa fie amicala, tot va avea elemente de frictiune mai mare sau mai mica ceea ce pentru campania prezidentiala care urmeaza este foarte rau.

  PS Daca dreapta nu are un candidat unic, PDL singur nu poate intra in turul doi caci asta ar insemna sa distruga toate celelalte formatiuni si ar fi cea mai egoista dar si idioata solutie

  A bon entendeur salut! 🙂

 9. Nu e intrutotul asa caci fiind o chestiune delicata si ca sa nu fie acuzata cum a fost acuzat Basescu ambasada a gasit aceasta solutie unde fiecare retine ce vrea el 🙂

 10. D-le Moraru, d-voastra aveti pretentii si nu-i rau dar, ca sa pretinzi, fiecare dintre noi ar fi frumos sa ne intrebam pe noi insine daca ne-am implicat suficient sau am sarit la alte lucruri fara sa observam ca, Statul de Drept este gata sa se prabuseasca.

  Parerea mea este ca la vremea cand ar fi trebuit sa sustinem RESPECTAREA LEGILOR ati deraiat la un alt subiect Meritocratia.

  Nu spun ca ea nu este buna si ca nu exista, multi avem merite, ca acest merit trebuie fructificat, este cu totul altceva.

  Multi dintre simpatizanti, sustinatori ai d-voastra tocmai din acest motiv ne-am alaturat pentru RESPECTAREA LEGII !

  Asa cum d-voastra ati amintit „corect ar fi fost ca cei doi procurori sa fie repusi in functie pentru a-si continua mandatele” tot asa credem si noi ca, ar fi corect sa se RESPECTE LEGILE, nu sa ne apucam sa implementam in mintea oamenilor Meritocratia lasand alte lucruri importante in coada de peste.

  Sper din suflet sa nu-mi luati de rau nimic, am fost sincera mi-am exprimat punctul de vedere LIBER asa cum ne-ati invitat.

  D-le Moraru, nu este un singur om care sa detina adevarul absolut, acela este unul singur Dumnezeu!

  Cred mai degraba ca ar fi bine sa luati toate parerile noastre in considerare pentru a fi cernute ramanand cu ce e mai bun.

  Deoarece am fost criticata, trimisa inca odata la scoala pentru unele greseli gramaticale, imi cer scuze, si cu regret o spun venea tocmai de la „meritocrat”.

  Accept sa fiu ajutata, corectata imi pare dureros, trist sa fiu alungata.

  Din dorinta de a fi cat mai bine informata, nu cedez stau pe margine va citesc , va urmaresc, va sustin in acest fel in fiecare zi.

  Nu-mi doresc sa plec de pe aceasta platforma, nu am venit cu scopul de a pleca dar fiti mai intelept, nu neglijati nici o plecare a vre-unui sustinator implicati-va „unitatea aduce BIRUINTA nu DEZBINARE”.

  Cand te bucuri si pretuiesti 1leu, cand nu il ai sau cand il ai!

 11. 😆 😆 😆 😆 😆

  Nu comentez analiza ,ca sa nu spuna nimeni ca am ceva personal de împărțit cu Radu Moraru.

  Vom vedea daca ai dreptate si SUA nu va contramanda apropiata vizita a lui Pontalone

  • Servus, Night!
   Citeste ce scrie Badin pe evz ( nu ca Badin are mare credit din partea mea, dar, uneori extrag unele chestii din ce spune)

   • Yep….citit …. 🙂 🙂

    Acum se poate ca răspunsul dur al SUA ,pentru nasicu’ sa însemne altceva .

 12. Deabia acuma inteleg de ce Presedintele Tarii s-a repozitionat in legatura cu pactul , intradevar doar strada mai salveaza Romania de ” invadatori ” , corupti, tradatori si ticalosi cred ca toti merita stigmatul lui Iuda , toti au punga de arginti ascunsa pe undeva , inca mai sper in Presedintele Basescu ca va gasi el o cale de ai demasca , daca nu , atunci inseamna ca serviciile Romane au tradat si nu mai lucreaza in folosul acestui popor , Dumnezeu sa ne ajute si hai in strada , HAI ROMANIA .

 13. Mie mi se pare exagerată interpretarea dată de Radu Moraru deci sunt de acord cu Sandykan dar nu este imposibilă. N-am încredere în americani și cu atît mai puțin în ruși. UE, nici ea nu moare de dragul nostru. Singura variantă de succes a României este dansul pe sîrmă între globalism (care pare a fi pe ducă) și patriotism moderat (pentru a nu cădea în patima lui Orban di Ungaria). Pînă acum doar Băsescu a dansat printre marii licurici punînd accentul pe Germania în primul rînd.

 14. Romania in „NATO”, sa fim realisti, ca si „UE” :
  NATO= ROMANII CARNE DE TUN PENTRU AMERICANI. Romanii mor si americanii iau RESURSELE,
  UE=ROMANIA JEFUITA pentru GERMANIA, OLANDA, BELGIA, FRANTA, ITALIA……..
  „ROMANIA TREZESTE-TE”.

  • Romania in “NATO”, sa fim realisti, ca si “UE” :
   NATO= ROMANII CARNE DE TUN PENTRU AMERICANI. Romanii mor si americanii iau RESURSELE,
   UE=ROMANIA JEFUITA pentru GERMANIA, OLANDA, BELGIA, FRANTA, ITALIA……..
   “ROMANIA TREZESTE-TE”.

   Sa ii multumim lui Dumnezeu ca Romania a avut intai „parteneriat strategic” si mai apoi a devenit membru deplin NATO …

   Fara a fi in NATO, Armata a 14-a „SOVIETICA”, DE OCUPATIE DIN TRANSNISTRIA de mult „ar fi muscat” si din Romania, nu numai din Basarabia …

   Oare tie ti se pare ca soldatii romani au fost mai putin „carne de tun” cand au fost trimisi sa moara prin Ungaria si prin muntii Tatra ca sa deschida drumul armatei sovietice spre Berlin, la sfarsitul WW2 ? … si pe deasupra tot tara inamica am fost considerati, si am platit despagubiri de razboi zeci de ani catre „poporul frate si prieten sovietic” … toata productia agricola, toata flota de atunci, tot petrolul si uraniul, si ce a mai vrut muschiul lui Stalin! … si am mai fost si decimati si trimisi prin siberii si gulaguri sovietice, pe la canal si pe la gherle si pitestiuri, si apoi spalati pe creier si inrobiti ca popor …

   Romania de acuma nu a fost jefuita de catre UE, CI DE CATRE TRADATORII DE NEAM SI TARA CARE NE-AU CONDUS DUPA 1989, care au distrus, care au vandut si dat tara pe nimica celor le-au platit argintii tradarii …

   Ei au dat tot ce au putut jefui nu numai catre UE, ci CATRE ORICINE I-A MITUIT!!! … nu uita ca mineritul din Baia Mare si nu numai, este in mainile rusilor, ALRO Slatina tot pe mana rusilor, Rafinaria Midia este a Kazahstanului, MECHEL a fost dat rusilor, combinatul Galati a fost dat indianului MITAL, petrolul dat lui OMV, in spatele caruia se afla GAZPROM, etc …

   Daca au fost si oamni de afaceri nemernici din UE sau USA care le-au dat spagi, NU AU AVUT DELOC RETINERI SA DEA TOT ORICUI, CELUI CARE DADEA SPAGA MAI MARE!!! …

   PENTRU ASTFEL DE ACTE DE CORUPTIE ESTE BLAMATA ROMANIA DE CATRE UE SI DE CATRE ADMINISTRATIA AMERICANA!!! … de asta Romania ramane mereu monitorizata prin MCV, si pentru asta ni se refuza intrarea in Schengen!!!

   DUSMANUL SI TRADATORII SUNT LA NOI IN TARA, NU IN UE SAU IN USA!!! … tradatorii din Romania au dat totul pe mai nimic, tot ei au incasat „argintii tradarii”, ca ragaie acuma de atata bogatie … ei au facut „legi cu dedicatie” pentru a instraina totul, ei au distrus tot sistemul de invatamant si sanatate, ei pun taxe si accize peste limita suportabilitatii romanilor, EI FURA DE STING TOT CE SE POATE FURA IN TARA ASTA!!!

  • Politicienii corupti care ne-au condus spun minciuna ca ASTA LI S-A CERUT DE CATRE UE, SUA, FMI sau nu mai stiu cine … DACA FMI LE-A CERUT PRIVATIZARI, A FOST PENTRU EFICIENTIZARE NU PENTRU DAT TOTUL PE SPAGI!!! … nicaieri in lumea asta PRIVATIZAREA NU INSEAMNA JAF SI DISTRUGERE, IMBOGATIRI DIN SPAGI (unii pretind ca s-au imbogatit de la „matusa Tamara” sau din numarat oua), CA LA PRIVATIZARILE FACUTE DE TRADATORII DE NEAM SI TARA DIN ROMANIA!!! … NU FMI LE-A CERUT sa dea petrolul tarii lui OMV/GAZPROM, rafinaria Midia catre Kazahstan, OLTCHIMUL catre concurenta Oltchimului, sau aurul tarii catre RMGC, etc !!! … ei mint doar ca sa isi acopere propriile crime … CACI EI SUNT HOTII STRIGA „HOTII”!!!

 15. sandukan perfect de aord cu tine!De la un timp Radu Moraru e un fel de Gica Contra,toti conspira,numai el stie adevarul!

  • vali2012 si sandukan…voi vedeti ce va convine si acuzati pe d-l Moraru de acest fapt.
   Nici nu trebuie sa te straduiesti prea mult…ca sa stii cine are dreptate…Se vede …din avion.
   Politicienii…astia corupti(este un pleonasm)… cu totii vor sa puna mana pe justitie…de fapt…vor sa controleze TOTUL…nu doar justitia. Motivul este simplu…o fac pentru a avea acces la resurse…iar pentru a fura in voie…trebuie subordonata si justitia.
   Ca ambasada americana…are o parere sau alta…tine tot de „interese”.
   Stati linistiti…baieti…nimeni nu ne vrea binele. Numai NOI ROMANII trebuie sa ne dorim „binele”…adica sa inlaturam toata gasca politica de la putere…
   Ipse dixit.

   • „IPSE DIXIT” – „Magistrul a spus-o” … dar:

    „AMICUS PLATO SED MAGIS AMICA VERITAS” – „Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevărul”

    Eu nu fac altceva decat sa vad cu ochii mei, si sa pricep cu mintea mea ceea ce citesc … asta se cheama EXPRIMARE LIBERA A OPINIEI … sunt sigur ca „Nasul” e de acord cu aceasta, caci a afirmat-o de nenumarate ori, pentru ca un om inteligent accepta si parerile contrare ale altora si nu le ia drept ofensa … oare domnul „raducalin” nu reuseste acelasi lucru?

    Nu inseamna ca ii sunt adversar lui si celor care au pareri contrare parerilor mele, si ca dovada este ca frecventez acest forum, si ca ma implic in discutii pe marginea subiectelor dezbatute, fara patima si fara incrancenare … faptul ca glumele mele sunt doar glume este punctat si de emoticonul corespunzator.

    Cui nu ii este strain spiritul romanesc, stie ca a fi hatru, sau „a lua in tarbaca” nu sunt acte ostile, ci de sudare a unei relatii … stii ca si Pacala avea o vorba in legatura cu asta: „Cine se supara, ii taiem nasul” (din povestea cu popa ala suparacios) … 😛

    SA FII IUBIT! 🙂

  • 100% de acord. Analiza este total nelogica si rauvoitoare.
   Cunosc multe persoane care au renuntat sa mai urmareasca emisiunile Nasul datorita acestui fel de manifestare a lui Radu Moraru. Pacat!

   • Acest comentariu a fost atasat in mod gresit. In fapt este un comentariu la Vali2012.

  • 100% de acord. Analiza este total nelogica si rauvoitoare.
   Cunosc multe persoane care au renuntat sa mai urmareasca emisiunile Nasul datorita acestui fel de manifestare a lui Radu Moraru. Pacat!

 16. „Nasule, nasule! … Nasule, pungasule!” … 😛

  Cred că e cam „trasă de păr” ipoteza asta cu suportul Ambasadei americane pentru mânăriile USL-așe din justiția României … ba chiar e aiurea rău de tot …

  Interpretari de astea trase de par ma asteptam sa vad la un mitoman si „șmenar politic” ca Ponta, sau in speech-ul incoerent al unui Crin crizat, NU INTR-O ANALIZA POLITICA SERIOASA!!!

  „2. Ne exprimăm admiraţia şi aprecierea pentru activitatea excelentă desfăşurată de domnul Lucian Papici şi de doamna Mariana Alexandru.”

  Deci ISI EXPRIMA ADMIRATIA SI APRECIEREA, fara sa intervina in vreun fel (nu au acest drept), DAR MANDATELE ACESTORA AU EXPIRAT asa ca nu au de ce sa acuze pe Ponta ca i-a inlocuit!

  „3. Este esenţial ca numirile înlocuitorilor acestora, care au o importanţă crucială, SĂ FIE REZULTATUL UNOR PROCEDURI CORECTE ȘI AL CONSULTARILOR, astfel încât DNA SĂ CONTINUE SĂ FIE CONDUSĂ DE PROCURORII CEI MAI COMPETENTI, CURAJOȘI ȘI CU REALIZĂRI REMARCABILE în lupta împotriva corupţiei.”

  Aici se vede de la o poștă că ÎI ATRAG ATENȚIA lui Ponta și găștii lui de mafioți SĂ NU FACA ASTA DISCREȚIONAR ȘI SĂ NU PUNĂ ÎNLOCUITORI OBEDIENȚI ȘI FĂRĂ REZULTATE!!!

  „4. ÎNDEMNĂM TOATE PĂRȚILE IMPLICATE: procurorul şef al DNA, procurorul general, ministrul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii şi preşedinţia, SĂ COOPEREZE ȘI SĂ SE CONSULTE ÎN LEGĂTURĂ CU ACEST SUBIECT.”

  SĂ COOPEREZE ȘI SĂ SE CONSULTE!!! … NU SĂ NUMEASCĂ DISCREȚIONAR!!! … capisci?

  Oare ce să însemne astfel de răstălmăciri malițioase, cu spaime de Crinolin crizat față de administrația americană aliată, demne doar de Antene sau de OTV-urile de scandal???

  Sper că nu e de la horincă sau etnobotanice în exces … CĂ ASTA DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂȚII! … 🙂

  • 100% de acord cu Sandukan si Vali2012. Analiza este total nelogica si rauvoitoare.
   Cunosc multe persoane care au renuntat sa mai urmareasca emisiunile Nasul datorita acestui fel de manifestare a lui Radu Moraru. Pacat!

 17. Fantastica analiza! Radu Moraru…nu ai nici un merit!…tot ce exprimi sunt DARURI de la DUMNEZEU,care te apara, te ajuta, te iarta, te binecuvanteaza!Amin!…
  Fara cele de mai sus nu ai fi in stare sa exprimi aceste adevaruri!…
  Nu te lasa!…David la distrus pe Goliat cu forta CUVANTULUI!…
  Esti un ales al lui Dumnezeu, pentru poporul tau!…Vom invinge!…
  Doamne ajuta-ne!

Comentariile sunt închise.