Un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter a fost resimtit duminica noapte in Bucuresti. Seismul s-a declansat mai intai pe verticala, apoi pe orizontala, in jurul orei 4,45 am. Potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului, cutremurul a avut epicentrul in zona seismica Vrancea si s-a produs la o adancime de 140 de km.

Potrivit directorului stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, sunt posibile replici de pana in 4 grade pe scara Richter.

Seismul s-a simtit si in Giurgiu, Prahova, Galati si Tulcea.

Vom reveni cu amanunte.

7 COMENTARII

 1. Așteptăm să apară Ponta și să ne spună să stăm liniștiți, că n-a fost nici un cutremur.
  😆 😆 😆

 2. …..asa! mai pompati apa si aiureli la mii de atmosphere sa vedeti ce mai scoateti de acolo!
  jo spoliticienii corupti! ROMANIA INSEAMNA MERITOCRATIA!

 3. La Roman s-a simțit bine. Eu m-am trezit „mișcat” la 4h38. M-am uitat la ceas imediat iar apoi am intrat pe internet să văd ce magnitudine a avut dar era blocat totul. Alții au fost mai „iute de mînă”.

 4. La ce sa ne asteptam???? Fratilor acesta nu este decat inceputul …..Exploatarea gazelor de sist a inceput ,si odata cu aceasta amplificarea cutremurelor .Guvernantii tradatori n-au luat in calcul seismologia ridicata din tara noastra .Guvernul trebuie sa stopeze imediat si pentru totdeauna exploatarea gazelor de sist. Trebuie sa fim uniti ,sa manifestam impotriva guvernului ticalos si tradator. REFUZ, REZIST NU GAZELOR DE SIST!

 5. S-a simtit taricel si la Constanta … chiar m-a alarmat si ma intrebam daca sa ma adapostesc, sau sa astept sa vad daca mai sunt replici …

  Din fericire au fost doar 2-3 scuturaturi si apoi am intrat pe net, ca de dormit nu mi-a mai ars dupa asta … 😛

Comentariile sunt închise.