În episodul 4 din saga Operațiunea JimboliaGate vă vom prezenta un alt DOCUMENT stupefiant prin realitatea lui: jaful desfășurat prin intermediul garniturilor de tren cu date, tone, oameni!

Astăzi vă oferim câteva nume din Prahova: procurorii C-tin Plăcintă și Georgeta Buliga;coloneii Cornel Păltânea, Dumitru Târnovschi, Ionescu, Miclea, Vasile Dobre, Ion Ilie; maiorii Paraipan și Ghe. Iliescu; celebrii „afaceriști” Gărdean și Nemeș precum și firme și personaje din București, Brașov, Sibiu, Brăila sau Timișoara.

Țelul lui Iliescu – partid neo-comunist!

Dacă vă întrebați ce au făcut cu banii furați cei menționați deja în ancheta noastră jurnalistică dar și cei care urmează – alte nume grele de generali, procurori, vameși, “afaceriști” cu buletin de SRI – vă spunem ce ne-a transmis sursa “Gât Adânc”, versiunea românească a celebrei surse din cadrul FBI care a contribuit decisiv la dezvăluirile din Afacerea Watergate:

“Au furat pentru ei, i-au lăsat și pe alții să fure ca să nu întrerupă accidental cursul normal al fraudei dar la ordinul expres al lui Ion Iliescu au furat și pentru partid.

Iliescu a trimis peste 1 miliard de dolari în China.

Iliescu era convins că va veni vremea unui partid neo-comunist și că va avea nevoie de fonduri. Până la urmă partidul visat de Iliescu nu s-a materializat iar miliardul de dolari a rămas în China la dispoziția unui grup restrâns condus de Ion Iliescu.

Urmăriți ce personaje au mers regulat în China sub diverse motive diversioniste și veți găsi…”

Similitudini! În SUA, în Afacerea Watergate a fost implicat președintele Nixon, în România, în Operațiunea JimboliaGate a fost implicat președintele Ion Iliescu – agent KGB!

 

Cititi mai mult pe secundatv.ro