Dupa cum se stie, NASUL TV este foarte bine vazut la Washington. Administratia Trump este profund dezamagita de faptul ca un grup infractional organizat a cucerit prin forta, abuz si o incheiere judecatoreasca strimba, Televiziunea Libera.

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J Trump, l-a intrebat pe Presedintele Iohannis cum este posibil asa ceva, ca singura Televiziune din Romania care l-a sprijinit in Campania Prezidentiala, sa fie inchisa in mod ilegal.

Presedintele Romaniei a promis ca va face toate demersurile necesare pentru a il repune in drepturi pe Radu Moraru, actionar majoritar al NASUL TV, si pe toti ziaristii care au fost eliminati si carora li s-a interzis Dreptul Constitutional la Libera Exprimare !

Dupa intilnirea si discutia privata pe care Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti a avut-o cu Radu Moraru, Administratia Trump a primit un Raport devastator despre Romania !

Presedintele Romaniei a promis, in dialogul cu Presedintele Trump, ca Institutiile Statului Roman isi vor face datoria si ca Dreptul la Proprietate si Dreptul la Libera Exprimare sint garantate prin Constitutie ! 

Mai multe detalii in articolele viitoare.

Redactia NASUL TV