Vineri la lansarea USL din Cluj, Crin Antonescu le-a spus celor prezenti ca adversarilor politici nu le-au mai ramas decat “minciunile” si “amintirile lautaresti”.

„Lor, adversarilor noștri politici, le-au mai rămas minciunile de zi cu zi, calomniile de zi cu zi și amintirile lăutărești, apărute mai nou . Noi avem de luptat nu cu ei, noi trebuie să ne organizăm, noi trebuie să-i convingem pe toți compatrioții noștri că avem ceva de oferit și de construit împreună, dar lupta noastră este cu viitorul, provocarea noastră este ca după mulți ani, după multe decenii să putem începe construirea unui proiect național”, a declarat liderul PNL.

Crin Antonescu a mai declarat ca liderii USL au doua secrete pe care nu le stiu nici Mihai Razvan Ungureanu, Traian Ungureanu si Traian Basescu: „legătura cu oamenii reali, cu oamenii în suferință, cu oamenii care vor să muncească” și „unitatea și încrederea” între liberali, pesediști și conservatori.

De asemenea, Mihai Razvan Ungureanu declarase pentru revista Kamikaze ca in liceu a cantat intr-o formatie rock, apoi la nunti si petreceri.

„Nu cu formația, ci cu un om pe care l-am apreciat enorm, Petrică Mandache, rom, instrumentist, cel mai slab om pe care l-am văzut în viața mea, slab și tuciuriu, atât de slab încât îi vedeai oasele, pur și simplu. Avea niște mâini însă absolut fermecate, pe ce punea mâna se transforma în instrument. De la el am învățat tehnici de bas, iar odată, pe un pian ușor dezacordat, l-am auzit atacând Simfonia a doua de Rahmaninov. De la nunți câștigam câteva sute de lei. Trebuia să am grijă să nu afle părinții, dar aveam bani de buzunar. Cântam din repertoriul Azur, ‘Se mărită Mona mea’, ‘Cenușăreasa’, acelea erau deliciul, că nu mergeam să cânt Beatles”, a povestit Ungureanu.

15 COMENTARII

 1. tipul are un tupeu fantastic!cand stii ca ai atatea bube-n cap,mai bine taci.

 2. porumbacu e de tot rasu, ati vazut ce radea ca proasta-n targ cand vinde nuci.

 3. eu cred ca C. Antonescu a fost foarte impresionat si chiar socat de oamenii care vor sa munceasca. Pentru ca el C.A. nu intelege cum de cineva vrea sa munceasca.

 4. Uite,cine despre cine vorbeste?,cacarau?,somnambulul,adormitul,mincinosul,pe voi uslasilor nu va intrece nimeni la minciuni,chiar astazi a aparut un bener de-al uslasilor,la mine in oras,cu o mare minciuna,tonta,cacarau,”copilotul”lui felix,”ala mic”in mijlocul multimii spunind ca ei au dat banii inapoi pensionarilor,nu va fie rusine,excrocilor,pai,cind l-a numit presedintele pe tonta,premier,a subliniat de citeva ori sa dea banii pensionarilor si sa readuca salariile bugetarilor cum au fost inainte ,au facut ceva?,nimic,numai minciuni.Ba,cacarau,vezi-ti de somn mai departe!,de nu te-as mai vedea!!!Auzi la el,”calomni zi de zi”,calomniaza mai mult ca voi?of!! ce scirba imi este cind il vad si-l aud.

 5. calificativ acordat lui Somnorila nr 1 din Parlament:”nesatisfacator”!

 6. „amintirile lautaresti” sunt DESPRE VOI, caci NOMAI VOI usl ati facut „tatamente” cu mici si bere si TZIGANIADA ori de cate ori v-ati adunat sustinatorii!. Si, a propos, „sustinatorii” aia care pareau asa de multi, NU VENISERA PTR PANGLICAREALA domniilor voastre, ci CHIAR PENTRU HALEALA. Asta sunt „amintrile” ‘chinuitoare” cu care ne „hraniti” pe posturile tv aservite voua in frunte cu MINISTERUL PROPAGANDEI- antena 3.

 7. Ce vrea sa reprezinte degetul ala ridicat al tau Antonescule?
  Mai ai curajul sa mai si confruntzi pe altzii mai buni ca tine……el, C.A. si….” legatura cu oamenii reali,cu oameni in suferintza,cu oameni care vor sa munceasca” 😆 )))))))))) .

 8. Daca un individ nu a stiut sa faca ceva bun pentru el personal si familia lui ,crede-ti ca va in stare sa faca ceva pentru semeni lui, eu cred ca este exculs un astfel de personaj,cel ce a mintit odata pentru asi crea avantaje va minti de cite ori ii va fi dat,sa- si creeze avantaje, ai grija pe cine vrei sa ajuti in viata ta.

 9. Pai care minciuni?? Alea in care s-a urlat ca Presedintele a incalcat constitutia, pe care ati inventat-o voi, si s-a aratat ca nu e adevarat? S-au care inventie…pardon, MINCIUNA, pe care impostorii USL, le-au tot turnat luni de zile pe la Antena 3 ?? Un PARAZIT A-SOCIAL ca tine Crine, nu are cum sa fie bagat in seama, ca esti ca si un INFECT intr-un sistem de baza dintr-un computer, care trebuie eliminat printr-un Anti-Virus……Un analfabet fara fundament, de care doreste societatea sa scape cit mai repede. Daca se poate de azi sa nu mai auzim de tine……

 10. Hai ca se poate :))) mai ai trei saptamani de succesuri Nasuleeeeeeee :))))

 11. Atentiune: lautari sau ba… estia de la ARD merg la servici. Un individ care nu merge la servici… ii o nulitate! Doar intr-o tara insuficient culturalizata, un lenes ca Adormescu poate sa fie vocal!

Comments are closed.