La inceputul lansarii candidatilor USL de la Cluj care a avut loc vineri,premierul Victor Ponta a declarat ca au intarziat pentru ca in acea zona “inca este ceata” si ca acesta este motivul pentru care nu au ajuns la ora stabilita.

Primul ministru i-a rugat pe participanti ca pe 9 decembrie “sa raspandeasca ceata”.

„Am vrut să ne ținem de cuvânt, să venim la timp, dar la Cluj încă e ceață. Vă rog ca în 9 decembrie să aveți grijă ca ceața să se răspândească. (…) Sunt convins că pe 9 decembrie ceața va lăsa loc unei victorii pe care o merităm și pentru care știm ce avem de făcut în continuare”, a spus președintele PSD.

La mitingul USL participa aproximativ o mie de persoane,potrivit organizatorilor.

Organizatorii au mai precizat si faptul ca, pe ecranele instalate in Casa de Cultura a studentilor, fusese anuntat ca evenimentul va incepe la ora 13:00 si nu la 12:00 cum era programat.

Directorul Aeroportului International de la Cluj anuntase ca avionul cu care trebuiau sa ajunga liderii USL, va avea o intarziere de aproape o ora.

„Cursa aeriană de la București cu personalitățile care urmau să participe, la Cluj-Napoca, la o acțiune electorală trebuia să aterizeze la 11.40, dar din cauza ceții de la Cluj și de la București va ateriza în jurul orei 12.30”, a spus Ciceo.

Liderii USL asteptati la Cluj erau presedintele PSD,Victor Ponta, liderul PNL, Crin Antonescu, cel al PC, Daniel Constantin si Ministrul de Interne, Mircea Dusa. Acestia urmeaza sa participe la un miting asemanator si la Targu Mures.

7 COMENTARII

  1. Uslasilor,va doresc sa ramineti in ceata,toata viata,sa numai vedeti lumina rampei! 😆 😆

  2. singura voastra sansa este sa repetati „accidentul polonez ” :)))) altfel puscaria va mananca :)))))))

  3. Usl, in materie de guvernare, e in ceata tot timpul. Bineinteles, creata tot de ei.

Comentariile sunt închise.