Dan Voiculescu a depus, marti, juramantul de credinta fata de tara si popor in fata plenului Senatului , pentru mandatul de senator pe care l-a castigat in urma alegerilor din 9 decembrie 2012.

In urma depunerii juramantului, Antonescu a spus “Acum suntem toti”.
Presedintele Senatului, Crin Antonescu a spus ca in momentul de fata Camera Legislativa are 176 de membri, cvorumul de lucru fiind egal cu 89 de senatori.
Victor Ponta a afirmat, pe 8 ianuarie, ca in ceea ce priveste ideea lui Dan Voiculescu de a privatiza Institutul de Cercetari Alimentare, este una gresita mai ales ca nici nu si-a depus juramantul.

In urma depunerii juramantului, Voiculescu va fi judecat a doua oara de catre Magistratii Instantei Supreme in legatura cu dosarul ICA. Alaturi de Voiculescu vor mai fi judecati Gheorghe Mencinicopschi si alte 11 persoane .

Procesul despre privatizarea ICA s-a judecat din iulie 2012 la Tribunalul Bucuresti, dup ace Voiculescu si-a depus demisia din functia de senator incepand cu data de 25 iunie.

17 COMENTARII

  1. Motanul nesimtit , si a lui kacarau fac echipa in a da comezi si sa luam pozitie de drepti ,vorbesc HOTI TATII ,sa avbem respect ca doar au fost alesi de 37 la suta din poulatia Romaniie restu trebue sai suporte .

  2. Un senator de maidan.Practica cu brio leapsa pe furate ,turca,hotii si vardistii,podul de piatra s-a darimat….

  3. …cand vezi o asemenea „poza”,nu ai ce sa mai comentezi ……ea,poza spune totul ….bine plasata ,la”fix”.

Comentariile sunt închise.