Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, luni, ca printre membrii comisiei de statut a Partidului National Liberal se afla Norica Nicolai, Tudor Chiuariu, Radu Stroe şi Victor Paul Dobre.

„Comisia de statut lucrează deja. Comisia de statut este constituită de săptămâna trecută şi primeşte toate propunerile, amendamentele, formele de manifestare cuvenite unei discuţii despre statut”, a declarat Antonescu.

In ceea ce priveste votul la Congres, Crin Antonescu a spus ca Delegatia Permanenta a partidului va analiza si va discuta schimbarea statutului PNL.

„O să vedem care sunt propunerile şi într-o Delegaţie Permanentă, tot conform statutului, probabil în săptămâna dinaintea Congresului, toate aceste proiecte, amendamente, propuneri se vor discuta. Delegaţia Permanentă va da un vot pe un proiect de statut care ulterior va fi supus votului Congresului”, a afirmat acesta, potrivit Agerpres.

3 COMENTARII

  1. ….cum sa fie presedinte de comisie de revizuirea constitutiei un repetent ?…..acest „gluga de coceni” care habar nu are de viata reala …cineva vrea sa rada de noi cat suntem de tampiti ! …..acest om trebuie scolit in afara tari ca sa vada ce inseamna sa fi cetatean european apoi sa vina seful comisiei …..eu nu vreau ca :contitutia tarii mele sa o faca un penal ca voiculescu dictandu-i lui kakarau ….SCURT …si cred ca multi sunt de acord cu mine !

  2. …kakarila, afar cu toti care te huiduiesc,fa comisii noi cu cei care te pupa-n fund si totul este ok ,spre mandria intregului partid liberal iubitori de repetenti si adormiti .

Comentariile sunt închise.