Intrebat cum va afecta USL o eventuala numire a lui Tariceanu ca premier, liderul PNL, Crin Antonescu, a raspuns ca liberalii au „angajamente politice luate fata de parteneri, luate in cadrul USL si in fata a milioane de alegatori”.

„Va reamintesc ca exista un congres al PNL care a adoptat decizia ca partidul sa mearga in aceste alegeri si sa guverneze in USL si ca primul-ministru sa fie Victor Ponta. Ca atare, o asemenea ipoteza e fantezista”, a spus Antonescu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara.

Potrivit acestuia, inclusiv Calin Popescu Tariceanu, „intrebat despre o asemenea fantasma, si-a amintit” ca exista o intelegere politica si ca premier va fi Victor Ponta.

In aceeasi conferinta, liderul PSD ,Victor Ponta, a spus ca la programul USL au lucrat atat reprezentantii  PSD cat si cei ai PNL si PC,acesta fiind prezentat in fata liderilor politici si a lui  Calin Tariceanu.

„Povestea asta cu programul care trebuia sa fie mai liberal este doar o poveste si sunt convins ca domnul Tariceanu a fost interpretat gresit sau s-a exprimat gresit”, a afirmat Victor Ponta, adaugand ca „ultima speranta a lui Traian Basescu si a PDL sa ramana Tariceanu e absolut grotesc”.

„Cred ca declaratiile total neinspirate la adresa Uniuni Europene, a institutiilor europene, a unor lideri europeni, au fost o greseala care risca sa ne puna intr-o postura de tara izolata, marginalizata si frustrata, de tara care nu a inteles mecanismele europene, n-a inteles practicile si conduita europeana. O pozitie puternica in acest domeniu se construieste foarte greu, se construieste in timp si se construieste cu eforturi si nu cu eforturi de orice fel, eforturi mari, care presupun sa nu existe in aceasta atitudine nici tafna, nici artag, dar mai degraba diplomatie, conexiuni in lumea occidentala cu prieteni si aliati puternici, cu prieteni si aliati puternici statornici, demersurile sa fie facute cu calm, cu rabdare”, afirma Tariceanu.

Totodata, fostul premier Calin Popescu Tariceanu declara, joi, ca a asteptat de la presedintele PNL prezentarea unui plan economic pentru Romania, avand in vedere ca actuala campanie se incheie in mai putin de doua saptamani, precizand ca electoratul liberal asteapta solutii de guvernare din partea PNL.

34 COMENTARII

 1. Cacarau tu ai intelegeri cu jegosul de Felix, Tariceanu daca ar fi un liberal adevarat te-ar trimite la dracu dar e poponar ca tine, nu e barbat a demonstrat-o cand a fost prim- ministru.

 2. Nici nu se compara Tariceanu cu Ponta sau Antonescu . Este capabil si a riscat destul la viata lui pana a ajuns la nivelul sau. ceilalti ori au mintit si santajat pe altii ori au avantajat anumite relatii din care au scos beneficii frumoase de la cel cu un castig substantial pe urma lor

 3. Nici nu se compara Tariceanu cu Ponta sau Antonescu . Este capabil si a riscat destul la viata lui pana a ajuns la nivelul sau. ceilalti ori au mintit si santajat pe altii ori au avantajat anumite relatii din care au scos beneficii frumoase de la cel cu un castig substantial pe urma lor

 4. apropo,mai suleiman demirel,trage-ti si tu un glont in gat,ca mentorul tau,dar ai grija sa nu ratezi!

 5. javrele astea ordinare tot latra ca au un plan de guvernare. poate ni-l spune cineva. probabil ca il au,dar lipseste cu desavarsire.

  • cum sa nu aiba plan de guvernare?
   e acelasi plan,mostenit de la boc,base,mereu,
   scris mai demult,pe fituica ajunsa acum cam mototolita,dar destul de lizibila…
   ce e cu atata neincredere?

  • pai ce crezi?
   regionalizarea romaniei,
   „reforma „in sanatate,
   cedarea tuturor resurselor,taxa auto,
   „reforma „in invatamant,
   angajarea de manageri privati(„recomandati”de agentii de plasare a fortei de munca din alta parte),
   si altele,
   ce sunt astea,mosule?

 6. este te cel mai bun Presedinte de dupa caderea comunismului bai balega..

 7. este te cel mai bun Presedinte de dupa caderea comunismului bai balega..

 8. este te cel mai bun Presedinte de dupa caderea comunismului bai balega..

 9. lasa ca a fost de d.i.a.r.e.e. cel pe care l-ai sustzinut si il sustzii……

 10. lasa ca a fost de d.i.a.r.e.e. cel pe care l-ai sustzinut si il sustzii……

 11. lasa ca a fost de d.i.a.r.e.e. cel pe care l-ai sustzinut si il sustzii……

 12. Sper ca in partidul liberal sa nu fie doar repetenti si imorali asa ca tine marele Cacarau,Tariceanu este totusi un politician valoros.

  • tari e tot atat de valoros k kkrau.
   dar poti sa ne spui si noua unde a disparut „national”din sigla pnl,mult iubitul partid…

 13. Sper ca in partidul liberal sa nu fie doar repetenti si imorali asa ca tine marele Cacarau,Tariceanu este totusi un politician valoros.

 14. Sper ca in partidul liberal sa nu fie doar repetenti si imorali asa ca tine marele Cacarau,Tariceanu este totusi un politician valoros.

 15. Te asteapta canapeaua de la sediu. Incalzirea au facut-o gealatii cu secretarele din subordine.

 16. Cacarau – presedinte responsabil – o alta ipoteza fantezista…

 17. Mai bine acceptam canalia aia de Tariceanu ca prim ministru, decit pe tine, mincinosule, sau pe plagiator……

 18. Lasa ca poate iti dai demisia inainte de a se face propunerea, ca asa ai zis, Cacarau, asa-i ?

  • cacarau, dormi tu linistit ca functia de presedinte n-o mai pupi tu in veci doar prin lovitura de stat ca in vara !!! nu te voteaza nici dreacu !!!

   • de fapt si inainte nu te-a votat decat dreacu !!! repetent ajuns in fruntea senatului cu 9000 de voturi??? doar in Romania vezi asa ceva!!!

Comentariile sunt închise.