Dragi Romani, trebuie sa stiti ca sint un om fericit, de cind ma stiu, indiferent de greutatile si incercarile vietii.

Sint Crestin, Roman, Patriot, Cinstit, Investitor si sint Proprietarul majoritar al celei mai frumoase Televiziuni Libere, NASUL TV !

Nu e usor dar e tot ce isi poate dori un om care are deja o familie mare si frumoasa !

Daca as fi stiut ce ma asteapta, atunci cind am fondat NASUL TV, in 2012, nu cred ca as mai fi avut puterea sa pornim emisia ! Si nu ma gindesc la mine ci la familia mea, la prietenii mei, la actionarii nostri, la colegii nostri !

Chiar si mama mea, o femeie foarte credincioasa, m-a intrebat acum citeva saptamini, “Fiule, cum de mai rezisti ?!”

Cu milioane de romani in spate si cu ruga lor pentru lupta noastra, cu credinta mea in Dumnezeu si cu tot ce am invatat in presa si cele citeva televiziuni pe care le-am construit, NU AVEAM VOIE SA NU REZIST !

Mai ales ca STATUL MAFIOT m-a “antrenat” sa ii pot rezista ! Si “antrenamentele” dureaza de foarte multi ani !

“Greu de ucis”, cum a spus colega noastra Alexa, si uite asa am ajuns un Bruce Willis in al 7-lea an, episod !

In ciuda tuturor nenorocirilor pe care Statul Mafiot ni le-a facut, am reusit in ultimul an contabil sa reduc pierderile NASUL TV de la 600.000 lei / an la doar 80.000 de lei/ an !!! Daca nu aveam atacurile subumane ale actionarului minoritar Paul Alexandru Moraru, pierderile uriase provocate prin furtul Televiziunii timp de 3 saptamini prin pierderea unor Clienti importanti de publicitate, daca nu trebuia sa ii platesc acestui escroc 78.000 de lei, NASUL TV era pe PROFIT si platea DIVIDENDE tuturor celor aproximativ 500 de ACTIONARI ! Culmea, inclusiv escrocului Paul Alexandru Moraru!

Aceasta este o performanta economica extraordinara ! In conditiile in care NASUL TV este cu taxele la zi, nu are datorii la Banci sau la Terti !

Nu as fi reusit fara familia NASUL TV : colegi, actionari, fani si micii donatori, plus prietenii mei adevarati ! Care nu sint putini si sint prieteni pina la sfirsitul lumii !

Va multumesc Dragilor !


Evident, nu as fi reusit fara milioanele de telespectatori ! Aici intervine si un paradox ! Am reusit datorita lor ! Dar tot datorita lor am suferit cumplit in acesti ultimi ani !!!

Fiindca, daca nu aveam milioane de telespectatori, STATUL MAFIOT ne lasa in pace ! Daca se uitau doar citeva sute de mii de romani la NASUL TV atunci nu mai consumau atita energie sa ne ucida !!!

Nu mai foloseau atitea Institutii ca sa ne ucida : CNA, ANAF, ONPCSB, Tribunalul Bucuresti, SRI, Doi si’un sfert, prim ministri, etc !

Daca NASUL TV nu avea o audienta uriasa in Tara si Diaspora, daca NASUL TV nu era, cu adevarat, Televiziunea Libera, ne lasau in pace !

Pina astazi, 6 Iunie 2018, NASUL TV si eu personal am luptat singuri, uneori impotriva tuturor ! Chiar daca am colegi cu opinii total diferite, in final am fost O SINGURA ECHIPA !

Foarte putini din presa ne-au sprijinit ! Multumesc B1 TV, Multumesc Romania Libera, mereu si drepti alaturi de NASUL TV !

De ce este astazi, 6 Iunie 2018, cea mai linistita zi din viata mea din ultimii ani ?!

Simplu. NOI, Echipa NASUL TV S.A., ne-am facut DATORIA ! Fata de Neam, Tara, Democratie si Credinta ! Cu sacrificii enorme…

Ca sa luptam mai departe ar insemna sa ne facem singuri DREPTATE si acest lucru nu e posibil in Democratie ! Si nici nu il dorim !

De astazi, 6 Iunie 2018, Statul Roman are de ales :

Priveste blind cum Statul Mafiot, sub aparenta de legalitate, prin folosirea unor oameni importanti din Institutii importante, FURA DEFINITIV NASUL TV !
SAU… Statul Roman, prin oamenii sai buni si prin Institutiile sale importante OPRESC DEFINITIV FURTUL NASUL TV !

Reamintesc ca Statul Roman a privit tacut primul furt al Televiziunii Libere, in Octombrie 2017 ! Cind voi scrie Cartea, Scenariul si apoi voi face Filmul, voi da mai multe detalii…

Dar… De data aceasta sint cel mai linistit patron de presa libera din Romania ! Am plasat “bombele” in toate Institutiile Statului Roman inca de acum 1 an ! Astazi insa am plasat cea mai tare investigatie jurnalistica din ultimii ani in bratele acelorasi Institutii ale Statului Roman !!!

Mai e nevoie doar de numaratul CATUSELOR… si SRI are de investigat daca in spatele Grupului Infractional Organizat care se chinuie sa fure NASUL TV de peste 1 an de zile se afla vreo forta ostila Romaniei ! Chiar si SIE ar putea avea un punct de vedere !

Ba chiar si divizia Doi Si’un Sfert ar putea contribui cu informatii pretioase !


Este Statul Roman CAPTIV al Statului Mafiot ?! Aceasta mai este SINGURA INTREBARE !

Si, de aceasta data, STATUL ROMAN nu mai are loc de intors !

Daca eu ca proprietar majoritar, ziarist liber si cetatean, voi fi deposedat prin furt, fals si coruptie in Justitie de NASUL TV, sub privirile “blinde” ale Institutiilor Statului Roman, ale clasei politice, ale Parlamentului, Presedintiei, Guvernului, Serviciilor Secrete, DNA si DIICOT, Institutii care au acces la toate probele, atunci…

STATUL ROMAN = STATUL MAFIOT !

Punct. Si va sfatuiesc sa aveti grija de vietile voastre, libertatea voastra si proprietatile voastre !

Daca se poate FURA o Televiziune Libera in miezul zilei, intr-o tara UE si NATO, atunci nimic nu mai e sigur !

Daca avem Constitutia, care imi garanteaza Proprietatea, Libertatea de Exprimare si Dreptul de a dormi linistit in Tara mea si in interiorul acestui Neam…si prin Justitia Corupta imi pierd aceste DREPTURI, sub ineficienta sau “bunavointa blinda” a Statului Roman, atunci mai avem o singura CALE : ori sa ne facem singuri dreptate, si nu cred in varianta asta, ori sa emigram !

Daca mie, persoana publica de peste 25 de ani, cunoscator bun al Sistemului Mafiot, fara nicio Batalie pierduta in ultimii 20 de ani, mi se pot “intimpla” cele de mai sus, atunci ce sansa mai are oricare cetatean al Patriei ?!

De astazi, 6 Iunie 2018, sint foarte linistit ! Statul Roman trebuie sa lupte pentru mine, impotriva Statului Mafiot creat chiar de catre Statul Roman !

Cine va cistiga ? Acum nu as paria niciun leu pe cistigator ! Niciun LEU !

E cea mai linistita zi din viata mea din ultimii ani ! Eu voi gasi solutii pentru mine si familia mea, pentru toti colegii mei, actionarii nostri, telespectatorii nostri !

Dar daca va pierde Batalia cu Statul Mafiot, Statul Roman nu va mai gasi solutii pentru Romania si Neamul Romanesc ! NICIODATA !

Fara Credinta in Dumnezeu, fara Presa Libera si fara Oameni Liberi, Romania nu va supravietui !


Sa fiti iubiti si Dumnezeu sa ne dea mintea cea de pe urma ! Ca intotdeauna…

Radu Moraru
Bucuresti, 6 Iunie 2018

10 COMENTARII

 1. Cred că Poporul ar trebui mobilizat pentru ca să fie reprezentat corect și satisfăcător în Parlament. Aici este rana cea mai mare care ar trebui tratată. Ar trebui să existe suficiente mijloace de informare corectă a populației și de mobilizare a opiniei publice prin saituri adecvate în care oamenii să se poată exprima și să fie auziți.

 2. Domnul Radu Moraru
  Stau aproape de Stația CFR, și văd destul de des, poate și de două ori pe săptămână, trenuri de marfă enorme, deci cu foarte multe vagoane încărcate cu material lemnos. Asta ziua. Ce-o fi noaptea nu mai știu. Nu m-am interesat unde merg pentru că nu știu unde, dar bănuiesc faptul că destinația lor este Austria.
  Vă rog să-mi răspundeți la această întrebare: -Există posibilitatea ca un om din popor să vină cu o reclamație și sugestii privind legătura de reprezentate a Poporului prin Parlament?
  Cred că în cazul în care Poporul nu este mulțumit de modul în care este reprezentat de Parlament, undeva în Constituție ar trebui prevăzută această eventualitate și să existe niște măsuri prin care să se poată negocia până la rezolvarea problemei.
  De exemplu, în cazul în care domnii parlamentari nu-și fac datoria să urmărească interesele Poporului, ar putea fi identificați și înlocuiți, cu alții aleși în mod cinstit?
  Poporul are posibilitatea să răstoarne un Parlament care nu-și face datoria, și să-l înlocuiască cu unul ales corect?
  În cazul în care nu există prevederi și legi corespunzătoare care să reglementeze relația dintre Popor și Parlament, s-ar putea elabora niște legi eficiente, care să garanteze o reprezentare corespunzătoare și satisfăcătoare a intereselor Poporului?
  Cred că trebuie acționat de urgență în această privință, pe cale legală, pentru că altfel toate plângerile noastre și toate discuțiile radio-tv pe tema abuzurilor Statului și Guvernului împotriva intereselor cetățenilor, nu au nici o finalitate.
  România a cedat din Suveranitatea ei către UE, dar nu a beneficiat decât într-o măsură nesatisfăcătoare de fonduri pentru dezvoltarea țării.
  Pe de altă parte mulți conducători din Statul și Guvernul nostru sfidează de multe ori în mod flagrant prevederile Constituției, și acționează în contradicție cu nevoile și interesele cetățenilor, care nu au nici o posibilitate de a opri acest curs periculos.
  Chiar suntem călăriți fără nici o posibilitate de revenire la normalitate? Ce rost mai are Constituția și atâta cheltuială în activitatea legislativă și parlamentară, dacă multe prevederi sunt confuze, cum ar fi și cea a familiei, și nici cele clare se încalcă fără nici o jenă chiar de către oamenii cu cele mai înalte funcții de conducere?
  Justiția în favoarea Poporului trebuie urgent pusă la punct. Românii vor dreptate și dreptate nu există.
  Vă rog să-mi dați un răspuns și un sfat după cum vă pricepeți! Mulțumesc!

 3. Nu credeți că într-un fel sau altul, alegerea președintelui Johannes prin vot anti Ponta, a fost de fapt pusă la cale în mod premeditat de către niște puteri obscure?
  Tot așa este posibil să se creeze în mod intenționat o rampă de relansare a lui Johannes, pentru un nou mandat la Cotroceni. Această Conspirație este pusă la cale chiar prin lupta aparentă și prin opoziția dintre Dragnea și președenție, precum și prin alte manevre politice, făcute numai de ochii lumii și pentru dezinformarea opiniei publice.
  Adică Dragnea face tot posibilul să piardă pentru ca Johannes să crească în popularitate. Dar nici dacă ar câștiga Dragnea, forțele obscure din spatele lui n-ar avea ce pierde. Ei merg numai dintr-un succes în altul.

 4. urmaresc emisiunile cu echipa radu moraru de la inceputul editiilor, nu am avut ocazia sa stiu adevarul decit pe acest post.NU SUNT ACTIONAR desi mi.as fi dorit, am buget limitat dar nu asta conteaza,sunt bucuroasa ca la virsta mea 61 de ani am auzit tot timpul adevarul pe acest post. Pe timpul lui nea ceasca sigur am si eu un dosar pe la securitate, aveam gura cam mare cu multe nemultumiri si nu ma putea stapini jupinii ciripitori, TRAIASCA POSTUL NASUL TV CU TOATA ECHIPA LOR CURAJOASA!

 5. Felicitari , am incredere in tine , mergi inainte .
  Si eu simt de multi ani efectele statului mafiot si ipocrizia celor ce se bucura de efecte cu salarii nemeritate si pensii parazitare .

 6. Ce se intampla acum cu poporul asta, care parca a amortit ,nu pot sa cred ca am ajuns sa nu mai simtim nici un pic de patriotism ,sa nu vedem ca am ajuns bataia de joc a unor ticalosi .
  V-am admirat puterea de a lupta cu acesti mafioti si am avut incredere in postul dvs de televiziune. Pentru aceasta am raspuns chemarilor dvs in masura posibilitatilor .
  Va doresc multa sanatate si putere si sa va ocroteasca Dumnezeu pe dvs si echipa dvs.

  Un modest actionar

 7. va iubim,fratilor si va pretuim pt, tot ceea ce faceti Domnul Isus sa va binecuvinteze cu Pace si doresc sa va implineasca dorintele curate pentru Tara noastra Rominia al carui Fiu sunt si eu dar,frara posibilitatea de a mai traii cu cei 4 opii pe care Bunul Dumnezeu mi a daruit .Sa fiti iubiti de Dumnezeu

 8. Dumnezeu să vă ajute! Nu știu exact ce s-a întâmplat.
  Îmi doresc doar să rămâneți pe ecrane.
  Mama mi-a spus că dacă nu va mai fi ‘Nașu’ va anula cablul tv.
  Sper să vă vedem pe ecran. Suntem alături!

 9. Spuneti cu nume si prenume cine conduce statul mafiot oare nu sunt aceleasi partide deri ate din FSN si Securitate? Dar in interior mai sunt si oameni buni amenintati oare nu aceia sunt satul real ? Haideti sa ii demascam pe nume sa stim care ne sunt dusmanii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here