Doamna Presedinte a Tribunalului Bucuresti Laura Radu,

In calitatea D-voastra de Manager al Tribunalului Bucuresti va rog sa luati la cunostinta fapte de o gravitate maxima impotriva Televiziunii Libere, NASUL TV !

Judecatoarea Adam Veronica Constantina compromite intreaga activitate a Tribunalului Bucuresti si va compromite si pe D-voastra ! 

Aveti LINK mai jos ! E articolul publicat de mine, cu probe, pe Site-ul oficial al Televiziunii Libere, NASUL TV .

https://www.nasul.tv/coruptie-maxima-la-tribunalul-bucuresti-judecatoarea-penala-caz-de-siguranta-nationala/

Doamna Judecator Laura Radu, daca veti rasfoi Dosarul Judecatoarei Adam, in maxim 5 minute veti descoperi Adevarul ! Si anume faptul ca Adam face parte dintr-un grup infractional organizat care urmareste sa puna mina pe NASUL TV, printr-o aparenta de legalitate si printr-o falsa Insolventa ! 

Insolventa care trebuia sa inceteze inca din luna Octombrie 2017 !!!

Deja Tribunalul Bucuresti se afla in Culpa fiindca nu a acceptat Revocarea judecatoarei Adam, asa cum am cerut ! Stiu mai multe dar mai tin niste asi in mineca ! Intrebarea mea, pentru D-voastra suna asa :

Doamna Judecator Laura Radu, pina unde doriti sa mergeti ? Sa va compromiteti total ? Sa compromiteti total Tribunalul Bucuresti ? Sa fiti complice cu judecatoarea penala Adam ?

Pai daca aceste fapte penale se „intimpla” cu mine, persoana publica de 25 de ani si constructor a 5 Televiziuni, inclusiv in Canada si USA, atunci ce sanse mai au intreprinzatorii romani la Tribunalul Bucuresti ?!?!?

Ca fapt divers sa stiti ca am trimis Documentul din articol la toate Institutiile din Romania ! Deci am bagat Documentul in ventilator, ca sa folosesc o expresie ziaristica !

Si, daca nu ma cunoasteti, sa stiti ca eu inca nu am pierdut nicio batalie in ultimii 25 de ani si voi merge pina la capat !

Avind in vedere ca sinteti si purtator de cuvint al TB, va astept duminica seara, 3 Iunie 2018, in emisiune, in direct, in editia speciala NASUL ! De la ora 20.00 !

Fiindca ce face jud. Adam este o chestiune de siguranta nationala ! Si va implica si pe D-voastra ! Codul Penal pedepseste cu ani grei de inchisoare aceste fapte !

Doamna Presedinte a Tribunalului Bucuresti,

Abia acum urmeaza „Bomba”, cum spunem noi ziaristii ! Urmariti atent !

  1. Tabelul de Creante publicat de Sima Laura contine doua Creante : una deja platita in Octombrie 2017 si o Creanta falsa, inventata dupa 1 an de zile de la declansarea procedurii de Insolventa !!! E vorba de un fals ordinar, o gainarie cum rar intilnesti ! Chitanta prin care firma Fire, in insolventa, si-a platit taxele la ANAF, a fost „deturnata” prin fals: un individ, partea adversa, si-a scris numele pe chitanta Fire ! Judecatoarea Adam a zis hop, asta e Creanta ! Dupa 1 an de zile! Fara ca vreodata sa fie contestat de catre partea adversa Tabelul Preliminar din Februarie 2017 !!!
  2. Pe baza acestui tabel in fals, cu doua Creante, publicat de Sima Laura, firma Fire este tinuta in Insolventa in mod fraudulos ! Eu am hirtie oficiala si de la ANAF, care demonteaza falsul !!!

Si urmeaza Bomba !!!

Din adresa Judecatoarei Penale Adam Veronica Constantina, catre Sima Laura, rezulta clar o ANTEPRONUNTARE, in contradictie cu textul de mai jos ! Cititi atent! Deci judecatoarea penala o numeste LICHIDATOR JUDICIAR pe Sima Laura !!!!!!

Desi mai jos se vorbeste despre INLOCUIREA administratorului judiciar ! 

E evident pentru orice neprofesionist, si nu e cazul D-voastra, ca se incearca FALIMENTUL lui Fire Breaking News pentru o Creanta INEXISTENTA, adica acei 65.015 lei platiti la ANAF de catre Fire !!!

In conditiile in care eu, ca Administrator Special al lui Fire, am stins cele doua Creante din Tabelul Preliminar : una de aproximativ 78.000 lei catre Paul Alexandru Moraru (dusmanul) si una catre Banca Transilvania (de aproximativ  2 milioane de euro !) Intr-un timp record, de 5 luni ! Performanta Doamna Presedinte !

SCOPUL ?!?!

Simplu. Cu o Creanta falsa de 65.015 lei, partea adversa doreste sa FALIMENTEZE Fire ca sa puna mina pe NASUL TV S.A., Televiziunea Libera, o Societate cu un Capital Social de aproximativ 8 Milioane de Euro, fara Datorii la Stat, la Banci sau la Terti ! O Televiziune cu peste 6 milioane de telespectatori in Romania si Diaspora !

Mai pe scurt ! Cum sa FURI NASUL TV – Televiziunea Libera, cu o Creanta falsa in valoare de 65.015 lei ?!?! E nevoie de o Judecatoare CORUPTA de la Tribunalul Bucuresti ! Sau PROASTA fara limite !

Si uite asa dispare o Televiziune Libera ! Si uite asa dispare o Societate Romaneasca 100% sanatoasa !!! 

Doamna Presedinte, adica Radu Moraru, administrator special Fire, face eforturi de peste 2 milioane de euro, in maxim 5 luni, ca sa salveze Fire … si vine Tribunalul Bucuresti si mai inventeaza o Creanta in fals, dupa 1 ani de aile, de 65.015 lei (14.000 de euro ) prin care vrea sa puna mina pe ditamai Televiziunea Libera !!! Si Tribunalul Bucuresti mai vrea si un Faliment la secret ! M-am prins !

Oare acesta e rolul Justitiei ?!?!

Si va mai rog ceva. Sa veniti si sa ne spuneti cum a devenit grefiera Adam ditamai judecatoare la TB ! Un CV complet va rog !

Radu Moraru

Patron NASUL TV si Presedinte al CA al NASUL TV S.A. (Societate cu un capital de aproximativ 8 milioane de euro, fara datorii la Stat, Banci sau Terti )

Bucuresti, 2 Iunie 2018

P.S.

In afara de faptul ca aceasta Plingere este publica, sa stiti ca am trimis-o la toate Institutiile abilitate ! Si in alte locuri…

Stiti bine ca singura posibilitate ca eu sa nu mai fiu proprietarul majoritar al NASUL TV S.A. este FALIMENTUL Fire !!! Prin perversitatea si falsurile Tribunalului Bucuresti !

Constitutia imi garanteaza Proprietatea si Dreptul la Libera Exprimare ! Tribunalul Bucuresti doreste sa imi fure ambele DREPTURI FUNDAMENTALE !!! Prin gainaria si falsul a 65.015 lei !!! Cititi atent Documentul Tribunalului Bucuresti semnat de Adam si grefiera Cosoveanu Alisa ! E de Cartea Recordurilor !

Si, ca fapt divers, sa stiti ca sintem sub acest asediu de 17 luni ! Timp in care am finantat cu aprox 500.000 de euro NASUL TV ! Televiziunea Libera a functionat si va functiona ! Pina la capat !