ecaterina-andronescu

In a doua parte a anului trecut, fostul ministru al Educației, senatoarea PSD, Ecaterina Andronescu, a fost văzută in repetate rânduri in Casa Presei, mai exact in zona unde a funcţionat Bursa Romana de Mărfuri.

Misterul a fost dezlegat imediat, susţine ziuanews.ro. Fostul ministru dădea indicaţii unor muncitorii de la RA-APPS care amenajau in local de lux in acea zona.Timp de câteva luni, Abramburica a fost văzută săptămânal la Casa Presei, iar când lipsea muncitorii RA-APPS au fost supravegheaţi de doi oameni de încredere ai senatoarei PSD.

Către sfârşitul anului trecut, restaurantul a fost amenajat si dispune de circa 300 de locuri unde se pot organiza petrecerii exclusiviste, dar si nunti sau botezuri. Potrivit informaţiilor deţinute de ZIUAnews, restaurantul de lux de la Casa Presei, care are intrarea pe lângă fostul sediu al ziarului Adevărul, este controlat de către familia Ecaterinei Andronescu.


6 COMENTARII

  1. Din edificiu de cultura, Casa Presei a ajuns crasma, gratie depasirii meandrelor concretului de catre continuatorii ideatici ai maretului carmuitor Ionilici Visarionovici Iliescu !…

  2. pai daca n-au bagat-o la mititica, acolo unde-i este locul, acum….face si ea ce stie mai bine, ca invatamantul l-a facut praf si pulbere…

  3. Sa nu insinueze cineva ca babeta spala banii din afacerea Micro_oft ca nu cred!

  4. sa aibă unde sa manance burtosii neamului si sa discute afaceri fara sa fie inregistrati …zici ca-i proasta abramburica …nici ca-i pasa de dosarele acelea grele ….a uitat când dansa se smiorcaia prin parlament ca nu a luat spaga ,dar sa puna mana pe o asa locatie de unde mama masi bani ?,ca eu am muncit o viata si mor sarac lipit !….cam asa vad cei prosti si multi problema ….dar cum noi suntem cantitate neglijabila burtosii si centuristele isi vad in continuare de afacerile lor murdare in ciuda criticilor si a nemultumirii venite din popor !

    • Ce motive ar avea sa „ii pese”?
      Ai impresia ca votantii ei pricep ceva ? In afara de JOS BASESCU, desigur 🙂

Comentariile sunt închise.