Voi prezenta astazi, 1 Iunie, Ziua Copiilor nostri, un Document semnat de Judecatoarea Penala Adam Veronica Constantina de la Tribunalul Bucuresti, si grefier Cosoveanu Alisa.

  1. Am primit Documentul pe data de 31 Mai 2018 insa Documentul are data de 4 Iunie 2018 !
  2. Pe 4 Iunie 2018 avem termen in fata Judecatoarei Adam, ca sa prezentam falsurile din Dosar si sa cerem iesirea din insolventa… Numai ca, surpriza, Judecatoarea s-a antepronuntat si deja a dat Termen in 17 Septembrie 2018 !
  3. Oare de ce tine Judecatoarea Adam ca o firma fara datorii sa fie tinuta cu forta in Insolventa? Ca sa se loveasca in NASUL TV !
  4. Dupa decesul lichidatorului judiciar Sanda Cuculis, am cerut numirea din oficiu, aleatorie, a unui alt lichidator judiciar pentru a inchide procedura de insolventa! Paradoxal, Judecatoarea Adam a ales la „intimplare” exact lichidatorul Sima Laura cerut de partea adversa, echipa campioana a falsurilor din dosar condusa de avocata Aura Speranta Ungureanu si Paul Alexandru.

Aceasta Judecatoare penala, care face parte din trupa de Comando care se chinuie de 17 luni de zile sa fure NASUL TV, ne-a respins toate probele, a inghitit toate falsurile adversarilor nostri ! I-am facut Plingere la DNA, tot nu s-a potolit. Am recuzat-o ! Ghinion, nu ni s-a aprobat ! Am facut publice falsurile, degeaba !

Si iata cum, in premiera, va prezint un Document fals, pre fabricat in „laboratoare”, in avans. Astfel, Procesul devine doar o mascarada, un teatru ieftin cu aparenta de legalitate! 

Avind in vedere ca avem coruptie, fals intelectual, exercitarea functiei de judecator cu rea credinta, cred ca nu doar DNA, Parchetul Curtii de Apel, DIICOT au competenta ci si SRI !

Domnule Director Eduard Hellwig, SRI are competenta in prevenirea faptelor grave de coruptie si va rog, avind in vedere ca sint sigur ca aveti informatii, sa trimiteti Procurorilor, de urgenta, toate informarile.

In plus, Romania fiind o tara NATO, va rog sa cercetati intreg Grupul Infractional fiindca deturnarea unei Televiziuni este un act terorist la fel de grav ca deturnarea unui avion !

Daca nu as fi intrat in posesia acestui Document joi 31 Mai, ultima zi lucratoare, luni 4 Iunie 2018, prima zi lucratoare, Documentul va fi „albit”!

Domnule Director, eu mi-am facut Datoria de Cetatean, Proprietar si Ziarist !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

3 COMENTARII

  1. Ce putere mai avem noi cand la PROTV ILEGAL CONTRAR REGULAMENTULUI DE JOC finul Andrei castiga Romanii au Vedete …si ce vedeta !!!! Un promotor al denigrarii familiei traditionale . De ce nu publicati un articol cum mintile sexului frumos si nu numai au fost victima textului si coregrafiei menite sa duca tinerii in eroare .

Comentariile sunt închise.