Excelenta Voastra, Dear Friend Paul Brummell, va rog sa interveniti ca sa NU mi se „intimple ceva” in urmatoarele 10 zile !

Astazi veti citi cea mai neobisnuita Cerere din viata D-voastra de Ambasador, venita din partea mea, ziaristul Radu Moraru si actionarul majoritar al Televiziunii Libere NASUL TV ! Televiziunea mea, a colegilor mei ziaristi liberi, a peste 500 de actionari dar si Televiziunea milioanelor de fani din Romania dar si din Diaspora !

O Televiziune sanatoasa, fara datorii, fara credite, fara obligatii politice, unde toti colegii mei au dreptul la libera exprimare. Ne-ati felicitat de mai multe ori pentru pluritatea opiniilor colegilor mei dar si pentru calitatea emisiunilor NASUL TV.

Excelenta Voastra, va mai multumesc odata pentru sprijinul public pe care ni l-ati acordat atunci cind NASUL TV a fost furat, timp de 3 saptamini, de catre un singur actionar minoritar, si toti ziaristii au fost dati afara iar Televiziunea a fost inchisa si pazita de bodyguarzi !

Spre deosebire, Excelenta Sa, Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite, nu a dat niciun comunicat de sprijin, desi l-am rugat, intr-o intilnire publica, la Hotelul Hilton, in fata a zeci de investitori americani trimisi la Bucuresti de catre Administratia Trump, unde am fost invitat si am tinut un Speech de 10 minute ! L-am rugat pe Hans Klemm sa intervina fiindca avem foarte multi actionari minoritari americani, care erau prejudiciati prin furtul Televiziunii. Se pare ca Hans Klemm nu a trecut peste supararea pe mine si pe NASUL TV Romania si NASUL TV USA, care l-am sustinut pe Donald J Trump, Excelenta Sa fiind un foarte mare sustinator al lui Hillary Clinton.

Ne-ati sprijinit Domnule Ambasador al United Kingdom, desi nu v-am cerut acest lucru, si va multumesc inca odata ! Thank You Sir ! 

Televiziunea ne-a fost furata in Octombrie 2017 printr-o Hotarire Judecatoreasca  in fals, pe care ulterior Justitia a desfiintat-o si am cistigat definitiv ! Dar nu va imaginati prin ce am trecut, eu, familia mea, colegii si prietenii mei, actionarii nostri si mai ales milioane de romani socati ca intr-o tara NATO se poate fura o Televiziune Libera. Fiindca sper ca intelegeti ca in spatele acestui actionar minoritar se afla un grup puternic si foarte bine organizat ! Un grup care poate darima guverne, a si facut-o, format din fosti ofiteri ai Securitati !

Domnule Ambasador, deja am dovedit cu probe ca DOUA Judecatoare de la Tribunalul Bucuresti fac parte din aceasta grupare care vrea sa puna mina pe Televiziunea Libera ! O grupare care are conexiuni puternice cu o tara care nu este in NATO. Cind ne vedem va spun mai multe !

Judecatoarei Veronica Constantina Adam i-am facut plingere la DNA, dupa care am recuzat-o dar Tribunalul Bucuresti nu a fost de acord cu mine ! Desi am prezentat si in Instanta si inclusiv in emisiunea mea, probe ale falsurilor admise sau facute de Judecatoare !

Deci Gruparea din spatele actionarului minoritar Paul Alexandru Moraru, care a furat Televiziunea Libera si a inchis-o, timp de 3 saptamini, foloseste nu doar oameni ai Institutiilor Statului ci chiar si Institutii ale Statului. Dar ce ne mai mira in Romania cind Justitia are Protocoale Secrete cu SRI ! Iar fostii ofiteri ai Sefuritati au puternice conexiuni in SRI ! Il felicit inca odata pe directorul civil al SRI, Dl. Eduard Hellwig, pentru ca desecretizat Protocolul Secret cu ICCJ ! Va spun si D-voastra, am temeri pentru Dl. Hellwig ! Mai multe cind ne vedem.

Excelenta Voastra, va fac acum cea mai neobisnuita Rugaminte din viata mea dar si a D-voastra. Eu nu v-am cerut niciodata nimic si nici Guvernului Majestatii Sale. Si nici macar fostului Ambasador al Majestatii Sale, Dl. Martin Harris, cu care am fost deasemenea prieten si a fost acasa la mine.

Excelenta Voastra, va cer in calitatea mea de Prieten dar si in calitatea de a fi singurul ziarist roman care este invitat, anual, de multi ani, la Remembrance Day !

Excelenta Voastra, va rog sa interveniti la Statul Roman sa vegheze ca Radu Moraru, ziarist onest si patron onest de Televiziune, SA NU FIE ARESTAT si SA NU I SE INSCENEZE CEVA, prin Structuri si Corupti ai Statului Roman, controlate si controlati de catre Gruparea care a furat Televiziunea Libera !

Fiindca asta e tot ce le-a mai ramas acestor „teroristi” ! Daca eram in Rusia, eram demult impuscat ! In Romania te lichideaza sub „aparenta” de legalitate, cu ajutorul unor judecatori corupti si structuri corupte din Institutiile Statului.

Doresc sa nu fiu arestat si sa nu mi se insceneze ceva, macar in urmatoarele 10 zile, ca sa pot participa la Adunarea Generala a Actionarilor de la NASUL TV S.A., Televiziunea Libera, o societate puternica, cu un Capital Social de 8.000.000 de euro, fara datorii, fara credite la Banci, fara obligatii politice ! Macar 10 zile, Excelenta Voastra ! Si nu glumesc deloc ! Desi amindoi avem un simt al umorului dezvoltat !

Eu trebuie sa pot participa la Adunarea Actionarilor fiindca sint Actionarul Majoritar si VOTUL MEU ESTE VITAL ! Eu sint cel care a finantat functionarea Televiziunii Libere NASUL TV si cel care a garantat Libertatea de Exprimare a tuturor colegilor mei ! E vorba si de Proprietate aici, garantata prin Constitutie !

Dupa ce dusmanul nostru si al presei libere a pierdut in Justitie si dupa ce am facut dezvaluirile despre Judecatoarea CORUPTA de la Tribunalul Bucuresti, Veronica Constantina Adam, e tot ce le-a mai ramas : sa incerce sa ma impiedice sa ajung la Adunarea Generala a Actionarilor, sa votez pentru a apara Televiziunea Libera si sa imi apar Proprietatea !

Stiu ca e greu de crezut dar cine ar fi crezut ca Televiziunea Libera poate fi furata ?!?!

Si iata ca s-a intimplat, pentru 3 saptamini, in luna Octombrie a anului 2017 ! Daca nu as fi imaginat acest Scenariu, cu multi ani in urma, nu as fi reusit sa o recuperez in 3 saptamini !

Excelenta Voastra, nu va cer sa interveniti public. Stiu insa ca daca eram o Televiziune Britanica nu as fi trait COSMARUL din ultimii 6 ani, de cind traieste NASUL TV ! Foarte multe Institutii ale Statului Roman au fost folosite ca sa lichideze NASUL TV : CNA, ANAF, ONPCSB, Registrul Comertului, Tribunalul Bucuresti prin doua Judecatoare, SRI-Aripa Coldea, Guverne prin Prim Ministri.

Excelenta Voastra, am cistigat toate Bataliile fiindca am fost in libertate si am putut sa lupt ! Care sint „pacatele mele” si ale Televiziunii Libere NASUL TV ?!

 1. De 20 de ani mi se intind capcane dar sint curat 100%. Si liber !
 2. Brandul NASUL face imediat 20 de ani si este un Brand al Credibilitatii !
 3. NASUL TV critica toata clasa politica si nu exista tabuuri !
 4. NASUL TV sprijina familia, valorile, moralitatea, emisiuni decente.
 5. NASUL TV are curaj si avem ziaristi cu experienta de 20-28 de ani !
 6. Eu si NASUL TV l-am sustinut pe Trump !
 7. NASUL TV este un post Crestin !

Numai ca sa intelegeti un pic din aceasta teroare pe care eu si NASUL TV o traim de 6 ani, va spun doar atit : de 4 ani ne judecam ca sa ne recuperam banii furati de CNA si, in urma cu citeva saptamini, CNA a amendat NASUL TV cu 50.000 de lei pentru ca un Preot a spus intr-o slujba religioasa ca „Rugaciunea Vindeca” !

Excelenta Voastra, va voi trimite pe mail investigatia jurnalistica prin care se vede de pe Luna cum Judecatoarea Veronica Constantina Adam, prin fals, a permis Gruparii din spatele actionarului minoritar Paul Alexandru Moraru, sa incerce sa fure din nou Televiziunea Libera ! Intr-o tara NATO ! De aceea e important sa nu mi se „intimple” nimic in urmatoarele 10 zile ! Dupa aceste 10 zile ma voi descurca singur !

Nu as fi apelat la Excelenta Voastra daca SRI, DNA, DIICOT si-ar fi facut datoria in ultimele 365 de zile. Daca acesti oameni ar fi fost arestati pentru furt de Televiziune si falsuri in Justitie, am fi aflat demult cine sint exact membrii Gruparii care are conexiuni puternice cu acea tara care nu e membru NATO !

Excelenta Voastra, Sa fiti iubit!

Radu Moraru, Presedinte al Consiliului de Administratie al NASUL TV S.A. si Actionar Majoritar al Televiziunii Libere

Bucuresti, 23 Mai 2018, ora 20.00

7 COMENTARII

 1. Nu poti apela la un om care sustine fatis sodomia!Nu te ajuta Cel Prea Inalt!

 2. Dumnezeu să vă aibă în paza Sa !
  Suntem alături de dvs. și echipa dvs.
  și vă dorim multă sănătate și putere !
  Ne rugăm la Cel de Sus să vă ajute să învingeți tot răul .
  Doamne ajută !

 3. Va suntem alaturi cu inima, cu ganduri bune , cu tot ce putem.
  Ne rugam pentru dvs.
  Divinul din fiinta dvs.va apara.

Comentariile sunt închise.