stergerea memoriei
Urmașii genetici sau ideologici ai criminalilor bolșevici care au sosit în anii 40 ai secolului trecut pe tancurile sovietice, fac din nou legea în România. Nimeni nu credea că este posibil să se reinstaureze politica criminală de ștergere a memoriei poporului român, politica cenzurii dreptului la opinie, dar acest lucru se petrece chiar acum, sub oblăduirea unei clase politice inconștiente sau ticăloase, coruptă până în măduva oaselor.

Legea așa zis anti-legionară, ale cărei aberații au fost puse clar în evidență de o serie de istorici, jurnaliști și juriști este, de fapt, așa după cum spunea Radu Preda, Președintele Instititului pentru Cercetarea Crimelor comunismului (ICCMER) “o lege PRO COMUNISTĂ”; o lege concepută în laboratoarele urmașilor vechilor bolșevici, la a cărei elaborare și-au adus principalul aport reprezentanții Institutului Elie Wiesel, în frunte cu Alexandru Florian, numit de jurnaliștii de la ziarul Cotidianul “Fiul odiosului Stalinist Radu Florian.

Cine sunt Elie Wiesel și “supraveghetorii” antisemitismului de la acest Institut ne spune Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60: „Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti. Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. Comunitatea evreiască vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.”

Ei bine, după ce aberațiile acestei legi au trecut, FĂRĂ UN SINGUR VOT ÎMPOTRIVĂ, prin Parlamentul de doi bani al României, s-a dat undă verde pentru prigonirea luptătorilor ANTI-COMUNIȘTI, pentru eliminarea din conștiința publică a unor mari intelectuali și eroi. Pe lista neagră a celor care TREBUIE INTERZIȘI se află Mircea Eliade, Emil Cioran, Mircea Vulcănecu, Petre Țuțea dar și Arsenie Boca sau Iustin Pârvu!!! Este incredibil că s-a putut ajunge aici, într-un stat considerat democratic, într-o Europă a anului 2015!…

Pentru a înțelege TICĂLOȘIA EXTREMĂ a acestei legi, imaginați-vă că legea nu îl va pedepsi cu închisoarea pe cel care va vorbi pozitiv despre criminala bolșevică Ana Pauker dar îl va pedepsi pe cel care va cita din Eliade sau Petre Țuțea. De ce? Pentru că, așa cum spuneam, această lege este una pro comunistă și pregătește reistalarea politicilor bolșevice de ștergere a memoriei și a identității poporului român. Și să nu uităm că autorii ei sunt urmașii ideologici ai Anei Pauker, așa după cum avertiza cu onestitate Rabinul Eli Caufman.

Prima victimă a legii anti-legionare: un EROU din cel de-al Doilea Război Mondial

După cum ne spune Flux24, prima victimă a legii este “Ion SOREANU-ŞIUGARIU, poet, care a murit pentru eliberarea Cehoslovaciei, fiind decorat cu Ordinul „Coroana României cu Spade, în gradul de Cavaler”, şi cu „Panglică de Virtutea Militară”, adică un erou asumat de Armata României și azi. Anterior, Ion SOREANU-ŞIUGARIU a participat la eliberarea Ungariei de sub ocupația hitleristă.”

piatra de mormant

Datorită eroismului său, primăria din Brezno (Slovacia) “intenţiona, cu ocazia Zilei insurecţiei slovace, să dea numele podului din oraș „Ion Şiugariu”, întrucît acolo şi-a pierdut viaţa poetul-erou, iar pe o clădire aflată în imediata vecinătate să fie pusă o placă comemorativă.” (Flux24)

Răspunsul Ambasadei României a fost năucitor: cei din Brezno să caute alt militar român mort acolo pentru eliberarea Cehoslovaciei, pretinzând că poetul-erou Ion Șoreanu a fost legionar!!! (Vezi aici corespondența Ambasadei României)

După cum reiese din ancheta făcută de ziarul Cotidianul, Ion Soreanu Șiugariu nu a fost niciodată condamnat pentru legionarism, singura legătură care se poate face între el și mișcarea legionară fiind un articol publicat de acesta în anul 1940.

Cu alte cuvinte, pentru supraveghetorii antisemitismului de la Institutul Elie Wiesel, eroismul și sacrificiul suprem al acestui om în lupta împotriva NAZISMULUI, faptele lui de arme din cel de-al Doilea Război Mondial, recunoscute de Armata Română prin cele două decorări militare, nu mai au nicio valoare dacă acesta a scris un articol pro-legionar cândva. Trebuie interzis, trebuie șters din memoria noastră, trebuie să acceptăm să se scuipe pe amintirea lui, așa cum Alexandru Florian, “Fiul odiosului Stalinist Radu Florian”, dorește să scuipăm pe Arsenie Boca, Iustin Pârvu, Mircea Eliade, Mircea Vulcănescu, Nechifor Crainic, Emil Cioran, Petre Țuțea și alte valori ale neamului românesc.

Oameni buni, dacă poporul român va permite ca această lege anti-românească să-și producă efectele, atunci POPORUL ROMÂN MERITĂ SĂ DISPARĂ DIN ISTORIE pentru lașitate și prostie!

Daniel Roxin

P.S. Am informații că în anumite instituții media de stat s-a dat deja dispoziție ca numele lui Eliade, Cioran sau Țuțea să nu mai apară în materialele media oferite publiului!!!!!!!!!!!!!! Parcă ne-am afla din nou în perioada prigoanei comuniste din secolul trecut când acești oameni au fost interziși de bolșevici!!! Acei bolșevici pe care politicienii români de doi bani nu au curajul astăzi să îi interzică… Politicienii noștri le spun și astăzi urmașilor acestora “sărumâna”! Mizerabilii!

10 COMENTARII

 1. din dacii care am fost cândva, am ajuns un popor de râme neputincioase !!! Ce Dumnezeu s-a întâmplat cu poporul ăsta , de a devenit atât de sclav si bleg ?????? Este ceva in aer, apă sau alimente, de ne-am ramolit in halul ăsta ??? toti , în masă ??????

 2. Ma intreb cand se va atinge acea masa critica care sa declanseze schimbarea asta care nu mai vine. Parca suntem un neam de anesteziati. Cat de mult s-a schimbat in rau, in doar 50 de ani, un popor de bravi.

 3. poate so trezi odata si odata acest popor,capusat mereu de tradatori,romani sau de alte natii dar care se dau romani si care urmaresc doar sa ne distruga ca popor si ca tara, cu pasi mici,ca sa nu bata prea tare la ochi,dar asta fac de aproape 100 ani

 4. Nla Cotroceni.Tara de nebuni.ucturile.Sunt niste idioti,nu cunosc istoria,nu cunosc trecutul(decat cel comunist).Se fac de rusine.Ar trebui toti dati afara ,inchise ambasadele pana gasim oameni ca lumea .PRESEDINTELE ce face de ce nu-i retrage? Sta izolat

 5. UN PARLAMENT DE TRADATORI DE TARA SI DE NEAM, UN GUVERN ANTIONATIONAL CONDUS DE O LIFTA PAGANA SI UN PRESEDINTE JALNIC, FARA DEMNITATE SI LAS. Acestia toti sunt cei care conduc Romania. Dormi linistit popor roman anchilozat si cu constiinta nationala inexistenta. Sa va fie rusine!

 6. La radio au inceput sa-l cante in slavi, din nou pe „Al. Graur” – (numele lui adevarat nu-l cunosc) – cel care ne-a „frantuzit” in mod excesiv limba noastra materna pentru a ne sterge originile… S-au repliat fii si nepotii criminalilor comunisti din anii ’50. Nu mica mi-ar fi mirarea sa redeschida experimentul puscariei Pitesti, unde au fost torturati, spalati pe creier si ucisi in mod barbar o sumedenie de intelectuali romani, in timpul comunismului…

  • ….”pas cu pas” pina cind in tara se va intimpla cu noi ceea ce se intimpla cu palestinienii in tara lor.

 7. „…o lege concepută în laboratoarele urmașilor vechilor bolșevici…”

  Legea este conceputa mai ales in laboratoarele „evreilor” sionisti / zionisti din USA!

  „Parcă ne-am afla din nou în perioada prigoanei comuniste din secolul trecut când acești oameni au fost interziși de bolșevici!!!”

  Acum este mult mai rau ca atunci, deoarece acesti sionisti vor ca noi sa disparem! Au fugarit deja 4 MILIOANE de romani din tara si vor sa ne bage pe git „imigranti” musulmani pentru a ne distruge cu totul!
  Uitati-va numai ce fata de „om” poate avea aceasta jigodie „Alexandru Florian” ca sa vedeti pe cine au pus director la un „institut” – platit din banii nostri care sa faca legi impotriva romanilor – care poarta numele unui impostor / sarlatan international pe nume: Elie Wiesel! „Omul” care a visat ca a fost in lagarul de la Auschwitz!; care era cit pe ce sa-l gazeze – desi s-a demonstrat ca acolo NU au fost camere de gazare – si caruia germanii au uitat sa-i tatuieze numarul de inregistrare in lagar!

  ROMANI! NI SE PREGATESTE SFIRSITUL!

  • Nu ne baga pe gat imigranti musulmani. Nu va mai fie frica de bau-bauul aratat pentru a nu vedea realitatea. adrian nastase a acordat cetatenia romana la peste 400.000 cetateni israelieni, acesta este pericolul REAL al poporului nostru.

Comentariile sunt închise.