In aceasta seara, de la ora 18, reincepe seria de emisiuni saptaminale, in fiecare miercuri, dedicate modului in care puteti accesa bani europeni nerambursabili pentru infiintarea de livezi.

Moderatorul emisiunii este Radu Ciobanu iar primul sau invitat va fi tatal sau, Mihai Ciobanu, omul alaturi de care NASUL TV a reusit salvarea celor 500 de milioane de euro, bani nerambursabili, suma ce ar fi fost returnata catre UE daca nu convingeam romanii sa depuna Proiecte in timp util.

Va reamintesc ca in loc de „prima casa” ati putea infiinta „prima livada”, cu o participatie de numai 10%, adica un minim de 15-20.000 de euro ! In schimb, dupa doar 2 ani de pomicultura, puteti obtine beneficii de minim 10.000 de euro/hectar si pina la 30.000 de euro/hectar in urmatorii ani !

Practic, cu „prima livada”, in 3 ani aveti banii de prima casa, fara sa va mai indatorati la Banci pentru urmatorii 25-30 de ani.

Numarul de telefon al lui Radu Ciobanu este 0723.074.286 si ii puteti adresa deja citeva intrebari pentru emisiunea din aceasta seara.

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru