Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, că știe foarte bine că sunt capitale în care ambasadorii statelor membre UE se întâlnesc fără a-l invita și pe ambasadorul român, „tocmai pentru a discuta deschis situația din România”.

3 COMENTARII

  1. Iată ce „A UITAT” vicleanul C.Tănase să spună.Iată ce adcunse COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare een masă despre Preşedintele Traian Băsescu,iată de ce LUPTA SA este „UITATĂ” de SLUGILE RUSIEI: *A iniţiat INTERCONECTAREA reţelelor de GAZE şi CURENT ELECTRIC peste Prut SCĂPc2ND Basarabia de ŞANTAJUL ORDINAR RUSESC cu gaze şi curent. *A CONDAMNAT de la TRIBUNA PARLAMENTULUI ROMc2NIEI Pactul Ribentrop-Molotov. *A cerut RETRAGEREA ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE din Basarabia. *A introdus een Strategia de Apărare a Rome2niei PERICOLUL prezenţei ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE şi şi-a rezervat DREPTUL DE A INTERVENI INCLUSIV MILITAR een caz că Basarabia CERE AJUTORUL. *A dispus DUBLAREA numarului de BURSE STUDENŢEŞTI pentru basarabeni. *A obtinut MĂRIREA BURSEI pentru STUDENŢII ROMc2NI basarabeni *A avut grijă ca MII DE COPIII ROMc2NI basarabeni să se bucure de TABERELE din Ţara Mamă(litoral,deltă,munţi) *A LUPTAT 6 ani cu CIORONIN să deschidă cele două noi consulate la Bălţi şi Cahul ! ACUM,een 2011 A REUŞIT să deschidă şi Consulatul din Ungheni. *A promis SCHIMBAREA legii CETAŢENIEI,A SCHIMBAT-O! *A promis PERMISE DE MIC TRAFIC,le-a ceNFIINŢAT! *A rezista PRESIUNILOR URIAŞE RUSEŞTI(vezi războiul gazelor,South Stream,santajul cu secuimea ) şi NU A ABANDONAT Basarabia! *A promis 100.000.000 de EURO Basarabiei,CU TOATĂ CRIZA din Ţara Mama,le-a oferit. *A eenfiinţat een Ţara Mama 5(CINCI!)noi centre unde SE POT DEPUNE ACTELE pentru REDOBc2NDIREA CETAŢENIEI ROMc2NEŞTI. *A sprijinit LICEELE ROMc2NEŞTI din Transnistria *A trimis een Basarabia zeci de jandarmi şi pompieri cu toate echipamentele necesare şi astfel au fost salvaţi sute de ROMc2NI basarabeni *A oferit Basarabiei ajutorul Ţării Mamă ROMĂNIA- 500 de TIR-uri cu materiale de construcţie pentru a reface pe2nă een iarnă 1000 de case distruse sau avariate *Astfel ZECI DE TIR-uri cu SUTE DE TONE de saci de gre2u,faină,zahăr şi ulei de gătit au ajuns la Obileni la sărmanii ROMc2NI basarabeni CARE AU PIERDUT TOTUL een urma catastrofei inundaţiilor! Şi a facut asta een condiţiile een care,pe fondul inundaţiilor catastrofale care sufocau şi Rome2nia, era tocat zilnic de COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare een masă de peste Prut-Antena3-RealitateaTV *Ţara Mamă plăteşte CEL MAI MARE PREŢ DIN LUME pentru gazele ruseşti(peste 500 de dolari mia de metri cubi faţă de 150 ce2t plăteşte Basarabia acum).Este UN PREŢ POLITIC pentru că Preşedintele Băsescu NU VA ABANDONA NICIODATĂ Basarabia een ghearele Călăilor OCUPANŢI RUŞI!!! *NU A CEDAT şantajului RUSESC exercitat prin SLUGILE Franţa şi Germania şi a preferat ca Ţara Mamă SĂ NU INTRE ceN SCHENGEN dece2t să ne abandoneze pe NOI,ROMc2NII basarabeni!Iată de ce A ORDONAT Călăul OCUPANT RUS putinKGB slugoilor abjecţi ai COLOANEI a -5-a RUSE DE MANIPULARE ceN MASĂ să declanşeze O NOUĂ LOVITURĂ DE STAT een Ţara NOASTRĂ MAMĂ ROMc2NIA!!!!

  2. pai nu cumva sunt propusi de USlasi? E clar ca sunt evitati.Ce sa se mai discute deschis dle presedinte Statele membre cunosc destul de clar ceea ce se intampla in Romania.Acesti IMPOSTORI ar trebui pusi la zid pentru cat rau au facut si mai continua.

  3. asta inseamna ca tarile respective nu da doi bani pe acei ambasadori, oare de ce ?nu sint buni ambasadori nostri acolo….nu se fac remarcati prin nimic

Comentariile sunt închise.