Ca nici UE si niciun partid de la noi, poate cu o exceptie sau doua nu vrea sa iasa, pentru ca daca iese schimba toate jocurile.

Cum le schimba? Simplu! Revizuirea Constitutiei s-ar face cu toate deciziile date de CCR privind aplicarea rezultatului Referendumurilor avute, adica si al celui cu Parlament unicameral si 300 de parlamentari. Va dati seama ce inseamna asta? Inseamna ca USR, de exemplu, n-ar mai intra in Parlament iar multi din cei care astazi sunt parlamentari n-ar mai prinde vreun loc. Atat ei cat si „curtea” lor formata din soferi, secretare, consilieri, etc. Realizati?
Pe de alta parte, toate ONG-urile cu bani de afara ar ramane fara obiectul muncii si ar fi jale, fiindca astia chiar nu se pricep la nimic si nu reprezinta pe nimeni. Realizati?
De aceea aceasta agresivitate extrema, tonele de minciuni si manipularea absolut scarboasa cu boicotul in legatura cu acest instrument de democratie directa.
Duceti-va la vot, dragilor! Injumatatiti parlamentarii si puneti Romania alaturi de tarile care stiu ce vor. Partidele sunt vremelnice si le puteti da jos la vot, dar sanatatea morala a copiilor si nepotilor vostri, nu!

Doamne ajuta!

Alexa Ionescu

3 COMENTARII

  1. In completare… Parerea mea de simplu cetatean: Primul care a vrut sa pice referendum -ul e Dragnea. L-a boicotat in subteran cat a putut. Am inceput sa suspectez asta cam de vineri. S- a inteles cu UDMR -ul pentru sustinerea guvernului. Dar si – a pus in cap popii. Astia ii vor lua gatul. Crestineste.

Comentariile sunt închise.