Dupa cum stim, Presedintele ales al Romaniei, Presedintele tuturor Romanilor dar si omul care reprezinta cea mai inalta Institutie democratica a Romaniei, nu a fost de acord cu demersul celor 3 milioane de Romani care au initiat Referendumul pentru Familie !

Dar odata ce acest Referendum a fost validat de catre Curtea Constitutionala si votat in Parlament, Presedintele Romaniei nu mai poate boicota cea mai importanta actiune civica din Istoria Romaniei ! Fisa postului il obliga sa cheme Romanii la Vot ! Punct. Asa cum o fac toti liderii politici responsabili…

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

7 COMENTARII

  1. Sa va punem întrebări: pe cine sa alegem ? Cine ne poate pune bine ca țara?Cine ne face bine ca bolnavi fără bani?Cine îi pun pe acei polițiști care ne jignesc si ne bag la închisoare când ca procuror primești un telefon vezi cum faci sa ii băgăm la pușcărie ?Cine plătește pentru pădurile noastre?Cine plătește ca li se iau pămînturile la oameni cu japca? Cine ne da bani înapoi de la companiile astea mari care nu respectă regulile cine ? O sa iasa lumea si o sa fie vai astea sunt intrebarile care trebuiesc puse la tv

  2. Ce papagali sunteti daca nu stiti ca „presedintele” are o „fisa a postului” de la stapani mult mai importanta decat cea de fatada pentru prostime.

  3. Președintele trebuia să se implice în procesul de Referendum, mai ales că acesta a fost susținut de un număr atât de mare de Români. Dumnezeu să ne ocrotească cu puterea sa pentru că vom avea mare nevoie. Mare păcat că Președintele a fost de cealaltă parte. Păcat de timpul pierdut.

  4. Armada de vectori de influenta care a împaduchiat societatea romaneasca si-a facut treaba. Au aratat, odata in plus, ca democratia este o utopie.

  5. Ce președinte Marioneta etnica poate. Draq sa ia pe toți ce au dat lovitura de stat 1989. Lasă că o să dăm 260 milioane pentru educarea copiilor în scoli din banii nostrii sa știe cum se fghut în grup, sa fie gata pepiniera de funduri pentru străini.

    • Cei care au dat lovitura de stat in 89 sunt cei care va poarta de nas- PSD. De atunci si pina acuma aproape neintrerupt la cirma tarii si tot altii sunt de vina pentru situatia voastra precara in Romania.

Comentariile sunt închise.