Afirmatia ii apartine economistului Mihai Giurgea, autorul blogului „Capitalism pe paine” care luni, 28 ianuarie, a reusit performanat de a fi pe primul loc in blogurile de pe platforma WordPress.com. Mihai Giurgea a declarat, in exclusivitate la emisiunea Nasul de marti seara, ca Romania se afla in incapacitate de plata, iar acest lucru se ascunde.
[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”30655″]

12 COMENTARII

 1. …Nasule, n-ar fi rau sa lasi postata inregistrarea intregii emisiuni… sint oameni care poate mai vor sa invete cite ceva despre capitalism sau despre felul in care un stat oligarho-socialist fura sau cheltuie aiurea banii contribuabilului… ca sa nu mai spun ca toti cei trei invitati sint super oke!… mersi!…

 2. vad ca de absorbtia fondurilor europene nu mai vorbeste nimeni in ultima vreme. Asta u intereseaza pe uslasi.

  Ii intereseaza o noua Constitutie si regionalizarea ca sa ocupe mai bine ce-i de ocupat si sa fure cu legea-n mana.

  Ca sa „administreze” mai bine tara plagiatorul a mai imbogatit guvernul cu 4 ministere si alte dichisuri

  • Adevarul nu place, e drept uneori doare, dar iata minciuna ce ravagii face!

  • …rîzi tu, rîzi, da’ nu e rîsul tău… chiar te pricepi la „acte în regulă” zici_… oi fi notar… :-)…

 3. Nu e nici o bomba,un om normal la cap stia,bomba ca naivii si cretinii a crezut in minciunile debitate de politicien.In timpul haosului s-a produs jefuirea Romaniei(bubue economia)Sa aduca inapoi bani furati.

  • si, pentru simetrie, iata ce zicea cu ironica amabilitate Presedintele Basescu la conferinta de presa din 23 ianuarie :

   “am vrut să-i las Guvernului deplină libertate să poată negocia reducerea TVA-ului – ştiţi că l-au susţinut în campanie, reducerea TVA-ului la alimente. Sper să reuşească acest lucru, populaţia aşteaptă, mai ales că au venit scumpiri la electricitate, de la 1 ianuarie, la gaze s-au scumpit toamna trecută, se scumpesc şi anul acesta, se introduc taxe noi pe combustibil, deci cred că populaţia aşteaptă cu nerăbdare finalizarea negocierilor, să audă că Guvernul a reuşit să scadă TVA-ul la alimente. De asemenea, sunt convins că Guvernul este extrem de încordat în negocierea pe reducerea CAS-ului, de asemenea promisă şi care, de asemenea, creează venit suplimentar la populaţie. Nu am îndoială că Guvernul negociază cu toată forţa şi capacitatea lui impozitul regresiv. Vă aduceţi aminte: maximum 16%, cât e acum cota unică, şi promiteau reducerea la 12% pentru anumite categorii şi la 8% pentru populaţia cea mai săracă. Sunt convins că orice intervenţie a mea ar fi putut altera obţinerea acestor obiective sau – de ce nu? – ar fi putut să creeze dubla abordare, iar eu aş vrea să nu existe niciun dubiu că Guvernul a avut toată libertatea să rezolve şi problema Oltchim-ului. Ştiţi că m-aştept să anunţe în cursul zilei de astăzi că vor angaja înapoi 2.500 de oameni la Oltchim. Aşa îmi aduc aminte că era mesajul. Nu am dubii că vor rezolva problema legii sănătăţii, legea reorganizării administrative, deci toate lucrurile astea, privatizare CFR Marfă, trebuie să stabilească nişte condiţii şi eu vreau ca Guvernul să nu fie împiedicat de prezenţa mea în vreo discuţie cu Fondul. Sunt convins că vor reuşi şi vor anunţa acest succes.”

 4. Si pe cine mira?!

  Acum au ceea ce au votat, concluzia: sa nu se vaite!

  Si acum e doar inceputul… hahaha!!!

  • iar cei care n-au votat, cei 60 %, au ceea ce au votat cei pe care i-au mandatat abstinentii sa decida in locul lor.

   Cand in circumscriptia din sectorul 4 votantii aleg cu aproape 70 % un felix cand drept contracandidat este un Iulian Craciun, sa nu spuna abstinentii ca n-aveau ce-alege, ca „toti sunt la fel” …

Comentariile sunt închise.