Doresc sa il laud pe colegul nostru de la Secunda Tv si Nasul Tv, Mihai Palsu. A realizat doua investigatii senzationale pe care presa mizerabila a refuzat sa le preia: cea legata de Tunul de 5 miliarde de euro de la Elcen si cea legata de vreo 30 de mari Banci din Romania, maxim de nesimtite, care nu reusesc sa faca profit in Romania, deci nu platesc nici macar amaritul de 16% pe Profit ! Si totusi ramin cu „stoicism” in Romania ! Bravo Mugurelule Isarelule ! Degeaba esti mare mason si mare bancher ! Demult nu mai esti roman ! Sau poate ca nu ai fost niciodata !

Asadar, cititi pe Secunda Tv ! Si daca nu cititi, atunci ne meritam soarta ! Fiindca o sa lasam copiiilor nostri Datorii infinite si o sa murim ca prostii lasindu-i sclavi ! 

Cit despre Pensiile Nesimtite, ce sa mai zic ?! Exact aia care se lauda ca jura pe tricolor si apara tara (am vazut cum au aparat-o in ultimii 27 de ani !) sint exact aia care, prin smecherii, au pensii intre 4.000 si 10.000 de euro ! Generali din Servicii, din Politie si din Armata. In conditiile in care se pensioneaza la 50 de ani, in plina forta, si isi mai iau doua servicii. 

In conditiile in care pensia medie a celor 5 milioane de romani, altii decit acesti mari „patrioti”, este de 300 de euro !

In conditiile in care generatia mea si urmatoarele nu vor primi nicio pensie, desi am cotizat la greu catre Statul Mafiot !

Toate aceste pensii nesimtite sint de fapt o mita pe fata. Ca generalii sa taca si, atunci cind e nevoie, sa apese pe butoanele celor activi din Servicii, Armata si Politie ! A, si Justitie, ca uitasem ! Nici Mafia din Sicilia nu este atit de bine organizata ca Statul Mafiot Roman. Si sa nu uitam, toate victimele acestui Stat Mafiot, fostii detinuti politici, au venituri sub 600 de euro !

 


Booking.com

Ne meritam soarta. V-am spus de sute de ori. Fara o presa libera, independenta si puternica, finantata de romanii patrioti si cu mintea limpede, Romania-Tara Noastra nu va mai exista ! Abia atunci, daca va mai fi un „atunci”,  vor exista Justitie si Lege ! Si abia apoi celelalte Institutii, inclusiv cele politice !

Eu cred ca ar fi fost decent ca pensiile Sistemului sa fie undeva la maxim 2.000 de euro, gradual evident. Fiindca oamenii Sistemului se pensioneaza devreme si apoi, prin relatiile, informatiile si influenta lor fac oricum bani multi in afaceri, curate sau nu.

Dar mai exista decenta in Romania ?! NU !

In sfirsit, ajung si la cazul Boureanu ! Isi merita soarta pe deplin. A fost in politica si nu a contribuit cu nimic la o Justitie decenta ! Acum si-a gasit o judecatoare pe masura ! 

Anca Saru a hotarit ca Boureanu trebuie sa mai stea in puscarie fiindca a dorit sa il umileasca pe politistul respectiv atunci cind l-a lovit in testicule ! Si alte cele…

Sa o luam pe rind, doamna judecatoare:

1. In primul rind, politistul ala este un analfabet si un papagal. Politistii pe care ii cunosc eu nu intra in vorbe cu oamenii beti si nici nu pot fi loviti fiindca sint profesionisti. Sa te loveasca un om beat e risul curcilor ! Sa inteleg ca daca Boureanu era treaz il batea mar pe politist ?! Pai alde astia ne apara ?! Nu doamna judecator, asta nu avea ce cauta in Politie.
2. In al doilea rind, de cind bagam in puscarie oamenii beti sau betivii ?! Sint atitia nenorociti care se imbata si isi bat nevestele cu bita de baseball si nu li se intimpla nimic !!!
3. Ce motivare e asta ca Boureanu a vrut sa il umileasca ?! Pai madam judecatoare, politistul s-a umilit singur, de prost ce e ! Avea protocol de manual sa ii puna catuse lui Boureanu si nu sa stea la talk-show cu injuraturi ! Si apoi sa ii arda falca lui Boureanu ca in cartier ?!?! Pai avem politisti sau mardeiasi ?!

Doamna judecator, pentru motivarea cu care il mai tii pe Boureanu in puscarie eu te lasam corijenta. Era deja mult prea suficient cit a stat la bulau. Dar mata esti judecatoare pe Sistem si stii ca atita timp cit faci pe plac Sistemului esti protejata! Bravo Boureanu ! Tu si toti din politica ati construit aberatia asta de Stat Mafiot !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru