Radu Moraru si echipa au luat cu asalt principalele orase ale tarii. Dupa vizita de saptamana trecuta de la Iasi, realizatorul TV continua seria intalnirilor cu studentii, elevii, profesorii si toti simpatizantii emisiunii “Nasul”.

Miercuri, 25 ianuarie, la ora 13, Radu Moraru va fi prezent la Brasov, iar intalnirea va avea loc in Corpul T al Universitatii Transilvania (in centru, vis-a-vis de “Parcul Titulescu”), in sala T II 3.

Urmatoarea oprire este la Sibiu, joi, 26 ianuarie, in fostul corp al Facultatii de Jurnalistica, Universitatea “Lucian Blaga”, str. Brutarilor nr. 3, amfiteatrul A 0, incepind cu ora 12.

De asemenea, Radu Moraru va avea, in ambele orase, intalniri cu oamenii de afaceri, carora le va prezenta proiectul Nasul TV.

8 COMENTARII

  1. Ma bucur foarte mult ca nu v-ati pierdut speranta.Ca sa poti reusi in viata trebuie in primul rand sa crezi foarte mult in ceia ce fati. Cand obserivi ca cei din jurul tau sunt multumiti, te apreciaza si te respecta, de abia atunici poti spune, ca ai reusit sa faci ceva… Eu am un principiu in care cred foarte mult „Cazi,te ridici si continui”, si sincer cu mana pe inima o spun am reusit de cele mai multe ori. Mult succes ” sa fiti iubiti” .

  2. citesc cu ochii inlacrimati toate incurajarile si imi dau seama ce insetata este romania de adevar Dumnezeu sa-ti ajute Nasule ne rugam multi pentru tine care duci icoana Romaniei in spate ,este grea dar noi te vom ajuta sa o poti sustine sus. caci cei cu buna credinta sunt si bunu crestini si Dumnezeu ne va asculta ,dar sa nu iutam ca drumul golgotei este greu si sa nu ne culcam pe o ureche !!!!!

  3. Nasule, azi in Ardeal si maine in toata tara.
    Cucereste-i pe toti Nasule, si fi sigur ca suntm alaturi de tine.

  4. Sintem ,alaturi Romania are nevoie de o presa libera multumim ptr. ca ne aratati cum !
    MEREU LIBER !

Comentariile sunt închise.