media-146650145670618900Cătălin Botezatu face o analiză la sânge pentru Prima Doamnă, Carmen Iohannis. Designerul i-a făcut un rechizitoriu extrem de dur soţiei preşedintelui şi i-a transmis mai multe sfaturi prin care să îşi îmbunătăţească imaginea. Botezatu o dă de gol pe Carmen Iohannis: soția lui Klaus Iohannis s-a afișat cu o geantă extrem de scumpă.

„Am o admiraţie specială pentru Prima Doamnă. E o femeie frumoasă, energică şi reprezintă imaginea unei ţări. Ţinutele pe care le poartă orice soţie de preşedinte ar trebui să fie decente, să nu sfideze poporul.

Ultima poşetă pe care a afişat-o a fost o poşetă Channel de 5000 de euro. Nu trebuie să o certăm. Să nu aibă mai multe. Nu trebuie să se afişeze cu ea. O poşetă simplă, no-name, ar fi bună.  Sutienul e necesar, cum să nu fie. Când nu eşti soţia preşedintelui, poţi să te îmbraci cum vrei. Dacă eşti Prima Doamnă, trebuie ai grijă. A fost o gafă foarte mare cea cu sutienul. Îi recomand ţinute ca a le lui Jackie Kennedy sau Michelle Obama. „, a spus Botezatu, conform stiripesurse.ro.