Catastrofa ! Curtea Constitutionala este obligata sa amine alegerile prezidentiale ! Iata DE CE !

0
3339

Augustin Zegrean, fostul Presedinte al CCR, este primul oficial greu care confirma ca alegerile prezidentiale au debutat cu imense fraude si ca niciun judecator, dintre cei 9 ai Curtii Constitutionale, nu va putea valida rezultatul alegerilor prezidentiale !

Constitutia Romaniei permite aminarea alegerilor prezidentiale in caz de razboi sau catastrofa, prin prelungirea mandatului lui Klaus Iohannis (art.83, alin.3)

De ce avem o CATASTROFA ?!

  • Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) nu a informat Candidatii ca este obligatoriu sa respecte Legea datelor personale la stringerea celor 200.000 de semnaturi
  • Toti cei 14 Candidati admisi de BEC (Biroul Electoral Central) si CCR au incalcat Legea datelor personale
  • Toti cei 14 Candidati admisi de BEC si CCR sint penali, potrivit BEC, fiindca si-au asumat raspunderea pe noul Cod Penal, ca toate datele si semnaturile corespund realitatii (BEC a descoperit mii de semnaturi false la toti cei 14 Candidati admisi !)
  • Asadar, Romanilor li se incalca dreptul Constitutional de a alege liber ! Li se impune Romanilor sa aleaga intre cei 14 penali, penalul cel mai mic !!! Sau sa stea acasa daca nu le convin penalii ! Asadar, milioane de Romani sint obstructionati la VOT !

CCR este singura Institutie care poate amina alegerile prezidentiale prin prelungirea mandatului lui Iohannis !

  • CCR valideaza alegerile prezidentiale (art.82, alin.1), CCR vegheaza la respectarea procedurii legale pentru alegerea Presedintelui (art.146, lit.f), CCR este garantul suprematiei Constitutiei (art.142, alin.1)
  • Respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor, este obligatorie (art.1, alin.5)

In atentia celor 9 Judecatori CCR :

  • Cei 14 Candidati pe care i-ati admis, au trisat, incalcind Legea datelor personale si noul Cod Penal
  • CCR a recunoscut oficial, prin Comunicatul de Presa din 2 octombrie 2019, neconstitutionalitatea Legii pentru alegerea Presedintelui Romaniei si imposibilitatea CCR de a respecta Constitutia Romaniei (art.146 lit.f, art.142 alin.1, art.1 alin.5 )

CONCLUZIE pentru CCR :
Avind in vedere cele de mai sus, asa cum a declarat si Augustin Zegrean, fost Presedinte al CCR, Curtea Constitutionala nu va putea valida rezultatul alegerilor Prezidentiale conform Constitutiei, art.82 alin.1 !!!

CCR nu are cum sa valideze o frauda electorala si nu poate incalca atitea articole Constitutionale !!!

CCR va incerca sa spuna ca nu poate prelungi mandatul lui Iohannis, deci nu poate amina alegerile Prezidentiale ! O sa las CCR sa se mai umple de ridicol si mizerie electorala si apoi le dau si solutia !

Avem frauda electorala masiva, pentru cea mai puternica functie in Stat, nu avem guvern, avem o opozitie care se milogeste la niste penali ca sa faca un nou guvern (penalii Ponta, Tariceanu, Barna, etc) si avem un Presedinte turist, acum e in Japonia !

CE CATASTROFA MAI MARE DECIT ATIT ?!

CCR, e timpul sa respectati Constitutia ! Altfel, sinteti mai jos decit toti penalii enumerati mai sus ! Culmea ! Am ajuns sa ne rugam de CCR sa respecte Constitutia !

Sa fiti iubiti ! Ne vedem diseara!

Radu Moraru – Candidat la Presedintia Romaniei – singurul candidat legal !
Bucuresti, 21 Oct 2019