In atentia Avocatului Poporului

1
1809

Stimata Doamna Renate Weber,

Va solicit interventia de urgenta avind in vedere ca AEP, BEC si CCR au compromis alegerile prezidentiale din acest an.

Am ajuns in situatia ca in aceste alegeri prezidentiale sa avem 14 candidati si toti penali. Romanii au de ales intre 14 penali ! Care penal va iesi Presedinte ?!

De ce sint toti penali ?

• Au strins semnaturi fara respectarea Legii datelor cu caracter personal (L 363/28 decembrie 2018)
• Au prezentat BEC-ului semnaturi false, toti cei 14 (6 au fost deja denuntati la Parchet de insusi BEC)
• Toti candidatii, cei 14, au fost obligati de BEC sa isi asume raspunderea penala ca toate datele si semnaturile din tabele corespund realitatii. Va imaginati cum Presedintele Romaniei raspunde penal pentru 2,2 milioane de semnaturi ?!

La un asemenea DEZASTRU mai adaugati si faptul ca Buletinul de Vot este un FALS grosolan, tragerea la sorti fiind efectuata ilegal de catre BEC, cu incalcarea Legii, a Constitutiei si a drepturilor si libertatilor persoanelor fizice.

Ce poate face Avocatul Poporului ?

• Avocatul Poporului poate ridica direct exceptia de neconstitutionalitate, in fata CCR, privind cele 200.000 de semnaturi ! Astfel, toti candidatii la Presedintie vor scapa de “penal” si vor fi admisi si candidatii care nu au vrut sa triseze sau sa devina penali (art.146 lit. d)

• Avocatul Poporului poate lamuri situatia Candidatului la Presedintie Radu Moraru. In acest moment am doua Hotariri definitive ale CCR, 41 si 64 !

• Hotarirea 41 admite Contestatia mea si obliga BEC sa inregistreze candidatura mea la Presedintia Romaniei, hotarire definitiva.

• Hotarirea 64 NU a luat in considerare Contestatia mea, strict referitoare la “tardivitatea Deciziei BEC”, data cu 72 de ore dupa expirarea termenului prevazut expres de CCR si Legea 370/2004 ! CCR a refuzat sa judece daca decizia BEC este sau nu este tardiva, adica exact motivul Contestatiei !

BEC si CCR mi-au incalcat citeva drepturi Constitutionale : dreptul la aparare (art.24 alin. 1), dreptul de a fi ales (art.37 alin. 1 si 2), dreptul la justitie echitabila si la solutionarea cauzei intr-un termen rezonabil (nu dupa alegeri, n.a.) – art.21 alin.3 !

Conform Constitutiei Romaniei

Avocatul Poporului este numit pe o durata de 5 ani pentru apararea drepturilor si libertatilor persoanelor fizice (art.58 alin.1)
Avocatul Poporului isi exercita atributiile din oficiu sau la cererea persoanelor lezate in drepturile si in libertatile lor (art.59 alin.1)

Stimata Doamna Renate Weber,

Democratia a intrat in coma, incepind de ieri 7 Octombrie 2019, de cind CCR a publicat in Monitorul Oficial, cu o intirziere de 6 zile peste termenul legal, Hotarirea 64 ! CCR putea salva Democratia sau macar “aparenta de democratie” !

Stimata Doamna Avocat al Poporului,

Aveti posibilitatea si sansa istorica de a resuscita Democratia ! Poate ca acolo unde nu au avut curaj 9 Judecatori…veti avea D-voastra !

Fiindca numai de curaj aveti nevoie ! Faptele, probele, Constitutia si milioane de Romani care au inteles ce face Statul Mafiot cu aceste alegeri prezidentiale “libere”, VA SINT ALATURI !

E timpul sa scrieti Istorie ! Si veti ramine in Istorie !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru, Candidat la Presedintia Romaniei – conform Hotaririi 41 a CCR

Bucuresti, 8 oct 2019

1 COMENTARIU

  1. Cum naiba ajun in pozitii importante in a lua decizii,tot felu de persoane care nu au nico afinitate cu poporul roman!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here