Curtea Constitutionala si BEC – cascadorii risului ! Asa ceva nu s-a mai intimplat niciodata ! Eroare materiala sau golaneala de boschetari ?!

0
1474

Hotarirea CCR, nr. 41 /26 septembrie 2019, obliga BEC sa inregistreze candidatura la Presedintie a lui Radu Moraru, cu data de 22 septembrie 2019.

Hotarirea 41 confirma ca BEC poate da Decizii in cel mult 48 de ore de la inregistrarea candidaturii lui Radu Moraru si CCR mentioneaza expres data limita de 24 septembrie si ora limita 24.00 !

BEC incalca Legea 370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei, incalca data limita mentionata expres de catre CCR si da o Decizie de respingere a candidaturii lui Radu Moraru, la 72 de ore dupa expirarea termenului limita !!!

Radu Moraru contesta la CCR, in termenul legal de 24 de ore, aceasta Decizie a BEC, pentru tardividate, fiind deci lovita de nulitate si fara sa mai produca efecte !


Cu o intirziere de 7 zile peste termenul legal de raspuns, de cel mult 48 de ore, Curtea Constitutionala respinge Contestatia lui Radu Moraru, prin Hotarirea 64/2019, motivind cu aberatia urmatoare :
“ Curtea constata ca Decizia (BEC n.a.) adoptata este legala, intrucit propunerea de candidatura a domnului Radu Moraru nu a fost insotita de lista de sustinatori prevazuta de art.4 alin.2 si art.27 alin.2 lit.c din Legea 370/2004”
O gainarie si o golanie ordinara ? Sau eroare materiala ?
Eu am contestat Decizia ca fiind tardiva iar CCR imi raspunde ca nu am avut 200.000 de semnaturi – ceea ce nu facea obiectul contestatiei ! CCR trebuia sa spuna doar atit la Contestatia mea : Decizia BEC este sau nu este tardiva !
CCR mai comite o blasfemie, spunind ca Decizia “este legala” ! Tot CCR, in Hotarirea 41/2019, afirma raspicat ca BEC putea da Decizii in privinta lui Radu Moraru pina cel tirziu 24 Septembrie ora 24.00 !!! Deci unde este “legalitatea”?
CCR are acum doua Hotariri definitive, 41 si 64, ambele din 2019, ambele despre candidatul la Presedintie Radu Moraru :

  • Din Hotarirea 41, definitiva, reiese clar ca sint inregistrat candidat la Presedintie si, neexistind nicio Decizie BEC, de respingere, pina la data limita de 24 septembrie ora 24.00, inseamna ca am ramas Candidat
  • Din Hotarirea 64, definitiva si ea, reiese ca CCR a comis o eroare materiala, respingind o Contestatie pe care Radu Moraru nu a formulat-o ! Contestatia lui Radu Moraru era legata de “tardivitatea deciziei BEC” in timp ce CCR vorbeste de “legalitatea deciziei pe motiv de semnaturi” !!! Deci ori eroare materiala ori golaneala de bagabonti boschetari ?!

Caragiale e mic copil. Deci CeCeReule, pe care Hotarire definitiva sa o respect ? Pe aia cu “eroarea materiala” sau pe prima, 41, potrivit careia sint Candidat la Presedintia Romaniei ?!
Daca CCR nu isi repara “eroarea materiala” de urgenta, alegerile prezidentiale sint frauda si dauna totala !

Iar daca nu este “eroare materiala” ci golaneala intentionata a CCR, atunci le dau o veste proasta celor 8 Judecatori prezenti la vot ! O veste foarte foarte proasta :
CCR este obligata, in termen de 48 de ore, sa raspunda Contestatiei depusa de candidatul la Presedintie, Radu Moraru, potrivit Legii 370/2004 !

Au trecut 48 de ore + 8 zile … si CCR NU a raspuns ….Contestatiei privind tardivitatea deciziei BEC de respingere a candidaturii lui Radu Moraru !
CCR este obligata sa raspunda precis la Contestatie, Dreptul la aparare al lui Radu Moraru fiind garantat de Constitutie (art.24 alin.1). Iar CCR este garantul suprematiei Constitutiei (art.142 alin.1 ).

CCR ! Este sau nu este tardiva Decizia BEC de respingere a candidaturii lui Radu Moraru ? CCR, respectarea Constitutiei este obligatorie (art.1 alin.5)

Sa fiti iubiti ! Radu Moraru – Candidat la Presedintia Romaniei

(Hotarirea definitiva nr. 41/ 26 Septembrie 2019 a Curtii Constitutionale)
Bucuresti, 8 Octombrie 2019, ora 9.00