Referendumul “Pentru Familie”, cerut de peste 3 milioane de romani, nu i-a mirosit bine lui Klaus Iohannis si nici clasei politice, fiind aminat aproape 2 ani si apoi organizat in pripa si sub un bombardament de manipulari. 

A costat aproape 40 de milioane de euro dar a fost extrem de util : a aratat profundul dispret al politicienilor fata de solicitarile unei parti importante din neamul romanesc ! Povestea acestui Referendum este utila pentru milioane de romani !

In schimb, pentru Referendul Lui, Iohannis gindeste de vreo 2 ani si se agita de vreo citeva luni bune ! Probabil ca va costa vreo 20 de milioane de euro si nu va ajuta niciunui roman, nici macar Lui, Iohannisului, fiindca nu il va ajuta sa cistige un nou mandat de Presedinte !

Il sfatuiesc pe Iohannis sa nu cheltuie atitia bani doar pentru propria-i persoana ! Fiindca e suficient un sondaj de opinie, care costa maxim 10.000 de euro, ca sa aflam ceea ce stim : ca romanii nu suporta nici hotii si nici coruptii din politica ! Fiindca Referendumul oricum nu schimba nimic, maxim ne facem de ris in toata lumea !

Deci Stop Referendum !

Cit despre Procurorul General, care nu isi da demisia pentru trecutul sau de tortionar comunist nici macar dupa ce a aparut Scrisoarea detinutului politic Iulius Filip, in Evenimentul Zilei, sint stupefiat ! Pai si pe vremea comunistilor ar fi fost demis pentru nesimtirea si penibilitatea raspunsurilor sale date in presa.

Dar fiindca sintem pe vremea lui Iohannis si Lazar e Generalul Procuror al Lui, al Iohannisului, la 30 de ani de cind am visat ca vom scapa de dictatura, atunci trebuie sa-l scuturam pe Iohannis Presedintele si sa-i spunem in cor :

Domnule Presedinte, dati-l afara ! Lipsa d-voastra de reactie, oricit de lent ati gindi, este inumana ! Acest individ Lazar, putea sa amelioreze viata detinutilor politici! In schimb, pentru a-si pastra banii si functia, a fost un satrap ! Exact asa au procedat si sefii de lagare naziste ! Slugarnici la maxim fata de regimurile criminale !

Domnule Presedinte, scapati urgent de “Referendumul Meu” si de “Procurorul Meu”, altfel nu prindeti nici macar turul 2 al prezidentialelor !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, candidat la Presedintia Romaniei

4 COMENTARII

  1. Domnule Moraru, mai jos atasez un dialog avut pe pagina personala cu Ion Cristoiu prin care o intreaga tara a putut citii reprosul meu catre acesta.

    ” Pentru postul de presedinte ar fi bine sa ne orientam spre independenti ca sa nu mai ridicam mafioti din randul pnl si psd.
    Propunerea justificata este Radu Moraru – Nasul. Si-a anuntat candidatura dar nimeni nu se aliaza ideeilor simple ale dumnealui de pace, crestinism, valor democratice reale.
    Propunerea secunda este desfiintarea neoliberalismului.
    Domnule Cristoiu, consider ca ar fi o mare si buna situatie de a demonstra ca sunteti cu noi si sa dezvoltati subiectele nationale, reale in care oameni ca Radu Moraru sa treaca mai usor prin penelul dumneavoastra. “

  2. De unde ai astfel de păreri? Denaturezi totul, referendumul se face ca poporul roman să-și spună punctul de vedere în privința modificărilor care se aduc legilor justiției, astfel încât hoții sa stea în pușcării și oamenii cinstiți afara nu invers asa cum vrea Dragnea! Apropo ești susținător PSD și fan Dragnea? Atunci ce cauți în emisiunea aia să-ți dai cu părerea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here