Anuntul lui Cozmin Gusa privind inchiderea Realitatea Tv, prin falimentul declarat de Justitie, a stirnit multe discutii. Eu vin cu lucruri concrete, nu vorbe.

Se stie public faptul ca nu am o relatie buna cu Gusa, l-am criticat foarte dur in ultimii ani. Dar colegii nostri de la Realitatea Tv nu au nicio vina !

Nu stiu cit de patron este Gusa, Justitia va hotari, dar nu cred ca este normal ca niste ziaristi sa ramina pe drumuri fiindca datoriile “politice sau nu” ale televiziunii nu sint ale ziaristilor Realitatea Tv.

Avind in vedere ca NASUL TV a ramas in picioare dupa toate atacurile mizerabile din ultimii 5 ani le propun colegilor de la Realitatea Tv sa se mute cu totii la NASUL TV !

Faptul ca Gusa a spus mereu minciuna ca Realitatea Tv este singura Televiziune Libera nu ii afecteaza pe ziaristii televiziunii. Ei stiu oricum ca NASUL TV este Televiziunea Libera !

Dragi colegi, lasati spagaturile lui Cozmin Gusa, intre Dragnea si Iohannis si alegeti LIBERTATEA !

Ca sa nu fiu rau inteles, eu l-am sunat pe Gusa, inclusiv prin Rares Bogdan, sa il invit la NASUL TV sa isi exprime pozitia. Nu mi-a raspuns!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, candidat la Presedintia Romaniei

1 COMENTARIU

  1. Temporar pe RCS RDS fara decodor nu va pot urmări! Am aflat că ați avut mai multe emisiuni în care s-a vorbit despre PNT și PNTCD. Poate este de interes calvarul prin care au trecut adevărații țărăniști cate s-au bătut continuu, fără succes din păcate, cu impostura de la conducerea PNTCD, din 2008 până în prezent! Aceasta impostura au sprijinit-o cu rea credință mulți, Băsescu, Udrea, Tăriceanu, Ungureanu. D!. Mărieș cunoaște bine situația. In septembrie.2005 a luat ființă un nou partid PNT MANIU-MIHALACHE, care, contestat fiind de impostor, a avut câștig de cauză la înscriere în Registrul partidelor politice doar la Curtea de apel în 30 octombrie 2016 și și-a început activitatea, fără resurse, nici sediu și nici bani, în ianuarie 2017. De atunci până în prezent se extinde în teritoriu, se manifestă public prin pagina de Facebook, @PNT MANIU-MIHALACHE, și acum in data de 30 martie 2019 la Alba Iulia, a ținut primul său congres. Conducerea nou aleasa in frunte cu președintele Radu Rizescu și cu subsemnatul președinte fondator acum președinte de onoare, va sta la dispoziție pentru informarea corectă a publicului și a tuturor national taranistilor, carexacum au un mijloc politic de exprimare și de activism autentic, cu păstrarea nealterată a identității și doctrinei creștin democrate, national țărăniste nealterate, așa cum ne-au transmis-o seniorii noștri in frunte cu Corneliu Coposu de la Iuliu Maniu și Ion Mihalache, cu toții martiri ai neamului românesc în închisorile comuniste. Evident ce a facut cel fără de onoare și credința menținut abuziv în fruntea PNTCD, nu este niciodată admisibil, că partidul construit de Corneliu Coposu sa pertracteze cu FSN și să-i susțină urmașii, PSD, fără să se fi făcut o conciliere reală și profundă intre victimele și călăii comuniști, în baza recunoasterii vinovăției și căinței din partea acestora din urmă sinistrații celor dintâi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here