A iesit la iveala un document care demonstreaza ca procurorul Augustin Lazar, pe vremea cind era doar comunist, a semnat un document, ca sef de Comisie, prin care unui detinut politic i s-a refuzat eliberarea din temnitele comuniste !

Procurorul General al Romaniei nu neaga acest document si nici fapta ! Ba confirma !!! Este vorba despre eroul anticomunist de la Aiud, Iulius Filip, a carui eliberare conditionata nu a fost posibila din cauza Comisiei condusa de tortionarul Augustin Lazar! 

Oare Klaus Iohannis nu a stiut cind l-a numit ?! Serviciile nu au stiut ?! Au stiut. Fiindca si Iohannis si SRI au avut Dosarul lui Augustin Lazar. In care se vorbea si despre dosarele Procurorului de la DNA, anterioare numirii ca Procuror General! Dosare grele, cu interceptari SRI !

Iohannis a preferat insa un santajabil, un corupt, un comunist cu apucaturi naziste !

De ce apucaturi naziste ?! Fiindca tortionarul Augustin Lazar s-a comportat ca nazistii, iata explicatiile !

  1. A acceptat sa fie numit Procuror General desi stia ce si citi scheleti avea in dulap ! La fel au procedat nenumarati colaboratori ai nazistilor in Germania !
  2. Explicatiile date acum de Augustin Lazar sint copie la indigo cu ale nazistilor: “Dom’le, eu doar verificam daca detinutul politic anticomunist a fost cuminte si decit semnam ca nu a fost cuminte” !!!

Ghinion ! La 30 de ani de la Revolta din ’89 avem Procuror General tortionar comunist cu apucaturi naziste !!! Bravo Iohannis !

O rog din nou, pe Laura Codruta Kovesi, sa marturiseasca numarul si greutatea Dosarelor lui Augustin Lazar la DNA, anterioare numirii sale ca Procuror General !

Da, acesta e Adevarul ! Augustin Lazar a fost numit fiindca putea fi santajat ! Iohannis, SRI si Kovesi au stiut dar au tacut si l-au “adoptat” pe Augustin Lazar !

Astept demisia de urgenta ! Si nu in calitate de ziarist ci in calitatea mea de candidat la Presedintia Romaniei ! Tortionarii nu au ce cauta la conducerea Romaniei ! Rusine Iohannis !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, candidat la Presedintia Romaniei

5 COMENTARII

  1. Eu nu văd o luptă a ta cu PSD,păcat, aveam incredere in tine,ai să pierzi publicul fidel ce urmărea cu interes Nașul tv.Habar nu am de cea făcut Lazăr,dar mi se pare că faci jocul PSD.

  2. Nu inteleg de ce nu rupem odată pisica și facem un referendum pe legea lustratiei varianta Timisoara. Poate ca referendumul care vine ar trebui sa întrebe romanii doar acest lucru.

    • Sunteti ridicoli cu acest subiect. Numai o minte afectata poate crede ca toti care au fost comunisti sunt rai si tinerii care au venit dupa aceasta era sunt buni. Daca suntem corecti si facem comparatie intre cele doua perioade e cat se poate de clar ca “democratii” de astazi sunt cu mult mai rai decat comunistii de ieri. In aceasta perioada de 30 de ani pagubele produse in Romania le depasesc pe cele produse de cele doua razboaie mondiale la un loc. Populatia in marea ei majoritate traieste mult mai rau, mai mult de jumatate din populatie este muritoare de foame. In paralel s-au imbogatit altii in asa masura si intr-un timp record prin furt “legal” sau nelegal, coruptie, distrugeri si tradari cum nu cred ca se poate intampla intr-o tara normala.

  3. DE CE NU SPUNETI CIND II RIDICATI IN SLAVI PE GEN . VLAD SI FILIP TEODORESCU ???? AM UITAT !!! EI AU FOST EROI !!!!!

    • Pentru ca acesti oameni merita. Nu poti aduce acuzatii intregului corp de oameni din servicii. Majoritatea lor au fost patrioti, mult mai patrioti decat nemernicii care au condus tara dupa 1989. In ce-l priveste pe A.Lazar, il admir pentru curajul si incapatanarea de a nu se supune criminalilor care ne conduc.

Comments are closed.