• Presedintele Romaniei nu si-a lasat sotia sa mearga sa fie audiata la Parchetul General, tergiversind demersul pentru luna mai 2019. Practic a intirziat cu aproximativ 6 luni prezenta cetateanului Carmen Iohannis in fata procurorilor ! In timp ce orice cetatean este adus cu forta daca se sustrage doua saptamini !
  • Doamna Kovesi sustine ca anchetarea sa ca suspect, la Parchetul general, este o facatura in urma campaniilor de presa ! Scopul fiind impiedicarea ei de a ajunge procuror european ! Presedintele Iohannis sare urgent din pijamale si cere Parchetului general sa aiba mare grija in investigarea doamnei Kovesi ! In timp ce noi, cetatenii obisnuiti, trebuie sa stam drepti in fata organelor si nu intervine nimeni pentru noi, doamna Kovesi e mai presus si are si pile la cel mai inalt nivel !
  • Doamna Tarcea, cel mai inalt judecator din Romania, sefa ICCJ, sustine ca s-a intilnit pe intuneric, cu telefoanele ascunse pentru a nu fi ascultata, cu cel mai inalt judecator constitutionalist, Valer Dorneanu, seful Curtii Constitutionale ! De intuneric ce era, doamna Tarcea s-a imbracat, la plecare, cu haina domnului Dorneanu… Daca nu era de plins era de risul lumii…
  • Domnul Dorneanu confirma intilnirea pe intuneric cu doamna Tarcea, dar nu comenteaza…

Aceasta este Romania lucrului bine facut… Unii sint mai presus de poporul roman ! Se ascund de Justitie sau se ascund pe intuneric ! Pe banii nostri…

Cind Iohannis era “pasuit” de Lidia Stanciu, sefa de atunci a ICCJ, ca sa poata sa iasa Presedinte, Justitia era buna! Cind sotia trebuie sa dea cu subsemnatul in fata procurorilor, Justitia trebuie evitata!

Cind Kovesi era sefa DNA si tremurau toti, Justitia era buna ! Azi, fiindca doamna Kovesi nu mai este, Justitia e sluga campaniilor de presa !

Asta e Romania construita de ei… E timpul sa construim Romania noastra !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru – candidat la Presedintia Romaniei