Stiu ca inca pare greu de crezut dar Timpul va confirma ce spun astazi : Iohannis si Dragnea au acelasi Stapin, Statul Mafiot.

Un Stat Mafiot care a reusit, in ultimii 28 de ani, sa dribleze atit UE cit si USA, ba chiar si Israelul.

Insa odata cu venirea lui Trump la sefia Lumii, Statul Mafiot s-a vazut pus in dificultate: Trump a cerut Romaniei sa aleaga : ori cu USA ori NU !

Atit Dragnea, prezent la un cocktail cu Trump pe 18 Ianuarie 2017 cit si Prezidentul Iohannis prezent pe iarba de la White House in Iulie 2017, deci amindoi in cor au zis YES ! Din toti cei 4 plamini ! Asa li s-a ordonat !

Ei bine, Trump a cerut soldaritate fata de gestul sau de a muta Ambasada USA de la Tel Aviv la Ierusalim ! Statul Mafiot Roman a inceput sa tremure : cum naiba o rezolvam ? – si-au zis in barba toti generalii care fac afaceri grele cu toti cei care nu pot accepta politica lui Trump ! Si „baietii” au elaborat un Plan :

 1. Il punem pe Dragnea sa anunte ca s-a adoptat un Memorandum Secret pentru mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim ! E doar o minciuna si o declaratie politica a unuia care nu are nicio treaba cu Demersul. In schimb, Dragnea va fi iertat de Procese si Puscarie !
 2. O punem pe Dancila sa spuna ca NU e Memorandum Adoptat ci doar o platforma de discutii si birfe…
 3. Il punem pe Melescanu, securist batrin, sa se ascunda si sa isi puna „piciorul in ghips”, vorba unui comentator !
 4. In sfirsit, il punem pe Bulibasa Iohannis sa zica NEIN ! Nu mutam nicio Ambasada !

Sa o luam pe rind. 

 1. Dragnea, Dancila si Melescanu NU pot muta Ambasada fiindca CCR a stabilit ca ei doar executa ce decide Presedintele Romaniei !
 2. Presedintele Iohannis, prins cu pantalonii in vine, a zis NEIN ! Deci astazi, DECIZIA ROMANIEI este NU ! NU IERUSALIM ! NU NETANYAHU ! NU TRUMP !

Urmari :

 1. Dragnea se va victimiza dar va ramine in libertate.
 2. Dancila va demisiona sau va fi demisionata.
 3. Iohannis a umilit Partenerul Strategic USA, singurul, exact in momentul istoric cind USA stabilise ca Romania sa fie mai ceva ca Polonia ! Am surse bune…
 4. Iohannis a umilit Israelul asa cum nu a facut-o niciun Sef de Stat Roman in ultimii 70 de ani de la infiintarea Statului Israel.

Concluziile mele :

 1. E evident ca Iohannis mai spera doar sa ajunga „Presedintele Europei”, aviz PNL care risca sa coboare sub 10% ! Si-a luat ADIO de la un al doilea mandat !
 2. E evident ca atunci cind il minti pe Trump si te opui Israelului, tu Iohannis, esti pe Black List ! De astazi am mari indoieli ca UE va risca sa il puna pe Iohannis Prezident de Europa ! Mari indoieli !
 3. E evident ca nici Dragnea nu mai are nicio sansa sa candideze la Presedintie. Cacealmaua lui de pokerist de Belina a fost „mirosita” ! Ca sa intelegeti, anuntul lui Dragnea privind mutarea Aambasadei Romaniei la Ierusalim e ca si cum as fi anuntat eu aceasta mutare ! Nu are nicio valoare ! Dragnea a mintit Israelul si USA si opinia publica mondiala ! Nu exista niciun Document sau Memorandum cu valoare juridica sau executiva !
 4. Despre Dragnea si Dancila nu sint sigur ca vor prinde sfirsitul anului pe pozitii !

In sfirsit, Dragnea e posibil sa piarda tot dar sa ramina liber sa isi cheltuie miliardele!

Dar Iohannis nu va sfirsi bine ! Presedinte al Romaniei nu va mai fi ! Si am curajul sa spun ca si UE il va vinde si nu va fi numit „President of Europe” !

Si la cit cunosc Sistemul, cred ca simplul cetatean Iohannis va beneficia de multe gratii pentru familia lui, ca asa e Sistemul !

Din pacate, Romania pierde din nou ! Dar acum pierde catastrofal ! Am anuntat aceasta catastrofa in emisiunea NASUL, acum o luna de zile ! La nivel de investitii, Romania a pierdut peste 200 de miliarde de dolari ! Dar in planul CREDIBILITATII Romania a pierdut pentru urmatorii 50 de ani ! Exact in ANUL CENTENAR !

Doar O MINUNE mai poate salva Romania !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

Sper ca dupa acest articol sa nu fiu arestat ! Vorbesc serios. Fiindca este una dintre cele mai importante dezvaluiri pe care le fac despre Statul Mafiot ! Daca Statul Mafiot nu a reusit sa ne fure Televiziunea Libera, daca nu a reusit sa ne ingenuncheze cu amenzi aberante de 500.000.000 lei, ma astept la orice !

Daca Iohannis chiar era barbat si chiar era Presedinte de Neam si de Tara, inainte sa declare tot felul de prostii, ar fi trebuit sa ceara SRI si SIE ce afaceri au generalii din Statul Mafiot cu oameni de afaceri din tarile ostile USA, Israel, Romania si chiar UE ! Vorbim de zeci de miliarde de dolari !

Daca Romania nu era condusa de un Stat Mafiot, cred ca acum era TIMPUL sa fim alaturi de USA si ISRAEL ! La cite afaceri au in Romania TARILE OSTILE, nici macar „argumentul” terorist nu sta in picioare !

Am ratat o SANSA ISTORICA ! Compatibila PERFECT cu CREDINTA CRESTINA a NEAMULUI si cu BIBLIA !

2 COMENTARII

 1. Domnule Radu Moraru ,noi cetatenii romani speram ca Iohannis sa fie suspendat si apoi prin referendum sa-l demitem si astfel vom putea muta ambasada romana la Ierusalim. Guvernul nu avea cu cine sa discute despre acest proiect pentru ca in mod sigur Iohannis nu ar fi acceptat.El este si cetatean german si este loial intereselor Germaniei si nu Romaniei. Stim azi ca UE nu mai este o comunitate a tarilor europene ci Marele Imperiu German Azi un oficial UE a declarat ca a promis Palestinei ca nici o tara din UE nu isi va muta ambasada . Guvernul este impiedicat sa actioneze in favoarea statului pentru singurul motiv ca forte oculte din UE-Germania , care dupa cum ati spus si dvs. nu ne iubesc si care nu ne vor binele ,vor sa ne tina in sfera lor de influenta,sau mai bine zis pe post de vasali.
  In Romania se da o mare batalie pentru putere intre 2 tabere bine definite, statul paralel si coalitia aflata la guvernare PSD-ALDE. Multi romani considera partidele din opozitie partide tradatoare din care ,,din pacate face parte si domnul Neamtu. Intre aceste 2 tabere nu poate exista pace si intelegere pana cand nu va fi invisa si desfintata una din partile aflate in conflict Romanii sustin PSD-ALDE asa ca domnul Neamtu si-a ales gresit tabara ,PN L nu are nici o sansa sa castige in alegeri este un partid pe care multi romani il dispretuiesc.

  • Doamna, aberati cu succes – dar cu greseli de redactare. KWI este cetatean roman, altfel nu ar fi putut candida la aceasta functie. Se vede de la o posta ca sunteti fan PSD-ALDE. Scoateti-va ochelarii de cal si incercati sa vedeti ce impostori admirati. Ce treaba nu poate aceasta coalitie guvernamentala sa faca? Poate va referiti la aiureala aia de program de guvernare cu care a trombonit toti romanii care nu vor sa gandeasca logic. Noi, cetatenii onesti ai tarii, speram ca exponentii acestei coalitii sa infunde puscaria. Sunteti aceeasi romani care ati votat si sustinut un criminal ca Iliescu. Voi sunteti cei care compromiteti viitorul tineretului tarii, sunteti comunisti nascuti si asa o sa muriti – indoctrinati si slugi cu mana intinsa la pomeni electorale. Daca ati fi oameni de calitate, ar trebui sa va fie rusine pentru mizeriile pe care le postati la adresa presedintelui tarii – ales in mod democratic – comparindu-l cu o sleahta de analfabeti, cum sunt cei pe care-i adulati.

Comentariile sunt închise.