Iata ca desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu, seful SIE, sa preia sefia noului guvern, a incins telefoanele rosii ale marilor puteri. Prin relatiile bune pe care le-a dezvoltat in calitate de spion sef, cu cele mai importante servicii secrete, de la Mossad pina la CIA si KGB, MRU primeste astazi un sprijin neasteptat.

Vazindu-l pe Crin Antonescu cit de agitat este si ca refuza cu indirjire sa discute cu noul premier, macar din politete parlamentara si observind ruptura din USL, fiindca Victor Ponta doreste totusi sa initieze un dialog cu noul guvern, ei bine, cele mai importante servicii secrete au pus mina pe telefon ieri noapte si i-au scuturat bine pe cei doi lideri USL. In special pe Antonescu! Atit CIA cit si KGB au intrerupt partida de poker de noaptea trecuta a sefului liberal, cele doua convorbiri durind, din sursele noastre, peste 30 de secunde fiecare! “Vei colabora cu Basescu si vei face tot ce iti cere de azi inainte!” a fost ordinul primit de Crin atit de la Washington cit si de la Moscova!

Daca Realitatea TV, intr-o emisiune moderata de Cretuleasca, fost om de incredere in campania lui Geoana si cu ceva pile in SIE, alaturi de moderatorul Adrian Cioroianu, fost ministru de externe, poate scrie pe burtiera, cu litere de o schioapa, ca CIA cere alegeri anticipate, o minciuna ordinara si o manipulare cum n-am mai vazut de mult, atunci hai sa scriem si noi aberatiile de mai sus, ca avem si noi imaginatie cit cuprinde! In incheiere sa va spun cea mai tare faza de noaptea trecuta. Observind ca Mister Crin se intoarce la pokerul lui in loc sa mearga de urgenta la Palatul Cotroceni unde Basescu il astepta, KGBul si-a trimis oamenii sa-i fure lui Antonescu toate pachetele de carti de joc! De suparare, Crin s-a culcat si doarme si acum, dezamagind profund sefii KGB, CIA, MOSSAD! MI6! E clar, vom avea un alt lider PNL!

Sa fiti iubiti! Si niciodata pacaliti!

473 COMENTARII

 1. Da o gluma buna dar daca Antonescu ar citi aceasta gluma chiar va crede ca este adevarat acest scenariu. Cred ca Antonescu este foarte suparat ca Ponta nu l-a trezit sa il insoteasca la parlament.Ponta este constient de marea capacitate de dialog si inteigenta domnului Razvan Ungureanu care este net superioara lui Ponta si Antonescu.Ponta a schimbat discursul voind ca vrea sa joace de la egal cu Razvan Ungureanu fiind constient ca daca nu va reveni la dialog real ar avea mult mai mult de pierdut.PNL-ul a fost tras pe sfoara,au uitat ca PSD-ul este foarte schimbator si cind ei considera ca aliati ni ii mai pot fi de nici un folos se debaraseaza usor usor de ei,Vezi fuga PSD de la guvernare.PNL trebuia sa tina foarte mult de trecutul cameleonic al PSD. Personal cred ca Antonescu este pe duca,in curind va pierde si sefia partidului va face echipa cu Geoana.

 2. Astia lucreaza in alianta
  Cand nu e timan sa comenteze doar ca sa nu taca apare acest bibliotecar….
  SA FIM IUBITI!

  • Timane, esti pennlist ?

   Vezi ca o sa fii coleg cu pedelistii, ia-o incet cu kerosenul 🙂

   • Prin Ponta azi – prin discursul lui – Ponta incearca punti si el catre tanarul PDL.

    Cu cine , cu cine ?

    Oricum numai cu Antonica nu hi hi hi

    • Liberalii ar trebui sa se grabeasca si sa scape de vechile garzi, (Antonescu e deja perimat, nici macar vechi) ALTCUMVA PIERD TRENUL PDL din toamna.

     Se suie PSD in el ha ha ha.

     • Aoleo ce sesizeaza Ponta pericolul – aproape il roaga pe MRU sa ramana independent sau sa fie sef la PDL. Numai nu PNL, te rog, te rog…

      Si Geoana sta la colt. Cred ca Ponta o sa-i propuna colaborarea curand ….

     • Scuzati, Geoana sta dupa colt nu la colt.

      Cu un mare toroipan in mana 🙂

  • Revin aici cu discutia de mai sus din motive de comoditate binenteles.
   V-am rugat respectuos un raspuns decent la afirmatiile dvs. si ca sa va citez din nou incerc sa va simplific raspunsul la sugestia dvs:
   “Eu nu ştiu ce răspuns aşteptaţi de la mine. De ce nu întrebaţi pomenind răspunsul pentru a vă putea spune eu DA/NU? Nu e mai simplu decât să tot cereţi domnia voastră un răspuns pe care îl ştiţi dinainte şi nu încetaţi să puneţi o întrebare până nu obţineţi răspunsul dorit? Un astfel de dialog este uşor penibil.”

   Deci intrebarea mea se referea la afirmatia dvs:
   .”S-a dar avizul în lipsă de cvorum ÎNCĂLCÂND LEGEA. Acum aţi înţeles în sfârşit? Dacă nu există un cvorum de şedinţă, şedinţa nu are loc. Dacă nu există un cvorum de vot, nu se votează. Ei nu numai că au ţinut şedinţa, fără să aibă cvorum, dar au dat şi un aviz… deci de două ori încălcarea legii.”

   Acum va simplific putin poate nu m-am exprimat eu bine sau nu ati inteles intrebarea:

   1. PDL impreuna cu coalitia de guvernare(deci “ei” din textul dvs) au incalcat legea de 2 ori si va rog sa aduceti argumente ( ce lege si de ce a fost incalcata si va rog fara copy-paste ca se incarca blogul degeaba scrieti doar legea nr.x si articolul y )

   2. USL ( deci “ei” inseamna PSD PNL PC )a incalcat legea de 2 ori deoarece ……

   3. Nu stiu nu raspund, afirmatia de mai sus nu-mi apartine am repetat ca papagalul ce am auzit pe la televizor sau am citit pe diverse site-uri.

   Cat mai scurt va rog frumos , evitati copy-paste.

   • Varianta 1 este cea adevărată.

    Legea vizată este Regulamentul şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

    O dată s-a încălcat legea la art. 12 pentru că şedinţele s-au ţinut fără cvorum de şedinţă.

    A doua oară s-a încălcat art. 72, respectiv alin. 2, ca o consecinţă a primei încălcări a legi, oferindu-se apoi un aviz comun (conform alin. 3) fără ca alin. 2 să se fi întâmplat legal.

    Măcar acum sper că sunteţi mulţumit. Ca să nu mai reveniţi cu o altă întrebare, cele trei regulamente, ale camerei deputaţilor, senatului şi şedinţelor comune au valoare de lege, sunt legi.

    • Acum am inteles la ce va referiti cand spuneti “au incalcat legea de 2 ori”(suna cam pompos parerea mea). De fapt au incalcat un regulament de functionare al unei institutii . Este punctul dvs de vedere si-l respect. Nu are rost sa discutam acum art. incalcate deoarece se pot interpreta in multe feluri.Daca vor face contestatie cei din opozitie vedem cine a avut dreptate. Mie unul mi se pare ca noul guvern este legitim.

     Ce m-a dezamagit insa este faptul ca,desi deseori spuneti ca va place dreptatea si respectarea legii, nu ati luat in considerare varianta 2. Sa inteleg ca cei de la USL nu au incalcat cel putin de 2 ori legea ca sa nu mai vorbim de incalcarea regulamentelor ?

 3. Privesc la TV şi constat că PDL a mai inventat o regulă pe parcurs… 😀 Dacă nu le ies bilele la număr cât să fie cvorum… se repetă votul altă dată… 😀 (un pic invers decât la şedinţe)

  Au uitat cum la moţiunea de cenzură iniţiată de USL, doamnele şi domnii “de la guvernare” răspundeau “Prezent! Nu votez!” tocmai ca să nu iasă cvorumul şi să nu treacă moţiunea… şi iată acolo votul nu s-a repetat.

  Vai ce distracţie o să fie dacă nu va ieşi cvorumul la număratul de biluţe… 😀

 4. Deci să fie clar, în privința Directorului SIE orice spune sau face Președintele are doar valoare de propunere. Orice act oficial publicat în MO trebuie să vină de la CSAT, ca și orice decizie căreia trebuie să i se supună Directorul SIE. Publicare în MO a unui decret referitor la persoana directorului SIE fără aprobarea CSAT nu pare un lucru serios…

 5. S-a luat act de demisia directorului SIE. Asta înseamnă că a demisionat? El zice că nu. Comunicatul de la Președinte înseamnă că a fost demis? De către cine? A apărut vreun act în Monitorul Oficial? Se pare că nu. Deci e încă în funcție, iar dacă și-a depus demisia …e încă în funcție ca …demisionar și i se aplică în continuare art. 26.Numirea o face CSAT la propunerea Președintelui. Deci și demisia se depune tot la CSAT. S-a întrunit ieri CAST? A luat o decizie? De ce vorbește Președintele în numele CSAT? Să presupunem că, prin ordin de zi i-au fost delegate atribuțiile adjunctului. ordinul de zi e dat tot de Ungureanu, în calitate de Director în funcție, altfel e nul.Cine a hotărât că adjunctul e membru CSAT? S-a întrunit CSAT? Nu.

  Demisia devine efectivă din momentul publicării ei în MO și al anunțului că mandatul a încetat. Până atunci art. 26. se aplică și încălcarea lui e infracțiune… iar Președintele a emis două decrete care nu pot fi legale simultan. În decretul de numire ca premier desemnat trebuia să-i ia toate atribuțiile, să le dea altcuiva, lui Ungureanu până la finalizarea balamucului în care l-a vârât…făcea un abuz dar nu atenta la siguranța națională…prin paralizarea completă a SIE.

  Se spune ca Dumnezeu, când se supără, întâi îți ia mințile…și pe alea puține …dacă le-ai avut vreodată…Coșmarul e exemplu de manual…cum vorbește el de militari , grade ,salariați…și mai ales despre luminăția minții care ne călăuzește viața…spre noi culmi nemaiîntâlnite ale haosului decizional la nivel de stat…Reformă…frate!!!

  • timane, bati campii rau de tot, da’ rau nu asa! stii care e traseul administrativ al unei demisii la posturile “fierbinti” din schema aparatului de stat?
   seminariile pe gratis s-au terminat, fugi la lege, documenteaza-te si apoi vezi daca isi mai are rostul ceea ce ai scris tu.

 6. Smecheria cu cei tineri.

  In Sistemul vechi se alegeau oameni patati. Daca aveau o pata aveau acces in Sistem deoarece puteau fi controlati. Dar daca aveau o pata – continuau sa faca orice compromis deoarece NU AVEAU SPERANTA IN ISTORIE – doar in inavutire.

  A fost Sistemul fondat de Iliescu, bazat pe culpabilizare si pe promovarea oamenilor cu o pata majora.

  Ma aventurez si zic – orice om promovat pe vremea lui Iliescu trebuie cautat de pata initiala (nu ar fi fost promovat daca nu o avea).

  Astazi se inaugureaza un nou sistem: politicieni tineri, in principiu mult mai putin patati (chit ca televiziunile batranilor vor incerca repede repede sa ii pateze, sa ii arate asemenea lor).

  Astia au de pierdut PARIUL CU ISTORIA, si cu cariera lor politica viitoare.

  Ei pot avea cariera politica (spre deosebire de cei dinainte care, odata patati, puteau fi doar bogati).

  Daca vor gresi , cei tineri, ma refer – multi dintre ei o vor face din prostie si nu cu intentie.

  Asta-i smecheria cu cei tineri promovati de Traian Basescu azi. Si din aceasta cauza doar ei sunt singura sansa spre normalitate in Romania.

  • mai ușor …cu Kerosenul pe foc…e scump și nu pui gaz pe foc să stingi vâlvătaia din …Piață.

   Există pete și în Soare și cu atât mai mult pe aripile fluturilor. Soarelui îi iau, ciclic, un surplus de energie și-l dăruiesc, democratic la tot ce mișcă …sub el, iar la fluturi, frumusețea petelor e maxima bucurie din ochiul privitorului.Nu cred ca cineva îi privește pentru inteligența sclipitoare a minții lor…Ca să nu mai vorbim de cei care postează aici …ca fluturi…Sunt pătați …iremediabil…Un intelectual, ca Bibiliotecarul ,…ar zice chiar tarați…

   Și acum la subiect…Cine e cel mai ales de sistemul vechi …și nou? Președintele se exclude?

   • Ai observat si tu timan cat de frumosi sunt fluturii! Parca-ti e si teama sa te iei de ei ca sa nu strici cumva perfectiunea creatiei.

    Si daca totusi vrei sa razi de Fluturi, te poti astepta ca libertatea pe care ei o simbolizeaza sa se transforme intr-un bumerang care loveste usor si totusi cu efect.

     • cine PUPĂ nu e Fluture, asta e cert.
      in rest, doar sa fii contra fara a avea om optiune clara, proprie sau comuna, dovedeste doar un spirit meschin si schizoid.
      in lipsa de atentie sau de activitate, cum te-ai gandit tu sa iesi in evidenta?: hai sa mai arunc cu rahat sa vedem daca iese careva la geam.
      asta esti tu timan, pana la coada, un aruncator de rahat, rahat facut de 2 ori tot de tine.
      am incercat sa gasesc partea umana buna, atata cat ma pricep. tu ai ales sa scuipi la gramada, nu mai ai mult si o sa pui un afis cu un fluture si o sa scrii dedesubt: scuipati aici! pana si ura ta este la nivel mic, este de joasa speţă.
      timan, esti o pata urata si greu mirositoare pe orice spatiu virtual. ai pierdut orice sansa pentru o relatie contradictorie dar amiabila, adica orice sansa de respect. iti dau naftalina de care iti e atat de frica si care te anuleaza: ignore-ul!

      a mai ramas john, cu un umor si destul de mult bun simt cat sa fie un oponent de respectat. chiar e o placere sa porti o polemica cu el, stie sa aiba dreptate, stie sa dea si stie sa si incaseze.

 7. rezumatul Veve este ca solutia guvernarii de dupa alegerile din toamna este PDL – PNL

  raspundeam si pe forum lui Admin la intrebarea daca trece guvernul maine cu ceva pedelisti ce se pot troieni 🙂 :

  “de acum poti fi pedelistul sau pedelista lui peste prajit
  calci stramb – out
  abia astept sa isi puna liberalii ordine si sa vina cei tineri si la ei

  cum ar putea sa nu treaca, este solutia guvernarii PDL-PNL de dupa alegeri 🙂 “

    • o guvernare de dreapta cu oameni noi la PNL

     Antonescu, Ghise, ala de la Iasi – la plimbare baieti … aer, mult aer

     • si daca mai dispare si Rusanu ,pot sa ma declar multumit ….

      ))))))))))))))

     • Ii putem arunca la vot……Chiar in groapa de gunoi a istoriei…pana acum am cam fost la vot de fiecare data acum chiar sunt contrariat pe cine sa aleg….oricum solutie e sa votam toti pe principiul “nu pot ei fura cat putem noi vota”…

 8. Faceti-mi si mie un rezumat,va rog,pt.ca nu am timp sa citesc,ce a postat FUMIGENA asta batrana :)))))))))))

   • Merci!…bine ca nu am citit,imi incarcam memoria cu tot felul de tampenii :))))

  • @veve
   Traducere:Orez.. intra…nu am citit decat p.12…..dar sunt in greva fiscala,asa ca nu ma intereseaza….tu crezi ca am citit tot..:)))

 9. chinezutue din pacate nu cred ca sta nimeni de pe aici sa citeasca mai mult de 2 paragrafe din gluma ta e mult prea lunga si nu e adaptata pentru publicul de pe aici asta doar daca nu vrei sa induci ideeia intr-o paralela cu marimea numarului de la pantof 😉 dar poate totus nu cred ca e cazul sa suferi de un asemenea complex. 🙂 sau da ?

 10. PREMIERA LA NASU TV – PRIMUL HG AL NOULUI GUVERN

  HG 69/2012- valabila pe durata nedeterminata !
   
  Art. unic.  Începînd cu data de 09.02.2012 Guvernul României ofera slujbe gratuite tuturor somerilor.
  Slujbele vor fi oficiate de preoti, episcopi, arhiepiscopi si de Preafericitul, presedinte al României.

  Masuri anticriza:

  1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare – Marea Neagra , Dunare-Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului etc.

  2. Impozitarea consumului de hartie igienica in functie de straturi, deoarece in asa vremuri cacacioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potential . Cei care nu manânca nimic si in consecinta nu “produc” vor plati un impozit forfetar.

  3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medicii de familie, in functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane. Astmatici au reducere de la 25% pina la 100% in cazul cind se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

  4. Impozitarea pe kilogram. Orice roman peste 35 de kg este un “gras nesimtit ”, pe principiul lui Basescu ” slabutul il duce in spate pe cel gras “.

  5. Taxa pe “vanturi trase”, ca prea s-au obisnuit romanii sa-si dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecarui contribuabil care vor inregistra numarul vanturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului. Taxa va adauga 24% la factura de gaz si va fi obligatorie ca taxa “radio -Tv” de pe factura de curent.

  6. Taxa pe a doua limba vorbita. Daca au bani si timp sa invete o alta limba in afara de romana, sa le fie rusine si sa plateasca pentru asta, pentru ca sigur o fac intentionat ca sa poata pleca din tara . Taxa va fi de 50 % din valoarea totala a alocatiei care a primit-o persoana respectiva pina la virsta de 18 ani de la stat. Sunt scutiti de taxa ungurii din Harghita, Covasna si Mures deoarece ei oricum nu stiu decit ungureste deci nu se pune problema ca ar sti mai mult de o limba.

  7. Orice barbat care are mai mult de 124.899 de fire de par va plati o taxa pe fir de par echivalent a 10 euro / 1000 fire de par . Peste 20000 de fire in plus se va considera ca ai un alt cap si se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminenta si /sau cu suvita peste chelie sunt scutiti.

  8. Persoanele care isi rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un pret care va fi stabilit de catre guvern deoarece consuma un aliment si e normal sa plateasca.

  9. Persoanele cu dizabilitati care umbla in carucioare pe strazi (scaune electrice, conform D-rei Elena Basescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au carucioare electrice, ci din acelea impinse de o persoana (insotitor cu retributia micsorata cu 15%) vor plati “taxa de atelaj impins/tras de animal de povara” (bou/vaca in cazul nostru). Daca vor fi prinsi cu taxa neplatita, li se va confisca caruciorul si vor fi trimisi acasa pe jos.

  10. Taxa de caldura pentru vara deoarece orice cetatean care tine geamul deschis primeste gratuit incalzire prin bunavointa Sfantului Guvern si nu este normal. Astfel pentru fiecare geam deschis vara, la caldura peste 18 grade se va plati o “taxa de geam deschis” in valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casa si se va impozita dublu. Pentru geamurile inchise se va acorda o reducere de 50% dar numai pina la 24 de grade.

  11. Sugarii si bebelusii care folosesc pampers (nesimtitii!!!) vor plati o taxa de poluare in functie de gradul de periculozitate care il prezinta fiecare din reziduurile acumulate in scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate in care se incadreaza fiecare bebelus se vor trimite obligatoriu pina la 1 iulie 2011 pentru fiecare copil intre 0 si 2 ani mostre din “produsul” rezultat si acumulat in pampersi la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare parinte va primi acasa o declaratie de impozitare pe care o va achita in 24 de ore la cea mai apropiata agentie CEC.

  12. SI NU IN ULTIMUL RAND, TAXA PE PROSTIE , CA SUNTEM ATAT DE PROSTI SI ÎI RABDAM SA-SI BATA JOC DE NOI !!!

  13. Se va elimina impozitul pe venit in 2 faze. In prima faza se va elimina venitul

  • 12. SI NU IN ULTIMUL RAND, TAXA PE PROSTIE , CA SUNTEM ATAT DE PROSTI SI ÎI RABDAM SA-SI BATA JOC DE NOI !!!

   @Chinezu
   Eu sunt in greva fiscala…..asa ca poti sa platesti tu taxe…

   PS.Ai devenit serios…unde e zambetul tau ?

  • vezi ,chinezu ‘disperat de ce te gratulez eu cu TAMPITEL SI IMBECIL ????

   toata lumea credea ca am ceva cu tine ….si cind colo tu demonstrezi din plin ,ce stiam demult .

   😆 😆

  • Chinezule nu te opri!
   Dilelile trebuie sa fie 20 la numar, asa a spus DDD.
   Go on…

 11. Maine o sa asistam la un vot favorabil,in camerele reunite,al noului cabinet MRU.O sa ne bucuram nespus de mult…presimt!
  Si ce-ar fi ca vineri sa asistam iar la un verdict,cu inca cativa ani cu executare, in cazul Zambaccian? :))))))))))

  • Se spune ca Adrian Nastase va inFUNDa puscaria. Chiar daca face reCURs, sunt convins ca isi doreste si aceasta experienta de viata, fiind om trecut prin multeeee. Uns cu toate alifiile, nu cred ca va avea vreo problema ca va avea de numarat oua…
   Eu, unul, cred ca nu va face nici macar un minut de puscarie, se face puscarie de la 5 ani in sus, daca furi 5 gaini noaptea, sau o bucata de salam din supermarket, nu pentru furturi intelectuale, care nu prezinta pericol social. Ce dracu’, asta e curat manevra politica, eu cred ca Basescu e de vina…:))))

  • Poate termina mai repede cu investitura si, macar ei, lasa bucuria si sampania de-o parte si se ocupa de zecile de localitati acoperite de zapezi.

   Voi, puteti ramane sa petreceti in cinstea noilor ministri, al caror nume cu siguranta au fost anticipate de voi, ei fiind din ce se vede niste somitati in domeniul lor.

   Cu siguranta va veti simti mult mai bine repzentati de dom’ profesor de sport in locul lui Udrea si de ceilalti baieti de sponsori pede.

   • Dl chinezuamuzat pai nu ati votat primari, si presedinti de consilii judetene ? PSD-ul nu detine Vrancea, Teleorman Ilfov? De ce nu au grija de oamenii lor, acestia ce fac?

   • Bai FUMIGENA :)))))))),iar ai aparut sa ne plictisesti cu aberatiile vizionate la a3.
    De ce nu te duci tu sa dai o mana de ajutor,si sa-i intrebi pe primarii aia usel-isti pe ce au papat ei banii,alocati pt.dazapeziri,indiguiri si tot felul de intemperii?
    Mai lasa-ne,ca esti expirat…te credeam mai inspirat, la inteligenta pe care o afisezi.

   • @Chinezu
    Tara o putem scoate si noi din zapada….din criza nu cred,am platit prea mult noi….acum e timpul lor,a celor din politica….nu conteaza culoarea,toti sunt la fel…:(

   • da, bài….o sa ne “bucuram” cind vin Mitrea,Hrebenciuc,Iliescu ,Voiculescu,Nastase,Fenechiu,Rusanu ,Ghise & comp si exponatul CrinoTonta .

    ce sa facem cind vin astia???…sa sarim 2 metrii in sus

   • Ştiţi, eu de meserie sînt geamgiu, dar de plictiseală mai sparg şi servere. Apropo de asta, poate că nu le-aş mai sparge serverele atît de des dacă şi-ar schimba şi ei parola de acces din “forzzausl” în ceva mai greu de ghicit, de exemplu “1234””. :))))

 12. A fost in seara asta o emisiune la b1 cu Cristoiu nota 10. cine n-a vazut-o sa o vada in reluare merita o sa va mai creasca moralul garantat.

 13. Plugusor cu totii boi…
  Aho, aho, primari tampiti
  Stati si nu dezapeziti
  De 8 ore, ca nebunu,
  Locuiesc pe DN1
  Am o sora si doi frati
  In Logan la Afumati
  Iar matusa si bunica
  Stau in Opel la Saftica
  La bunic ii fac pomeni
  Dintr-un Aro la Pucheni
  Tata-i rupt de foame-n gura
  DE 5 ore pe centura
  Mananca la-mpinge tava
  Intr-un Duster la Jilava
  Nici pe jos, nici in mancare
  Nu e nici un pic de sare
  Plugusor cu 4 boi,
  Io sunt unul dintre voi
  Sofati baaaai!!!

  • Mai stai un pic si ai rabdare,
   Soarele acusi apare:
   D-na Udrea sa se-ncalte,
   Si pe tocuri sa se inalte.
   Zapada s-o topeasca-n data,
   Imediat cum se arata,
   Circulatia va merge struna,
   Ca doar ea e cea mai buna,
   Chiar daca acum priveste
   Trista, lovita, si paraseste
   Ministerul ei iubit,
   Locul ce mult l-a dorit.
   Dar colegii invidiosi si rai
   Au folosit diferite cai
   S-o opreasca din ascensiune,
   Si s-a intamplat minune:
   Ramase doamna ministreasa
   De caruta, nealeasa…
   “Cum se poate, Zeus doarme?!…
   C-o sa pun mana pe arme…
   Sau macar pe un levier,
   C-astept postul de premier…”
   Iarna grea, se vede bine,
   Cred ca sunteti de acord cu mine…

   • Crin Antonescu mă numesc,
    si am venit să va urez:
    Aho, aho, se face seară
    Merg să lupt deci pentru ţară.
    Pentru ţară şi popor
    Numai la televizor.
    Situaţia e groasă
    Nu e de ieşit din casă.
    Iar la voi, eu spun curat
    Fac politică din pat.
    Ia mai chiuliţi măi, hăi, hăi!

    • @Corina

     Ar trebui sa vorbim cu Nasu’ sa ne faca o pagina separata…:))
     PS.Pacat ca romanul sa nascut poet….dar va muri in mizera facuta de altii….:(

   • Nu ca as fi de acord cu tine,ti-am dat like pt.ca suna tare bine :))))))))

 14. In legatura cu Boc am o nelamurire. Omul a zis ca soarta guvernului pe care il conducea, se va decide in parlament si ca el va continua ce a inceput cat timp dureaza mandatul de prim-minstru (teoretic 4 ani)
  Asa a fost?

 15. Oamenii normali la cap worry me! :)))
  Unde a ajuns Romania?
  Suntem nebuni ?

  Apa plata este la acelasi pret cu berea .
  Branza e mai scumpa decat carnea (branza telemea 19 lei, branza de burduf 28 lei, carnea de porc 16 lei).
  Carnea de pui este mai ieftina decat ciupercile.
  Nucile noastre mai scumpe decat nuca de cocos.
  Laptele simplu mai scump decat laptele batut.
  Portocalele mai ieftine decat merele.
  Cartile sunt mai ieftine decat revistele.
  Biscuitii fara ciocolata sunt mai scumpi decat ciocolata.
  Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta.
  Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu propriul sambure.
  Ceasurile mici sunt mai scumpe decat ceasurile mari.
  Hartia nescrisa (A4) este mai scumpa decat hartia gata tiparita.
  Vinul este mai ieftin decat strugurii.
  Pixul cu mina este mai ieftin decat mina de pix fara pix.
  Oamenii neinstruiti sunt mai “scumpi” decat oamenii valorosi care, pentru a supravietui, se “vand” ieftin.
  Si se mai presupune ca omul este o fiinta rationala…

  • @fullmoon: Lool
   Nu m-am gandit niciodata la “maslinele umplute cu propriul sambure”. hi, hi, hi

  • la un ceas mic in caz ca e mecanic, angrenajele lui sunt mai dificil de fabricat si sunt mai greu de asamblat, de unde si pretul.

 16. Oameni buni,chiar ca m-am saturat de toti dobitocii,acum la B1 sunt 2 sau poate mai multi,las la latitudinea voastra.
  Toti la unison ne spun de cvorum in comisii,dar de chiulul astora pe banii nostrii nu vor sa ne spuna nimic.
  Fir-ati voi ai draqu de docti.
  In seara asta sunt tare acid,ca astia se gandesc doar la Romania din acvariul lor.
  In orasul meu daca iesi pe strada si asculti pensionarii,care sunt la plimbare,si fac politica,nu dau nici o sansa usl-ului in viitoarele alegeri.

  • Comisiile pe hartie s-au intrunit, pentru USL-esti au semnat de prezenta, fizic nu au fost. Ei se duc in parlament semneaza de prezenta pentru a-si incasa banii. La comisii conteaza semantura de prezenta nu fizicul in camera respectiva. in plenul parlamentului conteaza prezenta fizica.

 17. greva accentuata, greva apasata, greva indesata… ce tampenie sinistra! Adicatelea, dreptul de reprezentare al alegatorului este suspendat ca asa vrea partidul.

  nu era mai firesc sa participe si sa-si exprime pozitia impotriva?

  Comisiile care nu au intrunit cvorumul au facut recomandari in loc sa dea avize.

 18. Nastase: Meciul dintre mine si Basescu continua. Scorul e 1-1, dar va fi invins.
  -egal vise !

  Antonescu, intrebat de ce Ungureanu l-a sunat pe Ponta, nu si pe el: Poate se simteau mai apropiati din punct de vedere personal…
  – egal invidie!

  Ponta, despre relatia sa cu Antonescu: Doar ca nu stam in aceeasi casa seara.
  -Oare se iubesc?

 19. Cu adversari oarecum previzibili, cred ca presedintelui nu-i este greu sa-si pregateasca “loviturile” de maestru!

 20. john, pana sa fii ca un lord mai e, desi esti pe calea cea buna.

  nu tin minte sa fi zis de tine sau de altcineva ca sunteti sau nu USLamisti, chiar te rog sa-mi dai in citat

  stiu ca toti sunt din acelasi aluat doar ca astia incearca sa puna niste ordine in tara in conjunctura schimbarilor mondiale. si USL ar face la fel dar eu nu-i inghit pe comunisti, pe obraznicaturile gen Ponta si Crin sau isterice ca Abramburica si Campeanu. De la pdl il amintesc alaturi de ceilalti pe Toader, Boureanu si mai e unul foarte vocal imi scapa numele acuma.

  si ma mai enervez si eu ca sunt om nu robot 🙂 si stii cum e, nu e bine sa tii nervii in tine prea mult.

  cat despre Dancu… pai este avocat si de la tine ma astept sa intelegi ce inseamna asta, ca meserie… asta unu la mana si doi la mana: Dancu este patriot. aprecierea sau insinuarea ta este profund superficiala, cunosti dosarul, faptele, istoricul cauzei?

 21. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11456677-ion-iliescu-avertizeaza-asupra-unor-fenomene-meteo-extreme-asteapta-primavara-complicata.htm

  il rog respectuos pe tov. Iliescu sa-mi dea si “cheia” citirii acestui apel pentru ca am lipsit la cursurile de meteorologie. Ultima data am participat in 1989, la fel in urma publicarii unui anunt in ziar. Ma pot deplasa eu, doar sa-mi spuna unde trebuie sa vin. Pot aduce si mase mari de “banchize” de gheata.
  Sunt eu paranoic sau asta e un mesaj codat?

  • nu ar fi exclus, Alexa a avut un articol cu privire la codurile din media.

   • Mare jmecherie…vrea sa-si puna in miscare toata masinaria de partid,pt.a contracara miscarea de reforma a PDL-ului.
    Ii anunta ca urmeaza o perioada foarte grea pt.ei,urmeaza dosare in curs de solutionare nefavorabila pt.ei,urmeaza ruperea usl-ului,si practic trebuie sa o ia de la zero :)))))))))))

  • Normal! Au fost si inainte de revolutie,dar am fost noi prea mici…:))

   Ion Iliescu avertizeaza asupra unor fenomene meteo extreme: Ne asteapta o primavara complicata!

 22. Daca tot vorbim de situatii alambicate: 🙂

  Am nelamuriri admirative si cred ca multi dintre noi le avem, cu zambet, este drept – dar le avem, visavis de un bun cunoscut al nostru.

  1. Ma intreb daca miscarile lui TB sunt anticipari, in sensul ca isi pregateste rezerve pentru miscari viitoare, sunt doar combinatii reusite ale unui bun strateg, sau sunt amandoua.

  De fiecare data ma pune sa ma gandesc la asta, dupa ce face cate o miscare.

  2. MRU – l-a promovat sef SIE pentru ca l-a vazut de la inceput adversarul perfect (din inauntru) al lui Crin Antonescu sau al lui Tariceanu.

  3. Putea anticipa TB venirea lui Crin, inainte chiar de Tariceanu – cazul MRU fiind o dovada SAU credea ca MRU va fi urmatorul si l-a vrut prieten ?

  4. Il pregatea din momentul cand MRU l-a informat pe TB si nu pe Tariceanu (cel adormit cu sursa de informare ziarul de luna trecuta ) despre situatia prizonierilor din Irak, motiv pentru care i s-a si cerut demisia de catre Tariceanu?

  5. Apropierea intre cei doi exista chiar dinainte de proiectul consulatelor din Republica Moldova (o mare mutare pro Moldova si Romania deschiderea celor 2 consulate)?
  Intre demisia din cabinetul deceptionatului Tariceanu si numirea ca sef al SIE au trecut doar 9 luni.

  6. Ideea de a-i incredinta acest serviciu a fost inainte de demisia lui MRU, cand inca Claudiu Saftoiu se vedea bine merci “pe pozitie” ?

  7. Pana unde in trecut se duc itele jocului de strategie ale lui TB?

  • Fratilor, nu pot sa ma abtin, fir-ar, o sfanta invidie ma roade …. 🙂

   Ca sa nu stau treaz la noapte de aceasta invidie pe mission impossible asta de Sindbad, zic si io ca TB a dorit apropierea de noua garda a PNL, anticipand totusi schimbarea lui Tariceanu si i-a iesit pana la urma contracandidatul perfect pentru Crin, plus o posibila punte de legatura intre un viitor PNL tanar cu un PDL tanar.

   Asa mai merge, altcumva ma duceam la Cotroceni sa il provoc la un C&C pe marinel ca prea e bun – ia sa-l vad eu cu mouse-ul , ma bate ?

   • Traiane, raspunde ca ma enervezi – este ca asa e?

    Un tanar PDL + un tanar PNL ?

    • Cristi, cand cunosti din timp traseul, este mai usor sa faci mutari; deocamdata CrinoTonta mai musca si ei nitel, mai agita apele, au incercat ei ceva pana sa vina viscolul, un pic de tot s-au saltat dar i-a potolit si viscolul si Noul Guvern.
     Si CrinoTonta stie care este viitorul Romaniei, de aia se tot agita sa fie la Putere in Romania din Noua Ordine Mondiala.
     CrinoTonta, acesti siamezi care fac pipi pe ei pe o singura ţeavă, trebuie sa inteleaga ca e ultima lor sansa sa mai stea in politica, aceea de anu fi ultimativi cu demisia si restul. Ultima.
     Dar Felix nu scapa, asta chiar e sigur.

     • De la programul politic Demisia – o sa li se traga. Sigur sunt de Crin, vad ca Ponta o da cotita.

   • Esti un Sherlock Holmes in devenire Cristian!

    Eu cred ca lucrurile sunt mult mai simple, TB l-a apreciat pe Razvan inca de cand acesta era ministru de externe si cand s-a ivit ocazia l-a numit acolo unde credea el ca va face treaba ok, restul tine de destin. 🙂

    • tb,a zis intai,sa traiti,si apoi l-a numit.cum s-ar zice vrei sa ne cam duci…dupa care l-a luat pe funeriu drept consilier pe motiv ca tine la el d-na …escu.unii romani sunt ca din tare stanca,dificil de papusarit.rai…d-a buni…

  • @Cristian777;
   Pentru punctul 3 cred ca raspunsul corect este: poate ca ar fi stiut DACA ar fi fost Merlin.
   pentru restul punctelor iti spun ca, desi eu sunt o mare amatoare de Agatha Cristie, va las pe voi barbatii sa va spuneti parerea. Nu de alta, dar E SCRIS ADANC!

   • si eu Alice … 🙂 ce ma enervează ăsta …. uuuuuuuuuuuu, il strang de … mână când ne-om întalni la Naşul 🙂

 23. deci, ei fac grevä, dar se infundä la bufet, vin si pleacä cand vrea, se rätzoie si fac reclamatzii, cä se i-au hotärari färä ei, dar ei nu vor sä i-a hotärari

  CATÄ DEMENTÄ PE LUMEA ASTA

  DAR EI NU AU OBLIGATZII; NU TREBUIE
  TRANTIT CU EI DE PÄMANT?????????

 24. Oameni buni eu m-am saturat de toti PROSTII astia din opozitie,ca abramburica,campeanu,mihalache(un mare arogant,si carte ioc) si nu in ultimul rand de toti jurnalistii astia vuvuzelisti, comunisti si securisti cu aghioasele mereu dupa ei, pe la toate zisele canale de stiri.
  Ei cred ca asta este Romania!
  Pai sa vina ,prosti draqului sa vada cum usl-isti lor, lasa bani pe la toate birturile din sat,pt.ca toti betivii sa vina la miting.
  Pe fictac sau ficeac sau cum draqu l-o chema,ar merita una dupa ceafa.
  Jos toti comunisti securisti de peste tot.
  Scuzati!…dar iti iesi din fire cu asemenea lichele.

   • Ti-am dat like,ca sa ne cunoastem mai bine.
    Nu am cum sa ma calmez,cand acesti idioti de la usl,timp de 20 de ani au pus tara asta pe branci.
    Da-i si tu un bobarnac acestei infatuate…campeanu.
    Ai draqu de comunisti populisti si demagogi manipulatori.

 25. Breking News :
  Serviciul Ultra-secretos IQ101010 al Guvernului ne-klingonian,
  din Galaxia Tzicnita, a ordonat scanarea tuturor romanilor posibili
  ministeriabili in noul guvern de la Bucuresti. Nefiind sigur cine sunt romanii
  Serviciul IQ101010 a trecut la masuri drastice de invadare a
  Caii Lactee. Din acest motiv mentorii protestatarilor din Pietele
  Viscolite ale Romaniei au intrat in trepidatii. Dar stati! Trepidatiile
  sunt de fapt provocate de invazia neo-klingoniana aflata deja in
  Proxima Centauri. Atat de la locul ‘’dezastrului’’. O seara buna !

 26. Abramburica noastra a luat-o definitiv razna. Opariti de aceasta noua garnitura guvernamentala pur si simplu le pocnesc furunculii in gura si stropesc cu puroi pe toate televiziunile: ca sunt tineri si n-au experienta, ca nu raspund nevoilor POPORULUI care se afla in Piata Universitatii (30 de persoane maximum- asta e TOT POPORUL) ca au acelasi program de guvernare…

  Doamna Abramburica vorbeste care in prinul mandat de ministru al educatiei a “reformat: educatia incat nimeni nu mai intelegea nimic, nici profesori, nici elevi, nici parinti si nici chiar ei care au dat legi.

  La al doilea mandat era singura care nu stia de blat cu diplomele “Spiru Haret” si apoi a dat inapoi… ea vorbeste? Chiar se crede o mare personalitate… chiar nu e!

  Ii roade la ficati ca e MRU Premier. Te cred si eu, un fost liberal, scuipat afara ca e tinerel si prea le spunea pe fata.

  Ii roade ca sunt tineri desi ei tipau ca nu se acorda o sansa tineretului. Cine vorbeste, dna Campeanu, care-l intrece pe Ponta in antipatie pe micul ecran. Acuma i-a numit pe tineri: nechezol, surogati. Vad doamna Campeanu cum tratati tinerii.

  Problema lor este ca nu mai este Udrea de care sa se tot ia, nu mai este Funeriu, nu mai este Ialomiteanu ( ce bine ca nu mai e!) mereu atacat, intr-un cuvant, le-au plecat sacii de box si au venit tinerii, pe care daca-i acuzi de lipsa de experienta esti cel putin lipsit de obraz.

  Ce tineri ati crescut pentru mediul politic, doamna Abramburica?

  Ce tineri ati crescut pentru mediul politic, doamna Campeanu?

  Cati ani are Ponta sau Crin, aceste doua paiate rusinoase ale politicii romanesti, niste schimonosite tarnosite in lupanarele de partid?

  Ce mare rahat ati facut voi mai, USL-istilor, in Romania, in afara de a fura aproape TOT, de a instaura sistemul mafiot, cu al vostru Iliescu si Cozma si Magureanu? Aveti morti in spate, sange pe maini si TOT VOI VORBITI?

  da mai plecati naibii din Romania asta si stati acolo unde va mai vrea cineva… na ca m-am enervat 🙂

  Sa-l lasam pe MRU si al lui Guvern sa faca treaba. Restul sa-si reformeze partidele, nu mai au niciunul acuma niciun motiv sa n-o faca. Cine n-o face isi semneaza extinctia politica.

  Ii astept sa-i vad la treaba si voi fi unul dintre cei mai atenti la activitatea lor. La urma urmei, platim un guvern care sa aiba o solutie cum sa ne fie mai bine si nu cum sa ne fie mai rau. Deja ne-a fost foarte rau din 2009. Ceva solutii concrete? Un orizont de speranta ? Nu anul 2050… daca aveti solutie, bine, daca nu, altii la rand.

  PS: daca dl Boc mai da doua declaratii ca cele de azi, ingroapa noul guvern in ridicol inainte sa se aseze pe scaunele ministeriale
  ————
  Fluturii sunt Liberi

  • kukry
   de ce o tot tii cu povestea asta ca am fi usl-isti?
   in afara de alex, nu poti spune de nici unul din opozitie ca suntem usl-isti…
   si de ce nu demontati cu argumente cele semnalate de noi?
   de ce la orice am zice sariti cu contre care mai de care mai neacademice?
   te enervezi ca nu ai argumente?
   v-a aratat biblio cum e cu comisiile…nici o contra cu legea in brate…
   iti repet si tie, poate pricepeti: la guvernare sunt cei sustinuti de voi.de ce nu merg treburile cum trebuie?
   ca au furat aia de mult? ca a chemat iliescu minerii?ca a vandut nu stiu cine fabricile si altul flota?
   cand vei intelege ca toti sunt din acelasi aluat?
   nu ma astept de la dana la o analiza pe lege, dar chiar nimeni dintre voi nu se pricepe?
   si apropo, am auzit acum cateva zile ca maestrul catalin dancu ( iti amintesti ? marele avocat…), reprezentant al nu stiu carei firme straine, vrea sa dea guvernul in judecata pt ca nu a respectat nu stiu ce intelegere… pai cum ramane cu marele patriot dancu?…sper sa ne explice, cu cifre si date, biblio…
   si te rog eu, lordul john, calmeaza-te…face rau la inima…

   • din greseala am posta comentariu nu replica asa ca revin aici.
    ————-
    john, pana sa fii ca un lord mai e, desi esti pe calea cea buna.

    nu tin minte sa fi zis de tine sau de altcineva ca sunteti sau nu USLamisti, chiar te rog sa-mi dai in citat

    stiu ca toti sunt din acelasi aluat doar ca astia incearca sa puna niste ordine in tara in conjunctura schimbarilor mondiale. si USL ar face la fel dar eu nu-i inghit pe comunisti, pe obraznicaturile gen Ponta si Crin sau isterice ca Abramburica si Campeanu. De la pdl il amintesc alaturi de ceilalti pe Toader, Boureanu si mai e unul foarte vocal imi scapa numele acuma.

    si ma mai enervez si eu ca sunt om nu robot si stii cum e, nu e bine sa tii nervii in tine prea mult.

    cat despre Dancu… pai este avocat si de la tine ma astept sa intelegi ce inseamna asta, ca meserie… asta unu la mana si doi la mana: Dancu este patriot. aprecierea sau insinuarea ta este profund superficiala, cunosti dosarul, faptele, istoricul cauzei?

   • @John.Cite se respectă de parlamentarii opozitiei din ”legea” asta cu care ii dati in sus si jos a fi doar un regulament INTERN?
    De exemplu sunt acestia sau NU obligati de a participa la lucrările comisiilor?La lucrările din plen unde se voteaza legi importante?DE CIT TIMP NU RESPECTA OPOZITIA acest atribut si obligatie totodata?De ani,nu de luni!Unde scrie in regulament că parlamentarii AU VOIE să facă grevă,să protesteze,să nu participe la lucrări?Stiti povestea cu birna și cu paiul?

    CONSTITUTIA prevede CLAR:Art.103.INVESTITURA
    al.3.-Programul și lista guvernului se dezbat de Camera Deputatilor si de Senat,in ședință comună.Parlamentul acordă incredere guvernului cu votul majorității deputatilor si senatorilor.
    Scrie undeva de comisii?Bateti apa in piua.Nici Curtea Constitutională nu poate decide pe un regulament intern de functionare,ci DOAR pe Constitutie.

   • John,
    Am dat raspunsul si mai sus .Totul este legal.
    Pt avizul viitorilor ministri cvorumul se poate modifica cf regulamentului.Doar la adoptarea legilor este nevoie de majoritate.
    Razvan Ungureanu este premier DESEMNAT.Pina in momentul depunerii juramintului nu incalca legea.
    De cite documentari mai aveti nevoie ca sa recunoasteti ca dezinformati.

  • Ai dreptate sa te enervezi pe cele doua femei deja expirate, ele au fost crescute probabil corect in spiritul respectului fata de batrani dar undeva pe parcursul vietii lor anoste s-a petrecut un scurtcircuit si au uitat ca tinere au fost si ele odata iar acum cersesc stima copiilor de azi.

   Oare ce respect sa le aratam noi unor “doamne” care matura pe jos cu tineretul de azi.

   Nu stiu daca Andronescu si Campeanu au copii dar daca au probabil nu sunt departe ca varsta de unii dintre noii ministrii asa ca prin extensie aceste vajnice reprezentante ale mamelor din Romania isi subestimeaza fara jena chiar si odraslele proprii.

   Concluzia mea e simpla: Sa va fie rusine Andronescu si Campeanu!

   • doua gunoaie sunt amandoua Dora.
    in vizorul meu sunt catalogate(cum am mentzionat mai sus) de la primele aparitii pe care le-am receptionat aici in west.
    ps.scuze ma grabesc …scriu mai scurt.
    xxx

    • Rodica,

     Chiar daca ar fi 2 Dora pe aici, tot nu ar treebui sa vorbesti urat de ele

     Hi, hi, hi

 27. Oameni buni nu mai ascultati la toti “Nebunii” !!!
  Demisia si-a depus-o,din momentul cand a fost nominalizat.
  Ca sef SIE,cred ca nu poti anunta in primul moment, demisia ta publica, pana nu predai toate “cheile” catre adjunctul sau.
  Este spionul sef,ce draqu ,ganditi si voi putin.

 28. Mihai Razvan Ungureanu, premierul desemnat sa formeze noul guvern, a demisionat la cateva ore dupa ce a declarat ca va demisiona “implicit” doar dupa ce va fi votat in Parlament.

  “Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act de demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Mihai Razvan Ungureanu. In continuare, conducerea Serviciului va fi asigurata de adjunctul directorului S.I.E., domnul general Silviu Predoiu (4 stele), care va participa si la sedintele Consiliului Suprem de Aparare a Tarii”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

   • nu i-a spus nimeni nimic celui cu putul gandirii dupa el, mult isterizatului Ghise?

    Cu toate că reprezentanţii SIE nu au comunicat oficial statutul directorului SIE, ”prin ordin de zi pe unitate, orice activitate de conducere a SIE a fost predată primului adjunct al SIE”, repectiv generalului (patru stele) Silviu Predoiu.

    • John, nu-i mai asculta si tu pe cei doi isterici, Antonescu si Ghise, ca pierzi timpul.

     Timpul lor s-a scurs.

     Ai mai sus un articol interesant de pe Politeia.

     • Vă întreb şi eu ceva… dacă “opinia publică” nu sesiza această problemă… mai dădea cineva acel comunicat pe Ordinul de Zi? De ce această pornire în a ocoli legea şi a nu o respecta?

     • e doar neglijenta Biblio, ce sa zic, nu in fiecare zi ajungi prim

      sa te vedem pe tine daca vei fi la fel de atent cand te-om numi ministru … uf, am gresit, te-or numi vroiam sa zic 🙂

     • Aş spune şi eu tot aşa, dar aceste neglijenţe au început să ajungă un sistem. Mai grav este că în loc să-şi ceară scuze… băi, am greşit, mi-a scăpat… ei încearcă să ne convingă că nu-i aşa, ei sunt deştepţi şi ştiu ceva mai multe şi mai subtil decât ştim noi.

      Şi de aceea vine nightmare şi-mi spune mie, “tu n-ai cum sa fii mai destept decat parlamentarii”, pentru că domnia sa a rămas cu impresia că parlamentarii sunt un fel super capacităţi ale acestei naţiunii şi nişte caractere puternice. Necazul este că, după un timp, politicienii încep şi ei să se creadă mari capacităţi şi uite aşa ajung pe la TV să se răstească pe la poporul român.

      Eu am un sfat, pentru oricine doreşte să vadă cum sunt politicienii, să urmărească pe internet transmisia şedinţelor celor două camere, să citească stenogramele (deşi nu sunt atât de spectaculoase)… dar mai ales şedinţele comisiilor parlamentare. La comisii se vede cu ochiul liber cât de experţi sunt parlamentarii. Eu mai obişnuiesc să fac asta şi, trebuie să spun, chiar m-am bătut ca şedinţele comisiilor să fie date pe internet, să aibă stenogramă (ele ar trebui să fie publice)… şi uşor-uşor lucrurile au început să se mişte.

      E atât de uşor astăzi ca românii să fie cetăţeni, este îndeajuns să se informeze de la sursă şi nu de la presă… Desigur, atunci când poate.

      Astăzi am căutat programul de guvernare în caseta deputaţilor… şi nu am găsit această informaţie. Noroc cu mediafax. Dacă nu este în caseta deputaţilor… eu mă întreb pe ce anume lucrează deputaţii?

      Ia priviţi ce doreşte domnul Ungureanu să facă la capitolul SĂNĂTATE:

      CAPITOLUL 6. Sănătate
      Direcții de acțiune:
      * Continuarea reformelor legislative și instituționale în domeniul sănătății.
      * Implementarea, cu sprijinul autorităţilor administrației publice locale, a unui proiect pilot referitor la funcţionarea spitalelor ca fundaţii sau asociaţii.
      * Aprobarea unui proiect pilot cu privire la salarizarea diferențiată, în funcție de performanță, a personalului din sistemul sanitar.
      * Analizarea sistemului de decontare a unor medicamente, astfel:
      – pentru acele indicaţii terapeutice care nu se regăsesc în autorizaţia de punere pe piaţă a producătorului.
      – în cazul în care nu există dovezi ştiinţifice clare privind un raport pozitiv risc/beneficiu, chiar dacă producătorul a obţinut aprobarea de comercializare.
      * Revizuirea duratelor de spitalizare pentru diferite grupe diagnostice.
      * Crearea unei structuri specializate, independente, în coordonarea Ministerului Sănătăţii care are ca atribuţie evaluarea noilor tehnologii şi produse medicale.
      * Evaluarea noilor tehnologii și produse medicale de către Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar (SNSPMPDSB).
      * Creșterea sumelor alocate pentru asistența medicală primară, prin stimularea calității, continuarea elaborării de ghiduri clinice și revizuirea grupelor diagnostice, pe baza colectării și sintetizării de date privind costurile reale ale procedurilor medicale din România.
      * Continuarea extinderii rețelei centrelor de permanență, cu alocarea corespunzătoare de resurse financiare necesare acoperirii unor zone cât mai largi de populație, cu prioritate în mediul rural.
      * Deblocarea, până în luna aprilie 2012, a posturilor din sistemul de sănătate, pentru toate grupele profesionale în vederea acoperirii necesităților urgente de personal.
      * Continuarea, de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, a informatizării sistemului de sănătate, prin implementarea cardului național de sănătate, a prescripției electronice și a dosarului electronic al pacientului.
      * Finalizarea cu prioritate a obiectivelor de investiții din domeniul oncologiei.
      * Dezvoltarea sistemului național de urgență.
      * Crearea cadrului legislativ care să favorizeze sistemul de management al calităţii în spitale pentru a susţine procesul de acreditare al acestora.

      Este incredibil. Vor să facă un fel de Fundaţie SMURD cu toate spitalele. Mai investesc în nişte pliante (ghiduri clinice) ca să aibă şi doctorii nişte cărţulii la dosarul de cadre, mai scad un pic timpurile de spitalizare, se inventează probabil operaţia de apendicită instant (te externează înainte să te coasă şi te coşi singur acasă, poate vrei nasturi, poate vrei butoni, cumva fermoar… care ce are…) sau 3 în 1 (mai scoate odată cu apendicele şi splina şi o amigdală… ca dacă tot te deschide…).

      Cea mai tare este “Continuarea extinderii rețelei centrelor de permanență… cu prioritate în mediul rural.” Păi după ce desfiinţezi toate unităţile spitaliceşti din sate, comune şi orăşele… ce centre de permanenţă? Poate preotul cu ultima spovedanie şi lumânarea aprinsă. Orăşelul Predeal şi-a deschis centru de permanenţă abia acum o săptămână sau două… dar acolo era deja o Policlinică. Spunea astăzi un înzăpezit din judeţul Buzău că cine moare zilele astea va fi îngropat la primăvară. Cred că şi un gropar ar trebui să facă permanenţă în asemenea condiţii, căci la asemenea condiţii va fi nevoie mare.

     • Am mai la sfarsitul comentariilor o postare despre tinerii politicieni …
      cumva raspunsul meu e acolo, Biblio.

  • Cristian, cu aceasta postare ai pus capat, in sfarsit, discutiilor interminabile starnite de marii sustinatori ai lui Ghise privind legalitatea alegerii lui MRU.

 29. vad ca uni nu au invatat nimic din trecut,uitati ca noi cei din diaspora am decis cine va fi presedinte pana in 2014 asa ca prima sa va faceti calcule de 60 70 la suta pentu unii sau alti luati ne si pe noi in calcul.La toamna iar veti avea o surpriza asa ca nu uitati tot noi cei de afara vom da cu zarurile adica vom decide

 30. Buna Seara Fluturi Liberi,

  Nu am citit ce ati postat, dar titlul imi place grozav 🙂
  Doamne ajuta-ne!

 31. Doamne sunteti criminali:) Fara ironie,linguseli sau,ori.Vad pentru prima data niste oameni vorbind atat de lucid si coerent,o explozie de idei si ironii,talente desavarsite,bloggeri adevarati.Bravo ma romani!

  • vezi cata profunzime spirituala au grairile lui nicht?
   profunde rau…
   ca nu degeaba e in comitetul de intampinare…

   • @john,
    Daca ai avea macar un sfert din acele profunzimi spirituale ale lui Night,ai fi stiut sa gandesti mai intelept.Iti propun sa meditezi la ceea ce spune Night…ca nu degeaba se afla in acel comitet.

    • ma gandesc la ce a zis nicht. citez din nou:
     “-bài capsomanilor si tampiteilor ”
     profund, ce mai…
     si iar te intreb:
     de ce nu te intorci in ro?
     ca a facut base si bocu din dotare din romania o floare…
     astept raspuns

   • John, cand spui ca gandeste “profund”, te referi la un intreg sau in parti: “pro-fund”?…

    • @Dora
     Eu cred ca n-ai inteles: mie mi se pare ca mihaelam se refera la gandirea profunda a lui nightmare (despre gandirea lui vorbeste john). Eu asa inteleg. Nu cred ca nighmare s-ar bucura sa vada ca ti-a placut comentariul mihaelei…

 32. Buna seara oameni buni,
  Buna seara Radu,

  Stiti ce as vrea eu? Sa nu mai rad cand ma uit la televizor CU ACEST RAS de azi privind la Barbu de la otv, pe realitatea, pe MC, ca pe antene chiar nu ma uit, e prea coborat nivelul – un ras putin nervos , ca e posibil sa vad atata prostie si atatea ganduri micute pe ecran.

  Mic, inept, transparent de subtire … si de aici rasul.

  As vrea da rad cu rasul bucuros de cat de mult umor vad, de cat de suprins sunt, de cat de mult ma bucura ca vorbitori de limba romana inca au substanta, inca exista si nicidecum nu coboara in mizeria prostiei, promovand-o sau luptandu-se cu ea.

  Imi pare rau daca prostii au devenit segment de bagat in seama in asemenea hal incat oameni medii coboara in lumea lor, imi pare extrem de rau cand oameni inteligenti se “adapteaza” la prosti.
  Poate o fi util (mai stiu eu, chiar necesar) pentru un politician mediu dar eu cred ca nu e util unui politician serios.

  Iar daca prostii vor veni si vor conduce tara, so be it and count me out.

  Nu voi cobora niciodata la nivelul unui prost si nu ma intereseaza sa ajut un prost, altcumva decat cu grija fata de un semen mai neajutorat.

  NU MAI VREAU SA RAD CU ACEST RAS – am devenit alergic la risipa de valoare umana vazuta la deopotriva la cei prosti si la cei ce coboara intre prosti.

  Sper ca aceasta noua televiziune sa ma faca sa rad cu rasul cel bun iar in rest sa imi capteze atentia.

  • covor rosu …ceva petale de trandafiri si o secera cu un ciocan

   😆 😆

   • Nu fiţi atât de sever cu această postare despre servicii secrete… uneori sunt şi zile mai puţin faste. Aveţi o minimă înţelegere pentru domnul Moraru.

    • m-am gandit la nevoile tale si ti le ofer eu in dar ….secera si ciocanu’ le cumpar de la afeceristu’de chinez care se plimba prin Rusia si China si le-a adus o caruta,pentru rivulutia de carton a USL …sper sa ma serveasca

     😆 😆

 33. M-am săturat de TURNATORII oficiali si oficializati!M-am săturat de nerusinarea lui Crin Antonescu,cel care aspiră la functia supremă din stat,el nefiind ALES nici pentru Parlament,ci intrat prin o lege mizerabilă făcută la comandă,cu ONG_ul ProDemocratia(sic)Lege care sfideaza CONSTITUTIA,atit de rasfoită pentru a face loc motivelor de suspendare a presedintelui ALES DE 5 milioane de romani.Un ZERO ABSOLUT,bun de gură un ins fără valoare,fără carieră redutabilă,fără studii inalte,fără morală,ramas la stadiul mediocru de profesoras de Istorie din Tulcea,intrat prin furt si incălcare constitutională in Parlament,URLA non stop,in piată,pe străzi,la oficinele media cu miros de latrină,Jos Băsescu!Pleacă Băsescu!adică VREAU SA ITI IAU LOCUL!Isteria domină orice urmă de intelect,EL nu vrea altceva,nu admite ALTCEVA,Nu sustine ALTCEVA decit JOS BASESCU!
  ALEGERI ANTICIPATE!
  Nașule,am rugămintea de a ne da un posibil răspuns:DE CE SE GRABESC?Hai,luminează căile Domnului!Sunt 1001 de probabilități,din care doar UNA conteaza!

  • in cazul in care criza nu afecteaza Romania, dar va afecta in continuare pe ceilalti, tot capitalul de nemultumire strans la iuteala in ultimul an va deveni capital de sustinere

   de aia se grabesc !

 34. Acum sunt sigur ca in spatele unor nick name-uri se afla un mascarici de genul mircea badea.

  Tehnica asta a manipularii continue nu poate fi insusita decat de la “maestrii” lor.

 35. Unii o iau ca gluma, altii chiar ar putea s-o creada, depinde de fiecare… Nu prea cred ca-i o “miscare” laudabila, mai ales atunci cand critici cu o vehementa nemarginita prestatia celorlalte posturi tv si a “formatorilor de opinii” care apar pe acolo si dezinformeaza populatia. Ironic pot fi eu, chinezul, john, timan, s.a., care vorbim aici ca sa ne aflam in treaba, ca sa mai temperam entuziasmul multora care, dupa parerea mea, parca ar trai in alta lume… Mie-mi place stilul folosit de Nasu’, ii gust ironia cu mare placere, pe mine asemenea “stiri” n-o sa ma pacaleasca si nu le voi da crezare. Doar ca exista si oameni care ar putea sa creada, mai ales fiind spuse de o personalitate de calibrul Nasului… Si-ar fi pacat, ca n-ar fi cu nimic diferit de cei pe care-i critica…
  Sau “scopul scuza mijloacele”?…

Comments are closed.