Strategia lui Iohannis de a amina citeva saptamini Decizia in privinta lui Kovesi a fost bine calculata. Dar si foarte prost calculata daca ar dori sa o mentina in functie pe sefa DNA.

Deci, daca ma gindesc bine, Iohannis a decis sa o schimbe pe Kovesi chiar in secunda in care, de la Bruxelles, acum citeva saptamini, sustinea sus si tare ca o iubeste pe Madame si ca o va mentine in functie.

Pai daca luam Declaratia Presedintelui de atunci, nimic nu il impiedica sa o reconfirme pe pozitia de sefa a DNA. Dar a preferat sa amine Decizia citeva saptamini !!!

Stiti de ce ?

Simplu. A dorit ca fiecare roman si fiecare Cancelarie Occidentala sa inteleaga bine cum a „predat” Madame Kovesi toti Procurorii Romaniei in miinile SRI – Coldea !

Ori asa ceva se intimpla numai in Rusia, daca e sa vorbim de zona noastra ! Doar in Rusia Procurorii sint la mina KGB si a altor Servicii Secrete !

Insa in Rusia, in KGB de exemplu, nu o sa vedeti niciodata un general multistelar gen Coldea care sa „privatizeze” Serviciul ! NU ! Comanda KGB sau a oricarui Serviciu Secret Rusesc este COLECTIVA ! Nici macar Putin nu conteaza !

Parerea mea este ca Iohannis, oricit ar fi de amenintat de catre Coldea sau Kovesi, o va rejecta pe Kovesi ca pe o masea stricata ! Altfel devine un Putin sau chiar mai mult !

Si ca sa stiti. Coldea l-a amenintat pe Presedintele Romaniei ! Pe el l-a facut Iuda ! Delirul lui Coldea e deja blasfemie ! Dar Amenintarea e demult foarte penala !

Acest general foarte instelat trebuie arestat de urgenta ! O spun deja de citiva ani ! Si asa se va intimpla !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S. Voi detalia in prima emisiune Nasul de ce Coldea il numeste Iuda pe Presedintele Romaniei.

5 COMENTARII

  1. Adevarat, in „Rusia” din capul bolnavilor psihici de rusofobie. Oare cand ar da Dumnezeu sa se transforme vreun slugoi al stapanilor coloniei Romania in Putin?

  2. Apropo de sri, chit ca nu este tocmai subiectul articolului: cata vreme Romania se prabuseste din aproape toate punctele de vedere, de 28 de ani incoace, „pas cu pas”, nu poti sa spui ca sri-ul si-a facut datoriai. Mai degraba poti spune ca sri-ul a tradat Romania si pe romani.

    Din momentul acesta eu cred ca noi romanii nu mai putem avea incredere in aceasta institutie. Noi romanii, de acum incolo, suntem obligati de natura sa ne aparam singuri.

    Sri-ul, tot de acum incolo, trebuie sa dovedeasca cu FAPTE!!!… ca apara poporul roman, ca-l apara pe acela care-i plateste salariile. Altfel conflictul este… major si evident.

  3. Sau poate ca explicatia e asta: Micile adevăruri pot susține marea minciună

  4. Dupa ce Securitatea v-a interzis sa mai publicati date, apreciez totusi ca unii care mai au farame de constiinta (sau se tem de iad) imi confirmati tendintele mari. Cum e chestia asta – conducere colectiva, nici macar seful nu conteaza. Bininteles ca ai spus de Rusia, doar iadul nostru e perfect, dar tot recunoastere e – nimeni nu a mai atins ideea, de frica sa nu faca cineva asocierea cu romy. La fel Basescu, Gusa (poate ca el mai putin din constiinta) si au mai fost una-doua, toate saptamana asta. Cine m-a citit si a si inteles ce citeste va avea cateva confirmari URIASE in premiera. Multumesc?

Comentariile sunt închise.