Tatal politist, unchiul e Vulpea de la “Doi si’un Sfert”, sora lui tot la Servicii Secrete, etc ! Ca doar nu ajungea Premier doar prin calitatile sale !

Ce se stie mai putin este ca Ciolos, atunci cind era Comisar european pe Agricultura, a alocat Romaniei 500 de milioane de euro pentru infiintarea de LIVEZI INTENSIVE sau pentru RECONVERSIA livezilor imbatrinite !

Ciolos a semnat Documentul in 2013 !

Intimplator, fiindca in Romania nu s-a spus nici pis, desi erau bani multi, cu finantare de 90%, am aflat despre acesti bani la sfirsitul anului 2014 ! Ca sa intelegeti, un roman punea 10.000 de euro, UE 90.000 de euro, si romanul avea o livada care, dupa primii 3 ani, producea un profit de aproximativ 60.000 de euro !!!

Nici Ciolos si nici Ponta, pe atunci premier, nu au vorbit despre acest purcoi de bani, 500.000.000 euro co-finantare UE !

Daca va amintiti, NASUL TV a fost singura televiziune din Romania care a promovat acest Proiect, incepind cu Ianuarie 2015, cind aveam un studio la Hotelul Alpin din Poiana Brasov !

Romanii nu ne credeau, fiiindca nici Ponta si nici Ciolos nu suflau o vorba !

Insa credibilitatea NASUL TV a fost mai mare, prin emisiunile zilnice, “Livezile Romaniei”, decit tacerea tradatoare a cuplului Ponta-Ciolos !


Romanii au avut incredere in NASUL TV si au aplicat Proiecte ! Altfel, banii se pierdeau si cei 500.000.000 de euro se intorceau catre UE, si urmau sa fie redistribuiti catre alte tari, Germania, Polonia, etc.

Ciolos a ajuns Premier in Noiembrie 2015 si tot nu a zis nici pis despre acest purcoi de bani ! Care erau pentru Romani ! Super Afacere !

M-am intilnit cu Ciolos la Detroit, unde a acordat un interviu pentru NASUL TV USA ! L-am rugat sa promoveze Livezile pentru ca Romanii sa consume toti cei 500 de milioane de euro ! A zimbit fals si nu a facut nimic !

NASUL TV a fost insa credibil pina la capat ! In 2 ani de promovare tv Romanii au inteles si au consumat toti banii ! S-au creat peste 150.000 de locuri de munca si avem peste 20.000 de proprietari de livezi care, incepind cu anul 2019, vor realiza profituri de minim 20.000 de euro/ hectarul de livada !

Imberbul Ponta a tacut fiindca probabil nici nu stia de acesti bani ! Dar de ce a tacut Ciolos ?! Care isi putea face o reclama extraordinara pe acest Proiect…

Banuiala mea este ca Ciolos Comisarul a alocat 500 de milioane de euro Romaniei doar de forma, in ideea ca acesti bani nu vor ajunge niciodata la Romani !

Ghinion Ciolos ! Banii au ajuns unde trebuie si NU unde trebuia !


Abia astept sa vad cum va raspunde Ciolos la acest Subiect, mult mai important decit faptul ca este copilul Sistemului, unde Vulpea cu Coaldea inca mai au ceva de spus !

Julien, de ce ai tacut ?! In locul tau promovam Livezile de dimineata pina seara !

Desi NASUL TV a promovat Livezile si cheltuirea celor 500 de milioane de euro timp de 2 ani, Julien Ciolos nu are nicio interventie de macar citeva secunde pe NASUL TV in favoarea acestui Proiect ! Si nici pe alte posturi TV nu l-am vazut !

De ce Julien ?!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru


7 COMENTARII

 1. Nașule, nu pot decât sa confirm zecile de emisiuni pe care le-am urmărit pe aceasta tema la televiziunea ta. M-as bucura foarte mult sa văd aici ( pentru ca meriți ) comentariile sutelor de beneficiari ai acestui program. Sper foarte mult ca acești beneficiari sa fie Propagandiștii tai la alegerile prezidențiale.

 2. Calin Geoargescu – propunerea constantenilor.
  Dorim sa va multumim domnule Moraru pentru ca aveti curaj sa candidati.
  Propunem o dezbatere in care sa-l aveti alaturi pe ilustrul domn Calin Geoargescu. De doua ori a refuzat sa fie prim ministru deoarece nu putea face guvernul dumnealui.
  Daca in 2019 o sa aveti langa dumneavoastra astfel de oameni nu pierdeti alegerile, va garantam.
  Ca Domnul Calin sunt multi oameni puternici, ramane sa-i aduce ti langa dumneavoastra iar Romania tr sa- i cunoasca.

 3. Nașule întreabă-l pe Julien dacă are sau nu cetățenie franceză și vei găsi răspunsul. Sau mai bine nu-l intreba și fă o incursiune prin presa de la Paris. Vei avea surprize mari. Julien nu are nicio treabă cu România. Dar absolut niciuna. In 2016 am organizat o Inițiativă legislativă de revizuire a Constituției in incercarea de a opri vânzarea terenurilor agricole si a pădurilor către străini. Am avut un scurt contact si cu Ciolos care prin intermediul unei tipe de la el din cabinet a incercat sa mă convingă că demersul meu este inutil intrucât Guvernul Ciolos pregateste o Lege restrictivă in domeniu. A apărut Legea aia așa cum apar marțieni la tine in televiziune. Numai bine!

 4. Cioloș sau Ciolsz este copilul sistemului împreună cu Ponta.
  Deci din mișcare asta câștigau alte țări fondurile să înțeleg.
  Concluzia este că nu vrem banii europenilor ci poate celălalt copil al sistemului Ponta dorește finanțările lui Tătuca Puțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here