Milioane de romani nu mai inteleg nimic din ce se intimpla pe scena politica dar stiu un singur lucru : in Romania se traieste din ce in ce mai prost, cu frica zilei de miine si intr-un climat de violenta aproape de nesuportat! De aproape 30 de ani ne scufundam zi de zi ! Iar Statului Mafiot nici nu-i mai pasa ca milioane de romani doresc altceva ! Sa ne punem pofta in cui – asta e mesajul pe care il primim zilnic prin presa !

Ultima iesire a lui Liviu Dragnea este extrem de periculoasa atit pentru Romania cit si pentru PSD ! O sa incerc sa explic.Liviu Dragnea a promis Serviciilor Secrete o marire uriasa de Bugete, in medie de 14% Crestere ! In speranta ca le va atrage de partea sa. Vazind ca Serviciile nu ii sar in brate, in anul alegerilor europarlamentare si prezidentiale, 2019, Liviu Dragnea descopera intr-o singura noapte doua lucruri : ca Serviciile sint securistice si fac jocuri politice, contra lui – si atunci le va pedepsi taindu-le Bugetele in mod drastic – si, al doilea lucru, ca avem copii bolnavi de diabet si dependenti de vitamina D – deci va muta banii Serviciilor la Sanatate

  • asadar, Dragnea santajeaza Serviciile in cel mai pur stil Mafiot, aducind niste acuzatii extrem de grave desi, tot Dragnea, prin Parlament, ar putea foarte simplu sa corecteze “abuzurile” Serviciilor despre care face referire
  • desi PSD guverneaza de peste 2 ani, Dragnea abia acum a descoperit ca avem copii bolnavi si i s-a facut mila !!! (a se citi ca vrea sa vineze, de fapt, voturile parintilor disperati care au copii bolnavi – cit cinism !!!)

Concluzie : Dragnea demonstreaza ca el este Seful Mafiot al Romaniei si numai el hotaraste ce face cu banii Romanilor : shopping de Servicii sau shopping de voturi ale parintilor disperati ! PSD-ul va plati scump aceasta aroganta nemaintilnita a Barosanului Liviu Dragnea !


Cit timp Florian Coldea ingenunchea SRI si Romania, el fiind tortionarul tuturor Dosarelor si tuturor politicienilor, rai sau buni, Liviu Dragnea nu vorbea nici de Servicii si nici de teroarea cu care Coldea controla tot ! Fiindca Dragnea era si inca mai este sluga lui Coldea ! Atunci erau bani pentru Servicii dar nu erau bani pentru copiii bolnavi ! Cit cinism !!! Si acum e timpul ca toti Romanii, in frunte cu pesedistii, sa fie foarte atenti :

  • tot ce face Dragnea, in ultimii 2 ani de cind Coldea a fost “pensionat”, este la ordinul lui… Ati ghicit, Coldea !
  • daca Dragnea ar fi dat amnisitia, si ar fi avut timp in acesti 2 ani, atunci toata “munca” si “puterea” din dosarele private ale lui Coldea s-ar fi dus pe apa Simbetei !
  • tot ce a facut Dragnea, in ultimii 2 ani, impotriva Serviciilor, nu a fost decit sa le slabeasca puterea pentru ca “pensionarul” Coldea sa nu aiba concurenta in “cimpurile tactice” ale Justitiei, Politicii, mediului de Afaceri, Intelectualitatii, Mass Media, etc
  • in plus, daca pesedistii ar fi fost amnistiati, Dragnea isi pierdea puterea in PSD pe loc si era aruncat ca o masea stricata, cu cele 10 procente amarite pe care le are in rindurile alegatorilor

Concluzie : prin Dragnea, “pensionarul” Florian Coldea a ramas tatucul Romaniei si asa se explica timorarea pe care o au toti politrucii, de la Iohannis si pina la Ludovic Orban PNL. Inclusiv Serviciile, Justitia, etc. 

Astazi, din ce imi rezulta mie, pe scena politica avem doar citiva actori care nu se lasa timorati de cuplul Dragnea-Coldea : Firea-PSD, Ponta-Pro Romania, Basescu-PMP, Barna-USR. Lui Tariceanu-ALDE i s-a aratat pisica in Noiembrie 2018, UDMR este udemereu alunecos iar Ciolos-Plus joaca la mai multe capete, ca de obicei. O stie si Coldea.

Despre presa privata a lui Coldea voi vorbi alta data. Deocamdata voi mai face o dezvaluire. Daca va amintiti, in 2015, cind mi-a trecut si ultimul dram de naivitate, am fost primul si apoi singurul care a dezvaluit Statul Mafiot !

Cel care a introdus in spatiul public, prin Liviu Dragnea, sintagma de “stat paralel”, a fost chiar Coldea ! Pentru a-si arata muschii si pentru a da un ordin tacit tuturor slugilor sale ca EL conduce in continuare si ca Statul Paralel domina Statul Roman !!!


Dar de fapt, ce rezulta din asta ?! Ca avem de fapt un singur Stat, STATUL MAFIOT ! Imi pare rau, dar asta e, din nou am avut dreptate, iata, dupa 3 ani ! Ce a facut Liviu Dragnea ieri confirma 100% ca Romanii sint condusi de Statul Mafiot ! Singurul care hotaraste cine traieste si cine moare in Romania ! Culmea culmilor, pe banii nostri !

Eu cred ca e timpul ca Romanii de Pretutindeni sa devina un NEAM si sa aleaga un PRESEDINTE al ROMANIEI mai presus de Statul Mafiot si aceasta balteala dimboviteana care scufunda Romania de aproape 30 de ani !

Daca sinteti multumiti cu ce ati votat in acesti aproape 30 de ani, va rog sa ignorati acest articol si faptul ca mi-am anuntat Candidatura la Presedintia Romanilor de Pretutindeni !

Daca nu sinteti multumiti, si eu asta cred, atunci veti avea de ales intre Radu Moraru- un cetatean care apara Democratia si se lupta cu aceleasi probleme ca toti Romanii – si toti ceilalti care au construit Statul Mafiot – fie santajati, fie din prostie criminala !

Avantajul la alegerile Prezidentiale este ca aici voteaza Neamul Romanesc, mai presus de Partide, mai presus de Servicii sau Coldea, mai presus de jocul unor Puteri Externe!

Eu vin la Cotroceni sa muncesc de dimineata pina seara, sa fiu un arbitru si un permanent negociator pentru TOTI ROMANII, sa terminam odata cu razboiul civil care ne macina de aproape 30 de ani, sa pun Institutiile Statului sa isi faca datoria ! Eu vin la Cotroceni ca sa fiu adevaratul Avocat al Poporului si sa construim impreuna un STAT ROMAN care sa functioneze PENTRU CETATEAN si NU IMPOTRIVA CETATEANULUI ! Doamne Ajuta !

Sa fiti iubiti ! 

Radu Moraru, NASUL, un cetatean obisnuit – Candidat la Presedintia Romanilor de Pretutindeni

4 Februarie 2019 – Anul Centenar


1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, ieri v-am văzut la România TV alături de persoane pe care le-ați detestat in trecut. S-a schimbat ceva in percepția dumneavoastră despre acest post de televiziune și invitații lor permanenți cu nivel moral și etic foarte scăzut?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here