Sebastian Ghita

A fost cel mai tare “om de afaceri” al Statului Mafiot in perioada 2008-2016. Prieten intim al Premierului Ponta, prieten de cafea si sprituri zilnice cu Maior, seful SRI, sponsor zilnic al lui Coldea, cu facturi si chitante, calau pentru ditamai renegatul SRI, pe nume Vintu, killer pentru Swartzemberg, ditamai patronul de televiziune Romania Tv (desi niciun muritor roman nu are voie sa foloseasca Romania in denumirea unei Televiziuni), gazda de chefuri cu Kovesi, multi miliardar din contracte cu Statul la care nimeni nu se inscria la Licitatie. Baiat destept. Si descurcaret, din moment ce a umilit SRI si toate Serviciile si a fugit din tara. Stia bine ce Justitie il asteapta si el nu suporta prizonieratul in celula. A preferat sa fie prizonier in Serbia si sa vinda toate informatiile foarte tari catre Serbia ! 

Eu il consider un fel de Pacepa 2 si probabil ca va ramine in viata. Probabil…

Elena Udrea

Am pus-o pe Elena Udrea Costaricana pe locul 2 fiindca ea a preferat sa fuga dar sa nu vinda informatii. Intre 2005-2014 a fost cea mai puternica femeie din Romania si cel mai tare politruc de pe scena politica ! Sponsorul ei a fost Traian Basescu, Presedintele Romaniei.

A fugit din Statul Mafiot cind a realizat ca sluga Coldea a devenit boier si a umilit-o cu puscarie 70 de zile si cu o Justitie pe masura ! Cind Udrea ii dicta lui Coldea era “democratie” dar cind bastanul Coldea a bagat-o la celula Romania a devenit Stat Mafiot ! Logica de fugara…

Alina Bica

O amarita ! A crezut ca daca respecta ordine mafiote, ea fiind sefa DIICOT, Romania este o “democratie” si ca, atunci cind Coldea o executa, Romania este un Stat Mafiot ! A crezut ca Udrea si Basescu sint nemuritori si ca o vor apara pe veci. Ghinion ! Deci sefa care lupta cu crima organizata si terorismul a fugit in Costa Rica de frica Justitiei propriului Stat Mafiot !

Si Plevusca…

Doi deputati UDMR, disparuti in neant, desi UDMR este la putere de aproape 30 de ani si a contribuit la mareata “infaptuire” a Justitiei. Unul dintre ei este Olosz Gherghely, fost sef UDMR pe resursele naturale ale Romaniei… Pam Pam !

Cristian Rizea, deputat PSD, rasfatatul Anacondei de la virful SRI, deputatul care avea Ferrari desi nu avea bani, a fugit si el din tara motivind ca nu mai are bani. Avea de executat 4 ani de puscarie…

Deci marii sau micii artizani care au construit Statul Mafiot, pe banii nostri, ai Romanilor de Pretutindeni, au fugit sau se fofileaza cu valiza la picior.


Statul Mafiot e doar pentru noi Romanii obisnuiti, nu pentru EI… Pe banii nostri !!!

Eu personal, alaturi de milioane de Romani, am ales sa luptam cu acest Stat Mafiot ! Si ca sa terminam odata pentru totdeauna cu Mafia, am ales sa candidez la Presedintia Romaniei !

Daca astazi nu e posibil sa avem un Stat Responsabil fata de Cetateni, daca astazi nu e posibil sa avem o clasa politica in beneficiul Cetatenilor, macar sa avem un Presedinte Bun ! Pestele de la cap se impute !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, NASUL, Cetatean obisnuit – Candidat la Presedintia Romanilor de Pretutindeni

4 Februarie 2019


1 COMENTARIU

  1. Ar fi bine ca platforma Nasu TV sa participe cu candidati la europarlamentare; ca oricum, nu ai cu cine vota, plus ca ar fi un plus de imagine pentru prezidentiale…

Comments are closed.