Astazi, 1 Noiembrie 2017

Subsemnatul Radu Moraru, Presedinte al Consiliului de Administratie al Televiziunii Libere, NASUL TV S.A., societate cu un capital social de 8.000.000 de euro, tin sa fac urmatoarele precizari in legatura cu evenimentele si articolele de presa din ultimele 3 saptamini :

1. Pe 12 Octombrie 2017, eveniment de Cartea Recordurilor, Actionarul Majoritar Radu Moraru, sute de actionari minoritari si intreaga echipa de ziaristi si tehnicieni ai NASUL TV, au fost interzisi sa mai patrunda in Studiourile NASUL TV din Casa Presei, de catre actionarul minoritar Paul Alexandru Moraru !
2. Paul Alexandru Moraru a ordonat ca doar 7 oameni sa mai aiba acces si a intrerupt toate emisiunile NASUL TV, programind reluari si instalind o paza securizata ! Aproape 3 saptamini, NASUL TV a fost in bezna !
3. Pe 27 Octombrie 2017, Radu Moraru a obtinut de la Tribunalul Bucuresti o Ordonanta Presedintiala prin care revine pe pozitia de Presedinte al CA al NASUL TV S.A. si ii convoaca pe toti realizatorii si tehnicienii Televiziunii Libere sa revina la serviciu Luni, 30 Octombrie 2017, ora 14 !
4. Intreaga echipa patrunde in Studiourile NASUL TV si isi reia activitatea intrerupta abuziv de catre Paul Alexandru Moraru, prin incalcarea Dreptului la Libera Exprimare si prin incalcarea Dreptului la Proprietate.
5. Nu s-a intrat prin efractie, nu s-a spart nicio usa ! S-a intrat pe o usa deschisa de catre politisti !
6. Confuzi, politistii si cei trei body-guarzi au incercat sa impiedice, citeva secunde, patrunderea intregii echipe NASUL TV in propriul spatiu de desfasurare a activitatii jurnalistice si tehnice !
7. Avind in vedere agresivitatea unui bodyguard care a agresat fizic pe colegii Cristina Pinzaru si Paul Iurea, chiar in incinta Redactiei NASUL TV, in calitate de Presedinte al CA al NASUL TV S.A. am reziliat pe loc Contractul cu firma de paza, contract platit de NASUL TV in ultimii 2 ani !
8. Am cerut Politiei sa ii dea afara din Redactie pe cei 3 body-guarzi, politistii refuzind acest lucru, in prim instanta.
9. Colegii mei au efectuat toate demersurile pentru repornirea emisiunilor in direct, dupa aproape 3 saptamini de sabotaj. Fiindca unul dintre colegi uitase cheia acasa, am fost nevoiti sa spargem usa magaziei unde se aflau microfoanele necesare Platoului de Emisie !
10. In jurul orelor 20.00, Televiziunea Libera si-a repornit emisia, dupa aproape 3 saptamini de cenzura ! Si a emis LIVE toata noaptea !

Din partea lui Paul Alexandru Moraru a fost prezenta avocata personala, Aura Speranta Ungureanu, o individa care i-a mintit pe politisti ca este Administrator la NASUL TV S.A. Avocata nu mai era Administrator de 3 zile, fiind suspendata prin Ordonanta Presedintiala a Tribunalului Bucuresti ! O mincinoasa ! Ca si escrocul de Paul Alexandru Moraru, care ne-a mintit pe toti ca este farmacist si nu a absolvit nicio Facultate de Farmacie ! Sarlatanul a pacalit milioane de romani !

Doi escroci mincinosi au furat NASUL TV, pentru aproape 3 saptamini ! Ajutati de structura paramilitara a fostei 2,15 si de oameni din Statul Roman !

Politistii si-au facut datoria si au dat-o afara pe avocata mincinoasa Aura Speranta Ungureanu din Studiourile NASUL TV ! Inclusiv pe cei 3 body-guarzi !

Televiziunea Libera a redevenit Libera ! Si milioane de Romani de Pretutindeni au sarbatorit Evenimentul ! NASUL TV a reinviat !

Radu Moraru

Presedinte al Consiliului de Administratie al NASUL TV S.A.

Actionar Majoritar al NASUL TV S.A.

Realizator al emisiunii NASUL

Garant al Libertatii de Exprimare, in ultimii 6 ani, pentru toti realizatorii NASUL TV

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru

P.S.

Pe toata durata puciului, Paul Alexandru Moraru s-a dat ascuns ! Desi a avut, aproape 3 saptamini, comanda NASUL TV, escrocul nu a facut emisiuni, nu a platit chiria spatiului, nu a platit taxe si impozite la Stat, dar a facut harcea-parcea NASUL TV !