Draga Victor Ciutacu, dupa cum ai observat, eu ti-am scris civilizat, fara ura si fara golaneli. Chiar te-am rugat sa publici Hotarirea definitiva a Instantei. Fiindca eu nu am avut-o niciodata.

Din pacate ai replicat cu o smecherie si continui sa manipulezi opinia publica.

Dar hai sa analizam „fragmentul” publicat de tine, conform stiripesurse. Si iata ce rezulta:

1. Ca a existat un recurs. Exact ce am spus si eu. Problema e ca eu nu am fost citat la recursul introdus de mine !
2. E adevarat, noi doi ne-am intilnit la proces, in prima instanta. Cind tu ai plins si i-ai spus judecatoarei ca afirmatiile mele din emisiunea NASUL l-au determinat pe Voiculescu sa iti restringa numarul de emisiuni si salariul – fapte ce ti-au provocat o mare depresie, dupa cum a jurat, in fata Instantei, chiar producatoarea emisiunii tale. Marturisesc, eu am ris atunci ! Ziaristii nu pling atit de usor si nici nu intra in depresie din orice fleac !
3. Eu am aflat de la televizor ca am pierdut Recursul si nici pina astazi nu stiu continutul Hotaririi Judecatoresti care imi ia 20.000 de lei din buzunar.

Victore, abia acum va trebui sa dovedesti ca esti barbat ! Publica Hotarirea in toata splendoarea si integralitatea ei ! Sa vada toata Romania ! Si, daca o vei face, iti platesc cei 15.000 lei ! Tu publici, eu platesc ! Daca nu vei publica te astept sa imi returnezi cei 5.000 de lei !

Lasa smecheria ieftina cu acest „fragment”. Nu mai cenzura ! Publica tot ! In acest moment toata Romania stie ca TU ai Hotarirea ! Eu asa am fost educat : platesc pe probe, nu pe vorbe! Ai muscat momeala, publica tot !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru