Ati vazut-o la televizor ! Peste 2 milioane de romani au vazut-o in filmul NASUL TV de pe Facebook ! O cheama Aura Speranta Ungureanu si este avocat in Baroul Bucuresti, unde Decan este cunoscutul si reputatul avocat Ion Dragne.

Avocata ASP a organizat pe 2 Iunie 2017 o AGA falsa la NASUL TV prin care a ajuns in Consiliul de Administratie al NASUL TV ! Cu ce scop?! Cu scopul de a inchide NASUL TV ! Fapta materializata pe 12 Octombrie 2017 ! Avocata ASP, impreuna cu acolitii sai, in frunte cu escrocul farmacist Paul Alexandru Moraru, au inchis Televiziunea Libera, NASUL TV, timp de 3 saptamini !

Daca nu obtineam Ordonanta Presedintiala, NASUL TV ar fi fost si astazi inchis, in intuneric, si milioane de romani ramineau consternati in fata acestor incalcari flagrante ale Dreptului la Proprietate si Libera Exprimare. Actionarul majoritar, Radu Moraru, sute de actionari minoritari, toti realizatorii de emisiuni, au fost dati afara din Televiziunea Libera de catre aceasta Avocata ASP ! Ce nume frumos, Aura Speranta si ce destin dezastruos: sa inchizi Televiziunea Libera !

Dar sa trecem la investigatie ! Statutul Profesiei de Avocat are precizari clare ! Foarte clare !

Da, un Avocat poate fi membru in Consiliul de Administratie la o Societate pe Actiuni, cum este NASUL TV (conform articolului 29, aliniat 3).

 

Dar doar in anumite conditii, extrem de bine precizate in Statutul Avocatilor !

Rezulta acum niste intrebari vitale pentru destinul Avocatei ASP !

1. A informat Avocata ASP pe Decanul Baroului Bucuresti ca organizeaza o AGA falsa la NASUL TV pentru a intra, prin efractie, in Consiliul de Administratie al Televiziunii Libere ? Pentru a il elimina pe NASUL Radu Moraru ! Informarea trebuia facuta pe data de 2 Iunie 2017 !
2. A prezentata Avocata ASP, in fata Decanului Ion Dragne, toate Documentele doveditoare si legale ?
3. A furnizat avocata ASP, Decanului Ion Dragne, toate explicatiile, conform Statului Avocatului, privind inchiderea NASUL TV ?

Si acum urmeaza BOMBA !

Dupa cum reiese extrem de clar, Avocata Aura Speranta Ungureanu este total incompatibila cu demnitatea si cu regulile de conduita impuse avocatilor !

Un avocat nu poate NICIODATA, NU are voie, sa inchida TELEVIZIUNEA LIBERA ! Avocata ASP a incercat ! A reusit pentru 3 saptamini ! A uitat ca nu poti cistiga niciodata razboiul cu presa libera !

Din punctul meu de vedere, Baroul Bucuresti ii va cere de urgenta acestei Avocate sa se retraga din Barou ! Din Consiliul de Administratie a retras-o deja Justitia !

Si, ca fapt divers, desi Justitia a retras-o pe avocata ASP din Consiliul de Administratie NASUL TV S.A., pe 27 Octombrie 2017….Luni – 30 Octombrie 2017, Aura Speranta Ungureanu ii mintea pe politistii prezenti la NASUL TV ca este administrator la NASUL TV ! Cit tupeu !!!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru