Daca nu as fi fost eu in aceasta situatie halucinanta, as fi ris pina la Sfirsitul Lumii !

B1 TV si Silviu Manastire au reusit o emisiune istorica ! Felicitari ! Silviu a convins-o pe avocata Aura Speranta Ungureanu sa intre in direct, pe telefon si a lasat-o sa se exprime liber ! Iata vorbele avocatei Aura Speranta Ungureanu, in traducerea mea :

1. A confirmat ca vorbeste ca administrator al NASUL TV, desi Ordonanta Presedintiala din 27 Octombrie 2017, ii infirma acest drept.
2. A confirmat ca a cerut arestarea mea, chiar in Studiourile Nasul Tv ! Desi eu sint patron al NASUL TV, finantator si platitor de taxe si impozite la ANAF, realizator de emisiuni, fondator al NASUL TV !
3. A afirmat ca am fost deposedat de Proprietate, sustinind ca mai posed 0.1 % din NASUL TV !!! Nici cei mai comunisti stalinisti securisti nu ar fi avut, vreodata, curajul sa imi confiste Proprietatea NASUL TV asa cum a facut-o, in direct pe B1 TV, aceasta cotofana de avocata !4. A afirmat ca am milioane de euro datorii, in direct pe B1 Tv ! Repet a suta oara ! NASUL TV nu are datorii ! Fire Breaking News, compania unde sint actionar majoritar si detin Actiunile la NASUL TV, NU ARE NICIUN LEU DATORIE ! Eu si familia mea nu avem niciun leu datorie la nimeni ! Aurica Speranta, vei face multi ani de puscarie pentru minciunile tale !
5. Aurica a afirmat, in direct pe B1 TV, ca nu respecta Ordonanta Presedintiala a Tribunalului Bucuresti ! Care ma repune in toate drepturile de Presedinte al Consiliului de Administratie al NASUL TV S.A. ! Delir total ! Din acest moment, Aurica este penala, este out din avocatura si out din orice Consiliu de Administratie, potrivit Statutului Avocatilor si Legii 31 !

E adevarat. Daca eram vreun fraier, Aurica si sarlatanul Paul Alexandru Moraru, cu 2,15 in spate, imi furau Televiziunea, unde eu sint Proprietar, intr-o saptamina ! Poate ca ma si arestau ! Ghinion !

Eu cred ca Statul Patriot are deja toate elementele necesare ca sa ii aresteze pe acesti martafoi si pe baietii de la 2,15 !

Dimineata voi merge la Registrul Comertului si voi produce primul cutremur ! Gata ! E timpul sa facem curat ! Indiferent citi vor intra la puscarie !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru