Sistemul Mafiot a incercat sa ne distruga, sa inchida NASUL TV, Televiziunea Libera !

Nu a reusit ! 

De ce ?!

Fiindca toata echipa NASUL TV a fost alaturi de Radu Moraru, mogulul ! Caz unic in istoria televiziunilor ! Fiindca milioane de romani s-au rugat pentru NOI !

De ce ?!

Fiindca sint un mogul pe care orice ziarist sau realizator de emisiuni il viseaza ! Mii de colaboratori ai mei, din ultimii 25 de ani, pot depune marturie ! Niciodata nu am intervenit in Liberatatea de Exprimare a colegilor mei !

Cea mai mare bucurie a vietii mele profesionale este sa asigur libertate maxima colegilor mei de la NASUL TV ! Am platit si voi plati scump aceasta LIBERTATE !

Lectia pentru Romania este simpla : UNITI vom INVINGE ! Daca as fi fost tradat de echipa NASUL TV, as fi pierdut! 


Dar TOATA ECHIPA NASUL TV a fost linga mine, caz unic in Istorie !

Eu cred ca abia acum ati inteles ca avem nevoie de 1 milion de romani alaturi de noi ! Ca sa ne aparati si ca sa aparam NASUL TV ! Ca nimeni, nici macar Sistemul Mafiot sa nu mai aiba tupeul sa se atinga de NOI !

Curaj oameni buni ! Ii chem pe toti crestinii sa doneze 10 lei in Conturile mamei mele ! Sint cele mai sigure Conturi ! Statul Mafiot nu poate sa mai inventeze ceva impotriva mamei mele ! 

Avem nevoie de bani ! Avem nevoie de 1 milion de romani care sa doneze acesti bani ! Oricine isi permite sa doneze macar 10 lei / an !

Visul meu este sa fim finantati de catre cei care imbratiseaza valorile NASUL TV : Credinta in Dumnezeu, Patriotismul, Iubirea de Neam si de Tara, Profesionalismul, Prosperitatea Romaniei, Romania Mare, Parteneriatul cu Administratia Crestina de la Washington, Libertatea de Exprimare, Coalitia pentru Familie !


Acum ori niciodata ! Ori EI, ori NOI ! Ei isi fac foarte bine misiunea neomarxista ! E timpul ca si VOI sa luptati alaturi de NOI ! Doar 10 lei / an ! Atit de simplu !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru