În luna iulie, proiectul Serile Cunoaște Lumea vă lansează o nouă invitație la conferință; una cu un subiect deosebit de incitant: MISTERE STRĂVECHI – Misterele din Munții Buzăului, enigmele culturilor Cucuteni și Turdaș-Vinca.

Conferința este susținută de istoricul și regizorul Leonardo Tonitza, autorul filmului documentar-istoric NIASCHARIAN – Să renaștem, un film de excepție pentru a cărui realizare a avut colaboratori mari personalități științifice străine, istorici și arheologi.

În cadrul acestei expuneri veți afla lucruri cu adevărat inedite despre locurile sacre din Munții Buzăului și semnele străvechi care se găsesc pe stâncile acestor locuri. Totodată, firul prezentării vă va conduce și către anumite aspecte enigmatice ale culturilor Cucuteni și Turdaș Vinca…

Conferința va avea loc în data de 12 iulie, de la ora 19:00, la Sala Dalles din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18 – lângă Intercontinental). Biletele pot fi cumpărate de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles (zilnic, între orele 09:00 – 20:00). Intrarea 19 lei. Rezervați-vă loc din timp! Intrarea la eveniment se va face începând cu ora 18:30. Vă așteptăm cu drag! NOTĂ – În finalul conferinței se va iniția un dialog cu publicul, Leonardo Tonitza urmând să răspundă întrebărilor dumneavoastră.

Daniel Roxin

Afis-Mistere stravechi

Vizionează filmul NIASCHARIAN – SĂ RENAȘTEM, realizat de Leonardo Tonitza: