brancusi executie
Este greu de crezut că în România acestor ani se pot petrece astfel de lucruri. Prostia și reaua-credință fac legea în țara noastră, iar Brâncuși este din nou executat public.

Într-o emisiune memorabilă, realizată la Nașul Tv, invitatul meu, scriitorul Laurian Stănchescu, cel căruia îi datorăm sărbătorirea națională a Zilei Brâncuși, pe 19 februarie, face dezvăluiri șocante despre lupta autorităților române… împotriva lui Brâncuși, despre adevărul ascuns al multor lucruri importante din viața marelui sculptor român.

După ani de cercetare a vieții și a situației juridice a lui Brâncuși, Laurian Stănchescu este cel care care a inițiat și a obținutul acordul autorităților franceze pentru repatrierea rămășițelor pământești ale lui Brâncuși, așa după cum își dorea și acesta. Stupoare însă: autoritățile românești au sabotat acest proces, blocând repatrierea.

Blindat cu documente în original, pe care le-a și prezentat în emisiune, Laurian Stănchescu ne aduce informații de o valoare extraordinară, demolând multe dintre teoriile oficiale despre Constantin Brâncuși.

O emisiune pe care v-o recomand în mod special și pe care vă rog să o promovați cât de mult puteți. Măcar atât să facem – să popularizăm aceste informații.

Vizionare cu folos!

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/