Din informatiile de pina acum, avem un Dinca din Caracal, om bogat, cu doua masini scumpe, casatorit de peste 40 de ani, cu 4 copii realizati, etc !

Un criminal nenorocit care a recunoscut doua crime ! Sigur sint mai multe ! 

Abia astept sa descopar trecutul acestui criminal satanist ! Sigur vom afla ca el a avut o pila, o protectie ! Caci daca era un om simplu, nu avea tupeul sa rapeasca tinere, sa le violeze si apoi sa le arda ca pe niste cirpe ! Sint psiholog, nu inghit asa ceva ! Individul cu ochi albastri sigur are un trecut conectat cu niste “baieti” ! Vom afla !

Dar ce este sigur este ca, din prima zi de Presedintie, voi cere puscarie pe viata si munca silnica pe viata pentru asemenea indivizi ! Munca grea de tot ! Fiindca nu voi accepta sa platim 1 leu pentru acest subom ! Il vom trimite la cele mai grele munci posibile, asa cum faceau comunistii cu detinutii politici crestini ! Si va muri in inchisoare acest criminal nenorocit !

Si la fel voi proceda cu marii Corupti ! Ceausescu ii impusca daca furau peste 1 milion de lei ! Eu ii pun la munca silnica pe viata, la cele mai cumplite munci posibile, si vor muri in inchisoare ! Fiindca Romania este prabusita din cauza Marilor Corupti !

Va garantez, cu “Nasul” Radu Moraru – Presedinte, nu vor mai fi Mari Corupti ! 

Pentru Criminalii tip Dinca si pentru Marii Corupti, nu vor exista drepturile omului ! Ei nu sint oameni ! Fiindca acesti criminali stirpesc Drepturile Natiunii Demne ! Rapesc, violeaza si ucid !

De aproape 30 de ani !

Gata ! E TIMPUL SA PLATITI, CRIMINALILOR ! Legumele din politica sa plece !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru – Presedinte al Romaniei in 10 Noiembrie 2019

3 COMENTARII

 1. te inseli, sunt dovezi.
  cine a intors foaia si a dezinformat ca nu exista sunt acei baieti din sistem.
  in prima zi, cand inca nu erau pregatiti au gasit cenusa si oase apoi nu mai sunt…..?!
  pana s-au dezmeticit au lasat sa scape adevarul apoi l-au terfelit sa stearga urmele.
  sunt curios ce nr de telefon avea in telefon acest criminal. de ce nu se fac publice?
  vor mai nou sa-l scoata nebun. priviti atent cat de lucid si cat de perfect normal se plimba pe strazi in filmuletele de pe camere.

 2. Un singur mic manunt ti-a scapat. Ca deoacamdata nu exista nici un cadavru si nici dovezile de incinerare. Iar ai pus botul Nasule la indobitoceala si manipulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here