Din informatiile de pina acum, avem un Dinca din Caracal, om bogat, cu doua masini scumpe, casatorit de peste 40 de ani, cu 4 copii realizati, etc !

Un criminal nenorocit care a recunoscut doua crime ! Sigur sint mai multe ! 

Abia astept sa descopar trecutul acestui criminal satanist ! Sigur vom afla ca el a avut o pila, o protectie ! Caci daca era un om simplu, nu avea tupeul sa rapeasca tinere, sa le violeze si apoi sa le arda ca pe niste cirpe ! Sint psiholog, nu inghit asa ceva ! Individul cu ochi albastri sigur are un trecut conectat cu niste „baieti” ! Vom afla !

Dar ce este sigur este ca, din prima zi de Presedintie, voi cere puscarie pe viata si munca silnica pe viata pentru asemenea indivizi ! Munca grea de tot ! Fiindca nu voi accepta sa platim 1 leu pentru acest subom ! Il vom trimite la cele mai grele munci posibile, asa cum faceau comunistii cu detinutii politici crestini ! Si va muri in inchisoare acest criminal nenorocit !

Si la fel voi proceda cu marii Corupti ! Ceausescu ii impusca daca furau peste 1 milion de lei ! Eu ii pun la munca silnica pe viata, la cele mai cumplite munci posibile, si vor muri in inchisoare ! Fiindca Romania este prabusita din cauza Marilor Corupti !

Va garantez, cu „Nasul” Radu Moraru – Presedinte, nu vor mai fi Mari Corupti ! 

Pentru Criminalii tip Dinca si pentru Marii Corupti, nu vor exista drepturile omului ! Ei nu sint oameni ! Fiindca acesti criminali stirpesc Drepturile Natiunii Demne ! Rapesc, violeaza si ucid !

De aproape 30 de ani !

Gata ! E TIMPUL SA PLATITI, CRIMINALILOR ! Legumele din politica sa plece !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru – Presedinte al Romaniei in 10 Noiembrie 2019

3 COMENTARII

 1. te inseli, sunt dovezi.
  cine a intors foaia si a dezinformat ca nu exista sunt acei baieti din sistem.
  in prima zi, cand inca nu erau pregatiti au gasit cenusa si oase apoi nu mai sunt…..?!
  pana s-au dezmeticit au lasat sa scape adevarul apoi l-au terfelit sa stearga urmele.
  sunt curios ce nr de telefon avea in telefon acest criminal. de ce nu se fac publice?
  vor mai nou sa-l scoata nebun. priviti atent cat de lucid si cat de perfect normal se plimba pe strazi in filmuletele de pe camere.

 2. Un singur mic manunt ti-a scapat. Ca deoacamdata nu exista nici un cadavru si nici dovezile de incinerare. Iar ai pus botul Nasule la indobitoceala si manipulare.

Comentariile sunt închise.