Statul Mafiot a devenit extrem de puternic, dar numai pentru EI ! Pentru Statul Mafiot, Romanii obisnuiti nu conteaza ! Dovada stau ultimii 30 de ani !

Ce tragedie !!! Nu am cuvinte pentru familia indurerata…

Si fiindca vad ca Institutiile nu au PLAN de ACTIUNE, doar scuze jalnice si nepasatoare in fata unei asemenea tragedii, va dau un exemplu si apoi un PROIECT de ACTIUNE URGENTA pentru viitor:

 1. Eram in New York. Un copil s-a ratacit de parintii sai in Central Park, o suprafata mai mare decit suprafata data de STS ! In maxim 15 minute am vazut sute de politisti mobilizati ! Au gasit copilul in citeva minute ! Apoi am aflat, de la stiri, ca au fost mobilizati, in citeva minute, aproximativ 2.000 de politisti ANTRENATI pentru gasirea copiiilor pierduti !
 2. Ce trebuiau sa faca Institutiile Statului dupa ce au aflat ARIA din care tinara a dat cele 3 telefoane ?!
 • Sa mobilizeze minim 200 de politisti, agenti ai Serviciilor, jandarmi, etc
 • Fiecare dintre acestia sa mobilizeze de pe strada, din cartier, cite 2 voluntari civili
 • Fiecare echipa, formata din 3 (1 ofiter cu glontul pe teava + 2 civili), sa ceara voie tuturor proprietarilor sa faca o perchezitie ad-hoc !
 • Niciun proprietar de buna credinta nu s-ar opune cind e vorba despre o Rapire ! Semneaza pe loc formularul ca a fost de acord, evident, dupa Perchezitie !
 • Proprietarii, care sint recalcitranti si inumani fata de o tragedie precum Rapirea, sint ignorati si Perchezitia se face ! Nu se discuta ! Unul dintre Civili filmeaza Perchezitia cu telefonul mobil !
 • Unde nu e nimeni acasa se sparge usa, se filmeaza totul si Perchezitia se face !
 • Viata unui copil, unui om, valoreaza mai mult decit procesele pe care le va pierde Statul ! Statul trebuie sa aiba bani INTOTDEAUNA, pentru VIATA !

Concluzie:

De la primirea primului apel la 112 OPERATIUNEA de SALVARE trebuia inceputa in maxim 20 de minute ! Iar OPERATIUNEA de CAUTARE, cu 600 de ofiteri si civili, nu avea voie sa dureze mai mult de O ORA !

M-am saturat de 30 de ani de scuze netrebnice ! Nu se poate ! BA SE POATE ! De astazi inainte aveti un PROIECT de SALVARE ! Puneti mina sa il faceti mai bun decit mi-a trecut mie prin cap !

Alexandra, Dumnezeu Sa Te Odihneasca in Pace !

Radu Moraru

4 COMENTARII

 1. Fără comentarii. Ar trebui să știți că familia și prietenii apropiați caută încă copilul și nu vor înceta prea curând. Dumnezeu să îi ajute.

 2. Felicitari Dle Radu Morar !Poate acest mesaj al dvs. ii va trezi pe multi adormiti :Legiuitori ,Autoritati si votantii lor „Ce au facut din Romania”TARA INFRACTORILOR SI INCOMPETENTILOR”!Ce tragedii sunt permise sa se intample familiilor ?!!Pedepsi- ar destinul si pe familiile tuturor celor vinovati si incapabili de functii si profesii!Nimeni nu creste invatat dar daca accepti o functie /profesie atunci pune mana si ti insuseste tot ce tine de ea caci pt aia esti platit ! Tinerii s au jertfit la Revolutie si acum in strada continua #Rezist pentru o Romanie libera NU O TARA A MAFIOTILOR,TALHARILOR SI A INCOMPETENTILOR CARE SUNT IN PARLAMENT SI in TOATE INSTITUTIILE BUGETARE !Tristete si Rusine pe Romania !

 3. Domnul Presedinte al Romaniei,
  Dupa ce urmariti acest interviu o sa rezulte mai multe raspunsuri
  – Nu pot face fata IOHANIS si DANCILA nici macar in turul 2 deoarece ei trebuie sa-si dea demisia in urma cazului acesta. Maine !
  – Nu pot justifica ingroparea cazurilor COLECTIV si DILUAREA DEZINFECTANTILOR DIN SPITALE care sunt identice cu acest caz de incompetenta, sefi pusi politic, incultura, etc.
  – Am 3 copii care aceasta tara nu-i merita, nu merita nici un copil aceasta tara.
  Chemati in emisiune pe varul fetei ucise sa dea amanunte despre amenintarile ca plateste tatal toate cheltuielile cu cautarea fetei.
  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ultima-discutie-a-victimei-din-caracal-cu-politia-le-a-spus-ca-a-fost-violata-batuta.html

 4. In Romania ,viata iti este amenintata din toate punctele de vedere si in orice moment.A devenit periculos sa traiesti.

Comentariile sunt închise.