Grigore Cartianu, realizator de emisiuni la NASUL TV – Televiziunea Libera, mi-a dat cartonas galben ! Eu fiind atit patronul Televiziunii Libere cit si candidat la Presedintia Romaniei ! :))) ! Aceasta este Televiziunea Libera !

Grigore s-a suparat ca o colega, Gabriela Calitescu, l-a invitat pe Gelu Visan. 

Grigore are o lista de oameni ” interzisi” in emisiunile sale si o lista cu oamenii care „au voie” in emisiunile sale ! Eu ca patron, nu intervin ! Sint sigur ca Grigore Cartianu are lista lui, cu oamenii care vor „salva” Romania ! Oamenii lui Grigore vor „salva”, ceilalti vor „distruge” ! Inteleg logica lui Cartianu…

Grigore, eu ca patron de Televiziune Libera, nu pot interveni in Lista voastra ! Nici a ta, nici a celorlalti colegi din NASUL TV ! Daca intervin, s-a dus naibii Televiziunea Libera si o sa ma acuzi ca sint un fel de Gusa ! Nu vreau sa patesti si sa patimesti ca Rares Bogdan !

Eu nu inteleg de ce mi-ai dat cartonasul galben ! 

  1. Ca patron, ti-am explicat, nu intervin in politica editoriala, e treaba voastra, a ziaristilor si realizatorilor ! Publicul decide !
  2. Ca viitor Presedinte, ti-am explicat, voi fi Presedintele tuturor Romanilor, inclusiv al Romanului Gelu Visan ! Eu voi pune capat razboiului civil Iohannist, de tipul cine e cu Iohannis e bun, cine e impotriva e rau !

Deci, ma simt pedepsit pe nedrept ! Nu am stiut nici de emisiunea ta si nici de emisiunea Gabrielei ! Iar daca NASUL TV era „sat fara ciini” sau avea vreo „linie”, TU nu mai existai aici, unde esti 100% LIBER ! Deveneai un „ciine” cu lant, mai lung sau mai scurt ! La NASUL TV esti un „ciine” liber, ca toti colegii tai, chiar daca pe unii ii jignesti si ii desconsideri ! Nu te da superior, nu esti ! Am facut si eu greseala aceasta ! Noroc ca m-am trezit la timp !

Abia astept sa fiu invitat la Cronica de Noapte ! Sper sa fiu pe lista care trebuie, draga Grigore!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru – candidat la Presedintie, 10 Noiembrie 2019

Iata DUELUL, mai jos :

1 COMENTARIU

  1. Naşule, aduc un curcan de Crăciun, dar zi-mi şi mie, aşa ca pentru necalificaţi, ce-i aia …logica lui Cartianu, că eu n-am prins-o şi m-am uitat şi la reluări. Domnul Gregoar Ecrivan le zice prea adânc şi-mi manchează înţelegerea mea de peluză. Ilumineşte-mă Maestre!

Comentariile sunt închise.