Curtea Constitutionala a stabilit clar, in unanimitate, ca intrebarile lui Iohannis de la Referendum au fost formulate tembel si pe doua teme NEconstitutionale !

Romania lucrului prost facut ! 

Iohannis, Premierul Viorica Dancila, USR – Barna si Ciolos, PNL – Ludovic Orban, PMP – Basescu si Tomac, Ponta, oare niciunul dintre acesti politicieni nu a stiut ca isi bate joc de Romani si striveste Constitutia ?!

Decizia CCR nu putea fi decit una singura fiindca CCR este garantul suprematiei Constitutiei, asa cum scrie in articolul 142, aliniat 1, in Constitutie ! Si Curtea Constitutionala din Burundi ar fi decis la fel !

Am avertizat pe acesti politicieni cu mult timp inainte de Referendum, in citeva emisiuni la care am fost invitat. Pe 17 Mai 2019, am scris un ultim articol legat de Referendum. Degeaba…

Pentru cetateanul obisnuit, din buzunarul caruia s-au cheltuit 20 de milioane de euro pe Referendumul tembel si neconstitutional, exista doua variante:

  • Tovarasii de mai sus sint prosti gramada, nu stiu nimic despre Constitutie. Culmea, Iohannis si-a numit o prietena membru CCR, deci avea cu cine sa se sfatuiasca ! E adevarat, prietena lui Iohannis din CCR si-a luat liber in ziua votului care il desfiinteaza pe Iohannis : ca sa nu il umileasca sau sa nu se umileasca pe sine ! De aceea votul in CCR a fost 8-0 ! Unanimitate !
  • A doua varianta este ca toti Tovarasii, Iohannis, Basescu, Viorica Dancila, Barna, Ciolos, Ludovic Orban, Tomac, Ponta,  AU STIUT si au tacut ca niste serpi ! Pentru ca fiecare din tovarasi sa obtina avantaje personale ! Pe banii Natiunii Romane ! EI TOTI au cistigat, NOI AM PIERDUT ! Din nou…

Iata ultimul avertisment, scris pe 17 Mai 2019, cu 9 zile inaintea Referendumului. Inca mai era timp ca Tovarasii de mai sus sa opreasca Referendumul si o noua bataie de joc la adresa Natiunii Romane ! Romania lucrului pervers facut !

Sa fiti iubit !

Radu Moraru, Nasul – Candidat la Presedintia Romaniei, 10 Noiembrie 2019

4 COMENTARII

  1. Cred ca a fost doar o tehnica electorala motivationala, referendumul doar a motivat oamenii sa iasa la vot si a marit nr. de voturi pentru anumite partide, daca le-a numarat cineva, cam asta a fost tot scopul banuiesc, restul e poveste.

  2. Dupa cate imi amintesc Basescu a semnalat cu privire la intrebarile referendumului

Comentariile sunt închise.